Biz Türkler farklı mıyız?

Düşüncelerinizi Özgür Bırakın
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 14 Nis 2007 12:47

Bence burada yanlış bir anlaşılma var.Hem Türkler hem de Kürtler konuyu yanlış anlamış olabilirler.Kürtler açısından şöyle bir bakış açısı ortaya çıkmış olabilir;
Türklerin kutsal bir millet olduğunun anlatılmaya çalışılıyor hissine göre cevap yazmışlar.Türkler ise verilen cevaplarla hakarete uğradıklarını düşünüyor olabilir.
Her milletin kendine has özellikleri vardır.Bütün mesajlara baktım Türklere has bir özelliği kimse yazmamış.Bu konuda Türk olan üyelerin katılımıyle güzel bir sonuca ulaşılabilir.Konu Kürtlerle ilgili olmadığı için de bir karşılaştırma yapmak da yanlış olur.

SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SEYDUNA » 14 Nis 2007 19:34

EĞER ŞİMDİYE KADAR ANLAYAMAMIŞSANIZ ŞİMDİDEN SONRADA ANLAYAMAZSINIZ BAZI ŞEYLERİ. BİZ BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER BEN KÜRTÜM BUNU İNKAR ETMEM. BUNU İNKAR ETMEM İÇİN OLMAMAM LAZIM SİZDE BUNU SAYGIYLA KARŞILAMALISINIZ
BU KONUNUN BAŞLIĞINA BİZ KÜRTLER FARKLIMIYIZ BİZİM ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ NE KADAR YADA BİZİ ASİL YAPAN KÜRT OLDUĞUMUZU SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ ŞEY NE DİR VS. GİBİ BAŞLIKLARLA KONU AÇILSAYDI. KÜRT OLMAYANLAR BİR KÜRT İÇİN NE YAZABİLİRDİKİ SİZCE. BENİM GİBİ DÜŞÜNMEYEN BİRİNİ NE SAVUNURDUM NEDE GÜZEL BİR İKİ SÖZ YAZARDIM. YANİ DEMEK İSTEDİĞİM BENİ ANLAMANIZ LAZIM BİR KÜRT BİR ARAP BİR ÇERKEZ ..... BİZ TÜRKLER FARKLIMIYIZ BAŞLIĞINDA AÇILACAK BİR KONUYA. EVET FARKLIYIZ SEBEBLERİDE ŞUNLARDIR DEYİP SONUNA İMZASINI YAZMASI SAÇMALIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR BANA GÖRE.
ŞAHSEN BEN KALKIP BİZ KÜRTLER FARKLIMIYIZ BAŞLIĞI ALTINDA BİR KONU AÇARSAM BAZI KİŞİLERİN SADECE HAKARET DEĞİL KALKIP BU BÖLÜMÜ KAPATIP YANİ KİLİTLEMEYE KADAR GÖTÜRE BİLİRLER.

YANİ SONUÇ BU BÖYLE KÜÇÜK BİR MESELE DEĞİL. BİZ TÜRKLÜK LAFININ GEÇTİĞİ YERLERDE DÜŞÜNCELERİMİZİ İFADE EDERKEN BAŞKALARI KÜRTLÜKLE İLGİLİ KONULARDA CELALLANIYORLAR ÇÜNKÜ KABULLENEMİYORLAR KÜRTLERİN VARLIĞINI. KEŞKE SEVR ANTLAŞMASI ŞUANA KADAR GEÇERLİ OLSAYDI BU TEK DİLEĞİM

SAYGILARIMLA SEYDUNA
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 14 Nis 2007 20:46

YANİ SONUÇ BU BÖYLE KÜÇÜK BİR MESELE DEĞİL. BİZ TÜRKLÜK LAFININ GEÇTİĞİ YERLERDE DÜŞÜNCELERİMİZİ İFADE EDERKEN BAŞKALARI KÜRTLÜKLE İLGİLİ KONULARDA CELALLANIYORLAR ÇÜNKÜ KABULLENEMİYORLAR KÜRTLERİN VARLIĞINI. KEŞKE SEVR ANTLAŞMASI ŞUANA KADAR GEÇERLİ OLSAYDI BU TEK DİLEĞİM

Belawela diğer forumlardan farklı olarak bu sorunu ortadan kaldırmaya çalıştığı için belli kesimler tarafından çok ağır vşekilde suçlanıyor.Zoru başarmaya çalıştığımız için bu tür
insafsız suçlamaları anlayışla karşılıyorum.

“Özgür Düşünce & Felsefe” sayfasına dön