mardin merkezde midyat yolu üzerinde dün saat 17.00 civaRI yaşanılan bir olayda bomba patlaması sonucu ölen bir çocuk gece saat 4.00 da defnedildi
çocuk ve aynı mahallede oturdupu arkadaşı ikiside 11-12 yaşlarındalar.
kendilerine ait olan küçük baş hayvanlları otlatmaya götürüyorlar.
o civarda gezerlerken çocukbombayı görüyor
arkadaşına bu bomba geri çekil taşla vurup patlatacam tehlikeli diyor
arkadaşı uzaKLAŞIYOR VE ÇOCUĞUN BOMBAYI TAŞA VURMASIYLA ÖLMESİ BİR OLUYOR OLAYDAN SONRA GECE 23.00 A KADAR SAVCI BEKLENİYOR
SAVCI 4 SAATLİK BİR ARAŞTIRMA SONUCU GÖMÜLMESİ İÇİN EMİR VERİYOR
VE YAKINLARI HEMEN DEFNEDİYOR
BENİM ANLAMADIĞIM HERKES HERKES KENDİNDEN BİRŞEYLER UYDURUYOR KİMSE NEDEN HEMEN DEFNEDİLMESİ GEREKTİĞİNİ MERAK ETMİYOR YANINDAKİ ARKADAŞIDA POLİSİN GÖZETİMİ ALTINDA BİR BOMBA NE Arar orda ve patlamamış bir bomba
alıntı falan değil yazdıklarım benim şahsi görüşlerim beni kuşkulandıran tekşey neden hemen defnedildi
ölümün gelişi
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
Re: ölümün gelişi
Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kabala beldesi yakınlarındaki Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlükleri ek hizmet binasına 200 metre mesafede patlama meydana geldiği belirtildi.
Açıklamada, patlamada, hayvanlarını otlatmakta olan Ekrem Çakar'ın (12) öldüğü kaydedildi.
Patlamanın nedeninin araştırıldığı bildirildi.

medyada ise bu açıklama yer aldı
Açıklamada, patlamada, hayvanlarını otlatmakta olan Ekrem Çakar'ın (12) öldüğü kaydedildi.
Patlamanın nedeninin araştırıldığı bildirildi.

medyada ise bu açıklama yer aldı