bence Öcalan eceliyle ölürse türkiye bi uzun bir süreliğine 08.00 den sonra sookağa çıkma yasağı yapar ve 80'li yıllara döner türkiye ekonomisi çöker bir çok yerde ölümler v.b gibi olaylar ortaya çıkar ben saçmalamıyorum işin gerçeği bu bunlar olmasa ben bişey bilyorum ama açıkçası öyle birşey olamasını istemem çünkü düzen uturmuş durumda ister kabullenelim ister etmeyelim bölünmez hücler gibi bağlıyız şuanda bir birimize ama iişin gerçeğide bu malesef Türkiye / TeXas olur.
Saygılarımla
ÖCALAN'I ZEHİRLİYORLAR
-
Ehmede_Omeri
- Banned

- Ruh Hali:Kızgın
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray
Re: ÖCALAN'I ZEHİRLİYORLAR
Piremerd yazdı:Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan[/b]
kürt halkı önderimi
ben bu zehirlenmenin asılsız olduğuna inanıyorum..çünkü adadaki yiyeceklerin nasıl ve ne şekilde sağlandığını çok iyi biliyorum.. iftirdadan başka birşey değildir...
Beyazgül sanırım bütün Kürtler varolan iddanın gerçek olmasını istemiyor.Ayrıca sizin terörist olarak gördüğünüzü başkaları başka şekilde görebilir.Bunu artık bir gerçeklik oarak kabul edin.Nitekim bunun dünyada çok örneği var.Bir çok devlet Hamas ve Hizbullah'ı terör örgütü olarak görürken Türkiye onları öyle görmüyor.Bu göreceli bir kavram haline gelmiş.
bu sıtede komedı unsuru tıplerle doldu..evet hz. Ömer soylusuyum begenemedınmı? ben şimdiden bahsetmıyorum herseyın bır zamanı vardır.. bu sorun apo ılk yakalandıgında halledılmelıydı....daygen yazdı:buyursunlar yapsınlar
sız hıcmi sonrasını dusunmuyorsunuz
ha polat abinin taktıgını kulanıyorsan onu bılmem (sonunu duşunen kahraman olamaz) :shock:
hıc guleceyım yoktu allah razı olsun hazreti ÖMER soylusu