Tehlikeye Adım Adım

Düşüncelerinizi Özgür Bırakın
Cabir
Başçavuş
Başçavuş
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Yengeç
Takım:Galatasaray
Tehlikeye Adım Adım

Mesaj gönderen Cabir » 12 Ağu 2007 13:14

Hangi tehlikeye diyeceksiniz? Demokrasiyle gidilen saltanat tehlikesine. Nasıl olacakb?. AKP kendi gasp zihiniyetine göre birini Cumhurbaşkanı seçecek. Biliyorsunuz Yüksek yargı ve Üniversite rektörlerini ve bir çok üst düzey kamu görevlilerini Cumhurbaşkanı atıyor. Buralara AKP kendi adamlarını atayacak. ArtıkBanka ve holdinglerde paraları hortumlananlar,paralarını hortumculardan geri almayı ebediyyen unutabilirler. AKP ödemiyorum diye kanun çıkardıktan sonra,yargıya gitsen de bir şey fark etmeyecek. Yargı da Başbakanın kararı hukuka uygundur diyecek.Yani Yasama ve yürütmeden sonra Yargı da AKP olacak. Biliyorsunuz,İmarzedelerden son bir ayda ofşordan dönenler ve 367 kararlarına M.Özal'ın atadığı, görüş olarak AKP'ye yakın olan Yüksek hakimler,AKP lehine oy kullanmışlar, ama çoğunlukta olmadıklarından netice değişmemişti.

Bundan sonrası Türkiye'nin karanlığa adım adım sürüklenmesi olacak. Çıkardıkları hiç bir kanun ve kararname Cumhurbaşkanından dönmeyecek. Anayasa mahkemesi,Yargıtay ve Danıştayla ilgili kanunları kendilerine göre yeniden yapacaklar. Askerin pozisyon ve yetkilerini yeniden düzenleyerek kendi adamlarını buralara da yerleştirecekler ve böylece onların zulümlerine asker de karşı çıkamaz hale getirilecek.

En son olarak ta mwcliste Başbakan için ömür boyu Başbakanlık,milletvekilleri içinse ona münasip bir kanun çıkararak bu harekatı tamamlamış olacaklar. İşte demokrasiyle elde edilen SALTANAT.

İşte bu yönüyle demokrasiler halk için,adalet için,özgürlük için,insanlık için gerçek bir tehlikedir aslında. Neden? Çünkü Halkın yarısından bir fazlasının seçtiği adamlar ne derse o olur. Onun dediğinin,hukuka,adalete,insan haklarına,eşitliğe uygun olup olmaması önemli değildir. Önemli olan yapılan bu zulümlere halkın destek vermesidir.

Halbuki Adalet,hukuk ve insana ait haklar ilk inan Hz. Adem zamanında nasılsa bugünde aynı olmalıdır. Doğrusu da budur. Bunun için her seferinde,Allah insanlara Peygamberleriyle,DEĞİŞMEYEN hukuk göndermiş,ama insanlar Allahın gönderdiği hukuku ya uygulamadan ya da ortadan kaldırmışlar,getiren Peygamberleri de öldürmüşler. Ne için kendi nefsi istekleri yönünde zulme dayalı bir hukuk yapıp uygulamak için.

Allah bu değişmez hukukunu en son Efendimizle göndermiş,bir süre uygulanılmış ama daha sonra islam hukuku adı altında eşkiyalık yapılarak zulüm icra edilmiş. En son olarak ta bizdeki gibi uygulamadan tamamen kaldırılmış. Halbuki o hukukta zulüm eden,gasp yapan,rüşvet alan,adam öldüren,zina yapana verilen cezalar iktidarda AKP'de olsa uygulanır başkası da. O suçu işleyen Başbakan olsa da cezasını görürü,sıradan bir vatandaş olsa da. Şimdiki sitemde ise,Başbakan istediği adama kıyak çeker,istediği zulmü yapar,istediği haltı yer. Hemen bir kanun çıkarılır.İktidar partisinin işlediği bu zulümler suç değildir denir. Mazlum, zulüm gördüğüyle kalır.Siz bakmayın AKP'yi destekleyenlerin çoğunun tesettürlü,sakallı-sarıklı,abdestli namazlı olduklarına. Emeviler ve Haccacı zalimler zamanında zulüm yapanlar da onlar gibiydiler.

Onların biz islamdanız diye görünerek insanları kandırmaktan başka bir şey değildir yaptıkları. Mübarek gecelerde hemen kandiliniz mübarek olsun,temennileri,dilek ve mesajları atarlar. Onlara sormak lazım,miracını tebrik ettiğiniz kendi kafasından kanunlar yaptı mı? Zulme gaspa,soyguna,kıyağa,adam kayırmaya,hortuma izin veya destek verdi mi? Hayır. Peki siz niye AKP'ye destek verdiniz deyince müslümanlık balonları FOSSS diye sönerve gerçek yüzleri ortaya çıkar. Sizden daha kötü kimse yoktur onların yanında. Niye? Doğru söyleyerek gerçek yüzlerini ortaya çıkardığınız için. Bunlar için Allah diyorki. BUNLAR SİZİ ALLAH İLE KANDIRIRLAR,sakın onlara kanmayın.

İşte biri karanlıktan AYDINLIĞA,diğeri AYDINLIKTAN karanlığa götüren iki sistemin mukayesesi. Selamlar.

Selamlar.

reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Re: TEHLİKEYE ADIM ADIM.........

Mesaj gönderen reis » 12 Ağu 2007 20:26

ohooooooo
guzüm ağrıyor
ZAGROS