Şehit uzman çavuş toprağa verildi Son Dakika -

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
basaran
Başçavuş
Başçavuş
Şehit uzman çavuş toprağa verildi Son Dakika -

Mesaj gönderen basaran » 17 Nis 2007 14:53

Tunceli'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Güngör'ün cenazesi, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Uzman Çavuş Güngör'ün Türk bayrağına sarılı naaşı, Tarsus Devlet Hastanesi morgundan alınarak, cenaze aracıyla Ulu Cami'ye getirildi.

Cami önünde toplanan kalabalık, terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Tören boyunca göz yaşları durmayan şehit annesi Şükran Güngör, acısını, ''Kahrolsun PKK. Allah da onların canını yaksın. Fidan gibi yavrumu, hayatının baharında kara toprağa verdiler. Yaşadığımız acılara rağmen devletimiz sağ olsun. Benim ciğerim yanıyor. İki çocuk yetim, bir kadın dul kaldı. Buna hangi yürek dayanır, yaşananlara hangi vicdan el verir? Benim artık tek isteğim yaşadığım acıları hiçbir annenin yaşamaması'' diyerek dile getirdi.

Güngör'ün cenazesi, kılınan namazın ardından, Tarsus'a bağlı Emirler köyündeki mezarlıkta toprağa verildi.

Bu arada, tören sırasında çok sayıda vatandaş, Türk bayrakları açarken, ''Kanımız yerde kalmamalı'' şeklinde sloganlar attılar.

Törene katılan, Vali Vekili Ardahan Totuk, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Veysel Kösele, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cahit Hüsrev Şen, İl Emniyet Müdür Vekili Süleyman Ekizer, Tarsus Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şehit ailesine baş sağlığı dilediler.

Kawa
Binbaşı
Binbaşı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen Kawa » 20 Nis 2007 17:21

Düzeltme: Kurallara uyalım lütfen!

Siyabend
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 20 Nis 2007 17:57

ne biçim bir ifade bu kawa :!: sen seni korumak uğruna şehit düşen askerimize üzülmüyorsun bile.yaklaşımını çok yanlış buluyorum..sonuçta onlarda emir kulu :!:
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 20 Nis 2007 18:15

Türkiye'de yaşayan herkes(erkekler) sonuçta askere gidiyor ve yine herkes bir şekilde hayatını kaybedebilir.Askerlerin ölümüne hiç kimsenin sevindiğini düşünmüyorum.İnsanım diyen herkesin her ölüme üzülmesi gerekir.
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç

Mesaj gönderen SEYDUNA » 20 Nis 2007 18:36

ne oluyorsa o fidan gibi gençlere oluyor allah hepimizi vede onları affetsin kim sevinir o ölümlere hangi şeytan yüzlü melekler şahsen ben ne dışardakilere nede askerlerin ölümüne seviniyorum tek dileğim var bu areş sönsün artık saçma sapan kavgalarla da kalkıp bir birimöizi kırmayalım arkadaşlar ölen lerin hepsi bizlerin kardeşi bilgisayarın üstüne çıkıp konuşmak kolay erkek olan nerde konuşacağını bilir kimse üzerine alınmasın bu sözleerim formdaki aradaşlara değil
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 20 Nis 2007 18:42

sağol seyduna :!:
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç

Mesaj gönderen SEYDUNA » 20 Nis 2007 18:47

ben övülmeyi hak edecek bir şey söylemedim fikrimce çünkü bu söylediklerimi herkesin söylemesi gerek diye düşünüyorum ama gene de önemli değil

“Gündem & Haberler” sayfasına dön