AKP=CHP
-
reis
- Albay

- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
- Takım:Fenerbahçe
neden her olaya gulduyunuzu biliyorum ama sızın zıtınıza gıdenleride neden gulmedıklerınıde bılıyorum
kım olursa olsun olaylara gulup gecerse o olayı cıdıye almasa sonu ucurumdur
her nakadar haklı olursanız olun karsınızdakınıde kucuk gormeyım
bunu herhanki turk veya kurt konuları hakındada soylemıyorum genel anlamda soyluyorum
atalarımızın sozu bu karsındakını kucuk gorduyun surece kaybedersın
bunu herhanki turk veya kurt konuları hakındada soylemıyorum genel anlamda soyluyorum
Dtp, bir partidir. "Meşruluğu" tartışılır. Yasal olmasınınyanı sıra, yasallığı bir yana, kamu vicdanının doğru bulması da gerekir.
Kongrelerinde teröristbaşına "sayın" diye hitap eden ve diğer teöristler için lehte sloganlar atıp, İstiklal Marşı'nın okumayan bir partidir DTP.
Bunu yapan bir partinin liderinin katıldığı özel bir tv kanalındaki (-ki asla devlet kanalına çıkamazdı-) bir program. AKP ve CHP'nin katılmaması kadar doğru bir hareket olamazdı bence.
Bu ülkede daha önce "meşru" partiler kapatılmıştır ve ben önceki partileri bahaneleri mazeret yapıp kapatan savcılar, bugün bunları yapan siyasi parti karşısında sessiz duruyor. 8)
Saygılar
Kongrelerinde teröristbaşına "sayın" diye hitap eden ve diğer teöristler için lehte sloganlar atıp, İstiklal Marşı'nın okumayan bir partidir DTP.
Bunu yapan bir partinin liderinin katıldığı özel bir tv kanalındaki (-ki asla devlet kanalına çıkamazdı-) bir program. AKP ve CHP'nin katılmaması kadar doğru bir hareket olamazdı bence.
Bu ülkede daha önce "meşru" partiler kapatılmıştır ve ben önceki partileri bahaneleri mazeret yapıp kapatan savcılar, bugün bunları yapan siyasi parti karşısında sessiz duruyor. 8)
Saygılar
ah daygen ah...neden herşeyi yanlış anlamak zorundasın sendaygen yazdı:neden her olaya gulduyunuzu biliyorum ama sızın zıtınıza gıdenleride neden gulmedıklerınıde bılıyorum
-
Ehmede_Omeri
- Banned

- Ruh Hali:Kızgın
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray