Bir Kadını Ağlatmak!...
o zaman aynı mantıkla hareket ediyim ben de;sen masum birisin,karşına hep yazıda bahsedilen tipte birileri mi çıktı.
ya bi de ben bişey söyliycem;benim kızlar hakkında her söylediğim ciddiye alnıyo ya.tuğçe baran hakkında söylediğim şeyleri de çok fazla ciddiye aldılar.gırgır yapıyoruz şurda ya,bilmiyorum geyik muhabbeti sadece eğlence kısmında yapılan bişey diil dimi bu forumda.ben öyle kızları ikinci sınıf insan sınıfına koyan biri diilim,ezeli rekabetimiz ezeli dostluğumuzdan geliyo.kızlara takılmak hoşuma gidiyo.bundan rahatsızsanız bidaha yapmayadabilirim.
ya bi de ben bişey söyliycem;benim kızlar hakkında her söylediğim ciddiye alnıyo ya.tuğçe baran hakkında söylediğim şeyleri de çok fazla ciddiye aldılar.gırgır yapıyoruz şurda ya,bilmiyorum geyik muhabbeti sadece eğlence kısmında yapılan bişey diil dimi bu forumda.ben öyle kızları ikinci sınıf insan sınıfına koyan biri diilim,ezeli rekabetimiz ezeli dostluğumuzdan geliyo.kızlara takılmak hoşuma gidiyo.bundan rahatsızsanız bidaha yapmayadabilirim.
saolsunlar karşı cinslerimden bi kötülük görmedim şimdiye kadar.onlara takılırım ama kendimi bildim bileli.genelde de bundan rahatsız olmazlar hatta bunu severler.özellikle biri varki beni çok seviyo ben de onu çok seviyorum.sırf ona olan sevgimden bile kadınlar hakkında ciddi bi kötü kelime kullanmam.o benim biricik annem...