Kayıt: Çar Şub 28, 2007 10:02 pm İleti: 9436 Konum: Kızıltepe Ruh Hali: Huzurlu Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Takım: Fenerbahçe
|
Erkin Koray - Akrebin Gözleri
Akrebin gözleri her an üstümde sanki G F E Akrebin gözleri öyle yaman ki Öylece bakıyor hiç göz kırpmadan Bekliyor beni kımıldamadan Bekliyor beni kımıldamadan
Akrebin gözleri akrebin akrep Akrebin gözleri akrebin akrep
Hainlikle dolup boşalan bakışları Sanki bitmez bir kin nefret soluyor Yavaş yavaş yandan yaklaşışları Belli ki küçük bir fırsat kolluyor Belli ki küçük bir fırsat kolluyor Akrebin gözleri akrebin akrep x4
Akrep akrep Akrep akrep
a a a a a a a a a
a a a a a a a a a
Sen oradasın ben buradayım Sanma ki ben korkulardayım Bundan böyle ben kuşkulardayım
Akrebin gözleri zaman böyle geçerken Bekleme boşuna eyleme beni Bir yerlerden gelip bir de giderken Var olmak yok olmak ne farkeder ki?.....
Erkin Koray - Allah Aşkına
Gözümden akan yaşı Silme allah aşkına Kahrımdan öldüğümü Bilme allah aşkına
Ben yıllarca ağladım Kurda kuşa dert yandım Sana nasıl bağlandım Gitme allah aşkına
Bir yaralı ceylanım Düşmüşüm ocağına Başımda ecel gibi Durma allah aşkına
Ezelden sana hasret Uzandım kucağına Aklımdan geçenleri Sorma allah aşkına
Erkin Koray - Ankara Rüzgarı
Bu bir ankara hatırasıdır ankara işidiir Yıllar önce delikanlılar en hızlı zamanlarında kızılayda En hızlı anılarını kızılay kaldırımlarına çakarken Boy boy boydan boya delikanlılar
En hızlı durumlara başlamadan önce birbirimize şöyle bir bakıp
E bu mendili icad edeni ne ne yalıca ya Ya ya ah gıdı gıdı meh meh
Bu bir ankara usülüdür akaradan çıkar Yeni olsa ne eski olsa ne çıkar Delikanlılaar ben biz onlar Aaa bak daha ne var En hızlı zamanında ankaranın sevdik birbirimizi Sen ve ben belki çok erken Ama çok yakındık birbirimize Bir kız ve bir erkek Çıııığ gibi yağdık ankaranın üzerine
Kaldırımların dili yok onlar söylemez Biz söyleriz onları nasıl çiğnediğimizi Sabahaaa karşı fırından ekmek alıp yediğimizi İçtiğimizi sevdiğimizi sevildiğimizi Aslında bi hikayemizi anlatmaya kalksak Zamanın beyni ağrır denizler kurur Peh eh eh
En hızlı durumlara başlamadan önce birbirimize şöyle bir bakıp
Erkin Koray - Anladın Mı? Anladin mi evladim? Bu dünyada neler var Kazanacağim derken Başi kaybetmek de var
Dervişim çok bilmişim Seyyahim hep gitmişim Ustasinin işçisi Daha neler neler var
Kaş yapayim derken Göz çikarma sakin Sen eskisi gibi Saf tavrini takin
Anladin mi evladim? Bu dünyada neler var Senin kitabin kadar Yazilmiş cümleler var
Sen ne kadar anladim Desen de evladim Anlamamişsindir Aramizdaki dağlar O kadar yüksek ki Aşamamişsindir
Sözüm hiç kimseye değl Belki ters gelir birine Yalnizca bir şarki yazdik Bu böyle biline
Erkin Koray - Anlamadım Anlamadım ne oldu O günden bu güne kadar Her günüm bir ayrı Her gecem bir ayrı Her baktığım yerde bir sen her nefesde Her düşüncem sen Anlamadım ne oldu birden
Ben sevmeyen sevmek istemeyen Seviyorum deli gibi gönülden
Sen mevsimler gibi değişen Sen çiçekler gibi açan Her gülüşünde güneş gibi doğan Hayatamı dolduran gönlümün bir tanesi sen Anlamadım ne oldu birden
Ben sevmeyen sevmek istemeyen Seviyorum deli gibi gönülden
Erkin Koray - Arap Saçı
bir derdim var dinleyin ey gökteki yıldızlar beni benden çalarak kaybolup gitti yıllar aşk aşk aşk yüzünden ızdıraba kul oldum ömrüm böyle tükendi ne kadar zalim yıllar
gönlüm söz dinlemiyor sevdiğimi ver diyor kim görse şu halimi bir daha sevme diyor of aşk yüzünden
arap saçına döndüm çöz beni arap saçı çivi çiviyi söker budur bunun ilacı
sen gittin saçlarıma erimez karlar yağdı mevsimlerin tadı yok baharım sende kaldı ansızın gidiverdin haber bile vermedin hem kendin harap oldun hem beni benden ettin
Erkin Koray - Aşk Oyunu
Her gece ben senin için Döküyorum gözyaşları Neden böyle değişti yar Gözlerinin bakışları?
Aşk oyunu bunun adı Ayrılınca kalmaz tadı Her aklıma gelince sen Yüreğimde başlar acı
Aşkımız bir serap oldu Gül yüzüm bak nasıl soldu Kurduğumuz hayallerin Sonu neden böyle oldu?
Erkin Koray - Aşka Dönüyorum
Bir zamanlar tanışmıştık Göz göze bir bakışmıştık Çılgınlar gibi sevişirken Hiç yok yere ayrılmıştık
Yine aşka dönüyorum Yalnız seni seviyorum Kabahatimi biliyorum Affetmeni diliyorum
Yıllar oldu aklımdasın Her zaman sen karşımdasın Unuturum zannetmiştim Her an benim kabimdesin
Yine aşka dönüyorum Yalnız seni seviyorum Kabahatimi biliyorum Affetmeni diliyorum
Erkin Koray - Aşka İnanmıyorum
Yıllarca sevdim, aşkınla yandım Artık ben aşka inanmıyorum
Sevdim seveli çok acı çektim Terkederse etsin aldırmıyorum
Onun için çarpan kalbim tutuşsa Yanarsa yansın, ben yanmıyorum
Seviyorum dedin, yalan söyledin Seni seven kalbi viran eyledin
Aldadıp beni, kıymet bilmedin Artık sözlerine inanmıyorum
Erkin Koray - Aşkımız Bitecek Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdim üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi
Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende
Sanma ki bu dünya sana kalacak Senin de gençliğin elbet solacak Herkesi kendine yar olur sanma Yine benim sana tek yar olacak
Ne seni görseydim ne de sevseydim Gönlümü vermezdim böyle bilseydim Ne bir gün güldürdün ne sevindirdin Seni sevmektense keşke ölseydim
Erkin Koray - Ay Bir Tane
Ay bir tane bir tane Derdimiz on bin tane Sorma gitsin halimiz Dünyalarda bir tane
Ay bir tane öyle olsun Biz divane öyle olsun Sorma gitsin halimiz Dünyalarda bir tane
Değirmende un muyum? Denizde yosun muyum? Madem allah yaratmış Ben senin kulun muyum?
Eğri dedik zül olduk İstedin bülbül olduk Nasıl diye sorma hiç Biz yanmadan kül olduk
Erkin Koray - Bekle
Sana bir çift sözüm var nolur beni dinle Hata edipte ellere gitme Yoksa benden başka bir sevdiğin var mı? Benim halime itirazın var mı?
Sensiz halim bilki çok fenadır gitme Beni nolur zorla ele güne itme Bekle şu garip yolcuyu bekle Saat onbiri beş geçe bekle
Olur olamaz herşeye bulma bir bahane İlk aşkım dediğin olmaz iki tane Hayatımız gelmeden garip bir hale Hata edip sakın bir yerlere gitme
|
|