Kızıltepe davasında dört polis beraat etti

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen reis » 20 Nis 2007 19:00

beyazgül yazdı:ben hiç birley anlamadım.. :evil:

12 yaşındaki bir çocuk terörist olamaz :!: ama suç işleyebilir bunun mahkemeleri var hangi mantıkda olursa olsun mantığı daha tam anlamıyla oturmamış bir çocuğa bu yapılmamalıydı :!:
kim kimin mesajını değiştirdi onuda anlamadım :roll:
senınle aynı formu paylaştıgıma cok sevınıyorum en azında konusmasını bılıyorsun

SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Koç

Mesaj gönderen SEYDUNA » 20 Nis 2007 19:22

şimdi siz kalkıp neden mesaj siliyorsunuzki sonradan bu bölüme giren biri kim haklı kim haksız ne diyebilir ki bir alemsiniz valla bir insan ne yazarsa onu düşünüyordur doğrumu evet
bir insan ne yapmak istiyorsa onu savunur doğrumu evet
bir birey den başka kimse onun kendi karekterini belirlermi hayır

bunlar demek oluyorki kim ne yazarsa yazsın unutmasınki kendi karekterini belirliyor kimin ne yazdığını okuyamadığım için kimsenin yorumu hakkında bir yorum yapamayacam

belki burda yazdıklarınızı sizin yüzünüzü görmeden okuyoruz ama unutmayınki bu serbestliği sivil hayatta yapabileceğinize inanmıyorum çünkü sağlığınız açısından zararlı olabilir

öldürülenler için söyleyecek söz bulamıyorum bir insan o ölümü flistinde görebilir nasıl ki biz televizyonlarda gördüğümüz haberlerden flistinde geçen sokak savaşlarında öldürülen çocuklara üzülüyorsak bu yaşanan vahşete de üzülmeliyiz bu yaşanalınanı sakın bize bir çocuğa hikaye anlatır gibi anlatmayın kızıltepe gibi bir yerde kaç yerde kaç terörist öldürmüşlerki o olaydan önce bu baba vede oğlu bu olaylardageçen kişilere benzetilerek öldürülmüş lütfen birbirimize karşı dürüst olalım sanmayın o polisler müebbet haapis cezasına çarptırılsaydılar biz sevinirdik o bile bizi sevindirmezdi o bile o kardeşlerimizi geri getirmezdi bilinki bu olay nerde yaşansaydı ben ve benim gibi düşünenler kınayacaktılar

saygılarımla SEYDUNA
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 20 Nis 2007 19:33

yigido yazdı:mesaj silinmistir..
arkadasimin mesaji nekadar kotuyse o mesajin degistirilmesi ondan defalarca insanlik disidir..
bize hakaret ediyosunuz diosunuz ama kendiniz hakaret ediyosunuz..ve alcakca hakaret ediliyo..bu olaydan olusan basaranin hakkini Allah karsisinda nasl verirsin daygen..gerci inancin olsa bu kadar alcak olmazsin..
sen ne demeye calışıyorun yıgıdo
biraz daha acık konus anlayalım seni
uztu kapalı konusmayalım
eyer burda benim bır yetkim varsa
gerektiyı yerde kulanırım
madem okadar cok biliyorsan
yetkili oldugun bolume en son ne zaman gırdin
yaptıklarımdan memnun deyılsenız
ılgılı kısılere sıkayet ede bilirsınız
sımdıye kadar yaptıklarımdan bişman deyılım vede olmam
gerekırse bu forumdan cıkarım
ha bıde bunu hatırlatıyım eyerki bu mesajımı sılecek olursa ben bu forma bida hayatta tıklayıp gırmem 8) :evil:
ama haksız oldugumu soylemem
herkese dıyorum
sozlerınıze dıkat edın kımse burda bana emir veremez yol gosteremez
yetkımden memnun deyılseniz attın beni burda
adamın hesabınıda bozmayın 8)
yigido

Mesaj gönderen yigido » 21 Nis 2007 13:41

DAYGEN TARAFINDAN BASARAN ADLI UYENIN YAZDIGI MESAJ DEGISTIRILMIRSTIR.HAKARET VE ANNESINE KUFUR ETDI BASARANIN.BENDE SILDIM ARKADASLAR.
yigido

Mesaj gönderen yigido » 21 Nis 2007 13:44

USTU KAPALI KONUSMADIM HERSEY ACIK
dunaysır
Başçavuş
Başçavuş

Mesaj gönderen dunaysır » 21 Nis 2007 18:41

12 yasındaki cocugun ne sucu olabilirki
hadi babası belki vardır yaptıkları
oda adalet denilen bişey var ulkemizder
oyle her onune gelen sucluyu oldurmek bence doğru bişey deyil
dunaysır
Başçavuş
Başçavuş

Mesaj gönderen dunaysır » 23 Nis 2007 18:50

: :?:
hanibal

Mesaj gönderen hanibal » 23 Nis 2007 19:46

bunlar yüzyıl sonra biz katletmedik diyebilmek içundur herhalde çünkü aynısını başkları için söylüyorlar
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 06 May 2007 19:21

Devlet hiçbir zaman suçlu olduğunu kabul etmez.Suçüstü yakalansa bile bunu inkar etmek bir gelenek haline gelmiştir.

“Gündem & Haberler” sayfasına dön