Novel Baba

Uçuk kaçıkların buluşma noktası
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe
Novel Baba

Mesaj gönderen ZAGROS » 08 Oca 2008 12:11

okuyun ısrar ediyorum ! :komik10

Yılbaşına yakın bir zamanda köyün birinde bir çocuk, evinin uzak olması nedeniyle NOEL BABA’nın kendisine yetişemeyeceğini düşünerek kendisine mektup yazmaya karar verir. İsteklerini yazacak, NOEL BABA da postahaneyle kendisine gönderecekti.

- Noel Baba, sizden yılbaşı hediyesi olarak üç şey istiyorum: çanta, ayakkabı ve pantolon.

Mektup, Noel Baba diye biri olmadığı için postahanede çalışan biri tarafından açılır. Mektubu okuyan kişi çocuğun durumuna üzülür ve diğer arkadaşlarına da gösterir. Çalışanlar çocuğun hayalleri yıkılmasın diye kendi aralarında para toplamaya karar verirler. Yalnız topladıkları para, çanta ve ayakkabıyı almaya yetiyordur. Hediyeler hazırlanıp çocuğun adresine gönderilir. Yılbaşından bir müddet sonra köydeki çocuktan teşekkür mektubu gelir. Çalışanlar, mektubu büyük bir heyecanla açarlar.

-Noel Baba gönderdiğin hediyeler için çok teşekkür ediyorum. Yalnız ben sizden üç şey istemiştim; iki tanesi geldi. O gönderdiğiniz üçüncü hediyeyi de mutlaka POSTAHANEDEKİ ŞEREFSİZLER almışlardır. Saygılarımla…

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Re: Novel Baba

Mesaj gönderen beyazgül » 09 Oca 2008 13:44

:komik10 :komik10 ahh bu önyargılar

“Kaçıkların Mekanı” sayfasına dön