Biz Türkler farklı mıyız?
-
- Banned
- Ruh Hali:Kızgın
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray
valla biz türkler diye yorumlayamıyorum kusura bakmayın kürt olduğum için yorum yapamayacağım ama siz türkler ezonun dediği gibi çalışkan falan değil haa bide bi özelliğiniz var birayı iyi içersiniz o özellik olduğu için malesef tembelik var sizde imkana gelince herkezin elindeki imkan sende de bende de var imkansız diye birşey yok artı türkiye petrol (batman) var amarikada yok daha ne imkanın olsun yani* :idea: 

hangi devlet ebed müddet yaşamıştır acaba.devletler de insanlar gibi değilmidir,doğar,büyür ve ölür.önemli olan iyi yaşamaktır.osmanlı 600 yıl cihana nasıl hükmedilir onu öğretti herkese.ama onun da muhakkak sonu gelecekti ve geldi.önemli olan arkasında birini bırakarak ölmek.şunu da bilinki osmanlının arkası hiç kesilmiycek,biri ölürse diğeri,o ölürse diğeri,kıyamete kadar... dünyaya şimdi biz hükmetmiyoruz diye niye utanalım,dünyaya hükmedenler utansın baksana dünyanın haline neye dönmüşgudurme allah aşkına cok sacma buluyorum
birkere diyorsunki onlarda olan imkan bizde olsaydı dünyaya şimdi biz hükmediyor olacaktık zamanında olmadımı yani
zamani asmanlı devleti kımdi onlarda olan toprak ımkan kımsede yoktu ama şimdiye bakarsan elde kalan bu turkıye topragı
hazır bu elde kalmısken bence yerınde otur sukret saga sola laf atma
-
- Yarbay
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
türk diyorsan fatihe yazık olsun sana o türk falan değildi çünkü ben onu devşirme diye nitelendiriyorum artı osmanlının müslümanlığı dünya malı için kullandığını herkes bilir bnları blmek için orta ve lise öğretim yıllarınında eğitim görmek yeterlidr_emre21 yazdı:diğer inançlara da saygılıyım ama bir müslüman olarak Hz. Muhammed'in istanbulu fethedecek komutan ve asker hakkındaki hadise nail olmak bile türklerin bi farkı olarak yeter diye düşünüyorum,gerisi hikaye...
-
- Yarbay
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
siz türkler okadar farklısınız ki bunu doğrulamaak için emin olmak için sürekli kendi kendinize anketler yapmaya çalışıyorsunuz size kötülükleri ile ünlenmiş bir türk söyleseler hemen dışlar o bizden değil derseni z ama kalkıp size herkesin iyi diye tanıdığı ve kısacası ( atatürk) desek tabi ben şu anıma kadar ne yaptığını bilmiyorum tabi de kalkıp taparsınız .
artıık siz kimseniz nesiniz biz zahmet kalkıp iyi yönünüzü de olumsuz yönünüzüde siz yazın
artıık siz kimseniz nesiniz biz zahmet kalkıp iyi yönünüzü de olumsuz yönünüzüde siz yazın
-
- Banned
-
- Banned
-
- Onbaşı
o kadar mesaj atılmış bu konuya.farkındamısınız sürekli türklere bir hakaret ediliyor.açık söylenmese de ima yoluyla.ben bu forumu gerçekten seviyeli sanmıştım.ama gördüm ki kürt milliyetçiliği yapılan biryermiş.baksana müzik bölümü bile kürtçe müzik yabancı müzik diye ayrılmış.siz şimdi kendinizi resmen türklerden farklı görüyosunuz,türkiyede yaşıyosunuz fakat türkleri resmen hor görüyosunuz.bu topicten bu anlaşılıyo.kimse çıkıp ta öyle birşey yok demsin.neyse yolunuz açık olsun dostlar.siz kendi kendinize burada türkler şöyle türkler böyle diye ahkam kesin.o türkler olmasaydı şimdi siz de yoktunuz çoğu müslüman devlette yoktu.neysee.siz devam edin güzel gidiyorsunuz.
elveda
elveda
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Burç:Kova
Bu forumda Kürt üyelerden daha çok Türk var.mechanical yazdı:o kadar mesaj atılmış bu konuya.farkındamısınız sürekli türklere bir hakaret ediliyor.açık söylenmese de ima yoluyla.ben bu forumu gerçekten seviyeli sanmıştım.ama gördüm ki kürt milliyetçiliği yapılan biryermiş.baksana müzik bölümü bile kürtçe müzik yabancı müzik diye ayrılmış.siz şimdi kendinizi resmen türklerden farklı görüyosunuz,türkiyede yaşıyosunuz fakat türkleri resmen hor görüyosunuz.bu topicten bu anlaşılıyo.kimse çıkıp ta öyle birşey yok demsin.neyse yolunuz açık olsun dostlar.siz kendi kendinize burada türkler şöyle türkler böyle diye ahkam kesin.o türkler olmasaydı şimdi siz de yoktunuz çoğu müslüman devlette yoktu.neysee.siz devam edin güzel gidiyorsunuz.
elveda
Dolayısıyla herhangi bir mesajda Türklere yönelik bir hakarette
üyeler buna tepkilerini ortaya koyar.
Dahası forumdaki 4 moderatörden 3'ü Türk.
Forumumuzun moderatörlerin beyazgül de bir Türk ve benden
sonra forumda en yetkili üye konumundadır.
İddia ettiğiniz gibi bir hakaret olsa bu moderatörlerimiz buna
müdahale edecektir.
Sadece bu forumda değil yazdığım hiçbir forumda zerre kadar Türklere hakaret etmedim.
Ve konu ne olursa olsun her zaman hakaret edenlere karşı durdum.
Açıkçası böyle bir suçlama ile karşılaşmak beni üzdü...
İnternet ile biraz haşır neşir olsaydınız sitelere Türkçe Mp3 koymanın
yasak olduğunu bilecektiniz.Kürtçe ve yabancı mp3 bölümü için de zaten uyarı aldık.Bu yüzden üye girişi yapılmadan o bölüm gözükmez.
Son olarak şunu söyleyeyim herkes kendini nasıl görüyorsa öyle görsün.
Başkasının kendini nasıl göreceğine biz karar verecek değiliz.