Bankamatik sırasında (erkek ve kadın arasındaki fark)
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
BANKAMATİK SIRASINDA
Kadın ve Erkek arasındaki Farklar.!!!
ERKEK
1.Bankamatiğin önüne park et.
2.Kartı sok.
3.Şifreyi gir, işlemi yap.
4.Parayı, kartı ve makbuzu al.
KADIN
2.Dikiz aynasında makyajına bak.
3.Kontağı kapat.
4.Kontak anahtarını çantaya at.
5.Bankamatiğin önünde çantada cüzdan ara.
6.Kartı sok.
7.Çantanın içinde PIN numarası yazan kağıt parçasını ara.
8.PIN numarasını gır.
9.Ekrandaki bütün yazıları oku.
10.İptal tuşuna bas.
11.PIN numarasını tekrar gir.
12.İptal tuşuna bas.
13.Cep telefonundan doğru PIN kodunu sormak için kocayı ara.
14.Bakiye sor.
15.Zarf aran.
16.Paraları zarfın içine koy, makineye sok
17.Bütün yazıları yine oku.
18.Nakit çek.
19.Arabaya don.
20.Makyaja bak.
21.Sağa sinyal ver, üç santim ilerle.
22.Dur.
23.Arabadan in.
24.Bankamatikten kartı ve makbuzu al.
25.Arabaya dön.
26.Kartı cüzdana koy.
27.Makbuzu küçük deftere işle.
28.Makyaja bak.
29.Geri vitese tak.
30.İleri vitese tak.
31.Bir kilometre ilerle.
32.El frenini indir!
Kadın ve Erkek arasındaki Farklar.!!!
ERKEK
2.Kartı sok.
3.Şifreyi gir, işlemi yap.
4.Parayı, kartı ve makbuzu al.
KADIN
2.Dikiz aynasında makyajına bak.
3.Kontağı kapat.
4.Kontak anahtarını çantaya at.
5.Bankamatiğin önünde çantada cüzdan ara.
6.Kartı sok.
7.Çantanın içinde PIN numarası yazan kağıt parçasını ara.
8.PIN numarasını gır.
9.Ekrandaki bütün yazıları oku.
10.İptal tuşuna bas.
11.PIN numarasını tekrar gir.
12.İptal tuşuna bas.
13.Cep telefonundan doğru PIN kodunu sormak için kocayı ara.
14.Bakiye sor.
15.Zarf aran.
16.Paraları zarfın içine koy, makineye sok
17.Bütün yazıları yine oku.
18.Nakit çek.
19.Arabaya don.
20.Makyaja bak.
21.Sağa sinyal ver, üç santim ilerle.
22.Dur.
23.Arabadan in.
24.Bankamatikten kartı ve makbuzu al.
25.Arabaya dön.
26.Kartı cüzdana koy.
27.Makbuzu küçük deftere işle.
28.Makyaja bak.
29.Geri vitese tak.
30.İleri vitese tak.
31.Bir kilometre ilerle.
32.El frenini indir!
unutkan olabiliriz..aklımızda milyonlarca iş var mesela;
çocukalrın yemekelrini hazırladım mı,kocamın iş kıyafetletleri hazırmı, akşam için ne yemek yapsam,evide toplamadan dışarı çıkmak zorunda kaldım ya biri gelirse...marketten neler almam gerekiyordu,ay acaba akşam yemeğini yetişirebilecekmiyim,ütüler duruyor,faturalar birikti bankada sıra varmıdır acaba,
falan filanlar.... böylece bayanların unutkan olması çok normaldir...erkekler işe gider düşündükleri şey acaba karım bu akşam ne yemek yapmıştır olur
eve gelir yemeğini yer masadan kalkıp eline kumandayı alıp tv karşısına geçer vevevev bir bakmışısınız uyuyup kalmıştır.....kadın ise hala kıyafet ütülemekle meşguldür,yarın için planlar yapmaktadır
anlattığımda ev hanımı...çalışan bir bayanı düşünemiyorum bile

çocukalrın yemekelrini hazırladım mı,kocamın iş kıyafetletleri hazırmı, akşam için ne yemek yapsam,evide toplamadan dışarı çıkmak zorunda kaldım ya biri gelirse...marketten neler almam gerekiyordu,ay acaba akşam yemeğini yetişirebilecekmiyim,ütüler duruyor,faturalar birikti bankada sıra varmıdır acaba,
falan filanlar.... böylece bayanların unutkan olması çok normaldir...erkekler işe gider düşündükleri şey acaba karım bu akşam ne yemek yapmıştır olur
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Tabi siz bütün bunları yaparken erkekler yan gelip yatıyorlar değil mibeyazgül yazdı:unutkan olabiliriz..aklımızda milyonlarca iş var mesela;
falan filanlar.... böylece bayanların unutkan olması çok normaldir...erkekler işe gider düşündükleri şey acaba karım bu akşam ne yemek yapmıştır olureve gelir yemeğini yer masadan kalkıp eline kumandayı alıp tv karşısına geçer vevevev bir bakmışısınız uyuyup kalmıştır.....kadın ise hala kıyafet ütülemekle meşguldür,yarın için planlar yapmaktadır
![]()
Biraz kaba olacak ama içimden geldi ve söylemek zorundayım
insafınıza t............
Erkek dayanışması:siyabend yazdı:Tabi siz bütün bunları yaparken erkekler yan gelip yatıyorlar değil mibeyazgül yazdı:unutkan olabiliriz..aklımızda milyonlarca iş var mesela;
falan filanlar.... böylece bayanların unutkan olması çok normaldir...erkekler işe gider düşündükleri şey acaba karım bu akşam ne yemek yapmıştır olureve gelir yemeğini yer masadan kalkıp eline kumandayı alıp tv karşısına geçer vevevev bir bakmışısınız uyuyup kalmıştır.....kadın ise hala kıyafet ütülemekle meşguldür,yarın için planlar yapmaktadır
![]()
![]()
Biraz kaba olacak ama içimden geldi ve söylemek zorundayım![]()
insafınıza t............
:salla :salla :salla
sıyabend senın ınsafınada hayran kaldım yanı... erkek dayanısmasıymıs .. dunyada bırbırınden en cok nefret eden bırbırının arkasından en cok vuran cıns erkeklerdır..sıze tavsıyem sırtınızı bırbırınıze hıcbırzaman donmeyın dayanısmayı o zaman gorursunuz...Aristo yazdı:Erkek dayanışması:siyabend yazdı:Tabi siz bütün bunları yaparken erkekler yan gelip yatıyorlar değil mibeyazgül yazdı:unutkan olabiliriz..aklımızda milyonlarca iş var mesela;
![]()
![]()
Biraz kaba olacak ama içimden geldi ve söylemek zorundayım![]()
insafınıza t............
:salla :salla :salla