Ünlü bir fabrikada yöneticilik yapan, ve çalışanlardan biriyle ilişki yaşayan bir adamın inanılmaz şekilde aldatılması ve düştüğü durum...
Meğer ikimizle de aynı anda çıkıyormuş
Güzin Ablacığım, ben bir fabrikada iyi bir konumda bulunan bir yöneticiyim. Aynı fabrikada başka bir bölümde çalışan bir hanımla, geçen yıl sonunda 1 haftalık bir birlikteliğim oldu. Daha sonra ben onu yoğun işlerimden dolayı terk ettim. Bundan 2 ay önce ise yine çıkmaya başladık. Fakat sonradan öğrendim; başka bir bölümden bir arkadaşla çıkıyormuş, yani ikimizle de aynı anda çıkıyormuş. Bana çok yalan söyledi. Ben onu her defasında affettim. 1 hafta önce ben İstanbul’a iş için gelecektim; bunu da kendisine söyledim. O da hemen diğer arkadaşını arayarak bara gitmek istediğini söylemiş. Bunun üzerine o arkadaş bunu bana haber verdi. Ben de o gece aynı bara uğradım; beni görünce şok geçirdi. Aynı gece o arkadaşımla geceyi geçirmişler. O arkadaş bana anlattı, "Bundan uzak dur, çok tehlikeli bir kadın" diye... Şimdi benden yine özür diliyor. Benim onu her defasında affetmemin sebebi onu bu yanlış yaşam şeklinden kurtarmak arzusu, bir de ona olan sevgimdi. Şimdi yeniden affetsem iyi niyetimden yeniden yararlanacak, aynı şeyleri yeniden yapacak. Sizce bu kız neden böyle davranıyor?
RUMUZ: KAHROLDUM
Bak, yönetici konumunda bir insansın ama, yine de insanlara kolaylıkla inanıyorsun. Evet belki o hanım, sorumsuz bir yaşam sürüyor ama o arkadaşım dediğin adam, madem bu kadar tehlikeli olduğunu söylüyor, onunla o neden hálá çıkıyor? Hiç bunu düşündün mü? Eğer o genç hanım bu tür bir yaşama alışmışsa, bunu engelleyemezsin. Belki de çıktığı yalnızca ikiniz değilsinizdir. Nereden bilebilirsin...
Güzin Abla
"Bir kadın iki erkek"; Güzin Abla
Re: "Bir kadın iki erkek"; Güzin Abla
kadın milleti işte naparsınnn boşuna dememişler kadınlar şeytan gibidir ama bu erkeklerde bu kadar saf olmalılar yaaaaaaaaaaaaa
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Evet bir kız için kendini kaybeden erkekler çok malesef :cool
bir kız için değil böyle kızlar için kendini aybeden erkeklere mahalesef bence :asabi2
yaw erkek milleti işte kadın görünce isimlerini bile unutanlar var bazen
ben erkek olacam böle bişi başıma gelecek o kadını şirkette herkesin gözü önünde bi güzel döverim komalık ederim valla godoş olmam hiçbir zmn :komik10
ben erkek olacam böle bişi başıma gelecek o kadını şirkette herkesin gözü önünde bi güzel döverim komalık ederim valla godoş olmam hiçbir zmn :komik10
-
Heval
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray
pabucumun yöneticisi :mad
yahu bir devir bu kadar mı değişir ?
"eskiden adam kavgalardan tanınırdı , şimdi ise boynuzlarıyla " :cry
yahu bir devir bu kadar mı değişir ?
"eskiden adam kavgalardan tanınırdı , şimdi ise boynuzlarıyla " :cry