İşte Galatasaraylı Linderoth

Güncel Spor Haberleri
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
İşte Galatasaraylı Linderoth

Mesaj gönderen Siyabend » 14 Haz 2007 12:40

İsveçli futbolcu, Kopenhag Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımda oynamaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi, "Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ı tanıyorum. Türk futbolunu da yakından takip ediyordum" dedi.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag Kastrup Havaalanı'nda yanında eşi Maria Elizabeth ve menajeri Roger Ljung'la birlikte İstanbul'a gelmek için THY uçağına binmeden önce Türk basınından sadece Milliyet'e konuşan Tobias Linderoth, Galatasaray'a
transfer olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

İsveçli yıldız oyuncu, kendisinden beklenenleri iyi bildiğini söyledi, "Galatasaray gibi
büyük bir kulüpte oynayacak olmam benim saha içindeki normal performansımı daha çok artırır. Üstleneceğim görevin sorumluluğunu bilen ve takım için oynayan bir görev adamıyım. Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ı tanıyorum. Yabancıları da, uluslararası alanda bilinen oyuncular" dedi.

Türk futbolunu yakından tanıdığını ve birçok kez Türk Milli Takımı'na karşı forma giydiğini dile getiren Linderoth, "Uluslararası tecrübem yüksek. Gerek Şampiyonlar Ligi'nde, gerekse UEFA Kupası'nda çok sayıda maç oynadım. Yeni takımımda arkadaşlarımla el birliğiyle mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarların beklentilerini ve heyecanını biliyorum. Onlara ve kulübüme layık olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Danimarka'nın Kopenhag takımında bir yıl daha sözleşmesi olan Linderoth'un, kulübün Norveçli Teknik Direktörü Staale Solbakken tarafından istenmediği için gönderildiği ileri sürüldü.

Solbakken izin verdi
Kopenhag Başkanı Flemming Östergaard, "Linderoth konusunda çalıştırıcımız Solbakken'in satmamak için veto hakkı vardı. O bunu kullanmak istemedi. Yani gitmesine izin verdi" açıklamasını yaptı.

Solbakken'in, Kopenhag'ın para kazanması için Linderoth'un gitmesine onay verdiği vurgulandı.

Bu arada Danimarka basını, Linderoth'un satılmasıyla Teknik Direktör Solbakken ile Sportif Direktör Jensen'in büyük bir sınav vereceklerini yazdı.

Şaşırdı
Linderoth, Atatürk Havalimanı'na ayak basar basmaz yüzlerce taraftar tarafından karşılandı ve omuzlara alınırken, şaşkınlığını gizleyemedi. İsveçli futbolcu bugün sözleşme imzalayacak.

İlk tanışma
Linderoth, İstanbul'a gelişinin ardından Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldi ve birlikte yemek yedi. İsveçli oyuncu oldukça mutlu ve bir o kadar da heyecanlıydı.

Eşiyle geldi
İsveçli oyuncu, eşi Maria Elizabeth ve Feldkamp görevdeyken Galatasaray'da oynayan menajeri Ljung'la, Kopenhag'ta Milliyet'e poz verdi.

Milliyet / İrfan Kurtulmuş
Resim

Heval
Yarbay
Yarbay
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Heval » 14 Haz 2007 13:51

çok şükür ya rabbim , şeytanın bacağını kırdık ve nihayet bizde bi futbolcu alabildik..

yokluğun gözü kör olsun ulan :oops:
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen ZAGROS » 14 Haz 2007 14:16

AMİN :mrgreen: :mrgreen:
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Re:

Mesaj gönderen JİLAN » 14 Haz 2007 15:52

dieforyou yazdı:çok şükür ya rabbim , şeytanın bacağını kırdık ve nihayet bizde bi futbolcu alabildik..

yokluğun gözü kör olsun ulan :oops:

deftere mi yazdırdınız alırken yoksa kart çekip 36 ay taksitmi yaptınız
ZAGROS
Moderator
Moderator

Mesaj gönderen ZAGROS » 14 Haz 2007 16:07

:mrgreen: :mrgreen: GÜZEL ESPİRİ
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Mesaj gönderen JİLAN » 14 Haz 2007 16:23

paraları yok ama
Heval
Yarbay
Yarbay
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Heval » 14 Haz 2007 20:39

MARKAYIZ kızım biz marka, bu futbolcuya para ödemiyoruz ki biz, adamlar ünlerine ün katmak içun cimboma geliyorlar ...

:alkis
ZAGROS
Moderator
Moderator

Mesaj gönderen ZAGROS » 14 Haz 2007 20:49

:roll: :roll: :roll: hiç zanetmiyor
yigido

Re: İşte Galatasaraylı Linderoth

Mesaj gönderen yigido » 28 Haz 2007 19:07