MALZEMELER
4 parca dövülmüş biftek
250 gr kıyma
1 adet soğan
1,5 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı karabiber
tereyağı
HAZIRLANIŞI
Önce kıymanın içine soğanı rendeleyin ,tuzun yarısını, kimyonu, karabiberi koyup yoğurun. Sonra biftekleri tuzun diyer yarısı ile tuzlayın ve yanyana sıralayın(bir kare olacak şekilde)üzerine yoğurmuş olduğunuz kıymayı ince bir şekilde yayın ve rulo yapın yağlı veya aliminyum kağıda sarıp buzlukta dondurun. Yapacağınız zaman 5 dakika öncesinden çıkarıp keskin bir bıçakla ince olarak kesin(döner eti gibi küçük parçalar halinde)tavaya tereyağını alın içerisine kesilmiş etleri atın harlı ateşte pişirin.
SERVİS ÖNERİSİ
pide ekmeğini küçük olarak doğrayın tereyağı ile kavurun servis tabağına alın üstüne salçadan kıvanlı bir sos hazırlayın pidelerin üstüne gezdirin dönerleri koyun, onun üstünede sosdan dökün isterseniz üstüne yoğurt gezdirin...
Pilavın yanınada servis yapabilirsiniz...