Kusura bakmayın okadar etkilendmki çocuktan
ne videoyu duzenledım nede adam akılı başlık düşündüm
http://www.atv.com.tr/habervideo.php
Atacak Başlık Bulamadım
-
beyaz
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Boğa
- Takım:Fenerbahçe
Re: Atacak Başlık Bulamadım
yazıklar olsun :sinirr
pisi pisine bir sürü çocuk babasız kaldı :eksiii
pisi pisine bir sürü çocuk babasız kaldı :eksiii
-
DELAL
- Binbaşı

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Oğlak
- Takım:Fenerbahçe
Gazze'de İsrail bombaları altında ölümle burun buruna yaşayan Filistinlilerden yürek parçayan feryatlar. Ancak tüm çırpınışlara karşı dünya hala kör ve sağır!!!
Ey Müslümanlar! Neredesiniz Müslümanlar... Neredesiniz Araplar... Bu çığlıklar Gazze'den yükseliyor. Düşen her bombanın ardından feryatlar ambulans ve siren seslerine karışıyor.. Tüm dünya katliamı sadece seyrederken Gazze halkı çareyi Allah'a yakarmakta buluyor.. Ancak ardı arkası hiç kesilmeyen bu çığlıklardan biri diğerlerinden çok farklı. Yakınlarını bombaların altında kaybeden Filistinli bir kadın kendinden geçercesine Müslümanlara sesleniyor.. Belki sesime bir kulak veren olur ümidiyle sesinin çıktığı kadarıyla çığlık atıyor....
O bebeleri aklımıza getirip acımızı,merhametimizi Lailaheillallah zikri ile İSRAİLE BOMBA yapıp yollayalım.
LÜTFEN EL ELE OLALIM.
LÜTFEN BU SESE KULAK VERELİM
LÜTFEN DUADA BULUŞALIM.
LÜTFEN...
ALLLAHIM BİZ ONLARA YARDIM EDEMİYORUZ SEN ONLARI KORU VE ONLARA YARDIM ET YARABBİ BİZ DUALARIMIZLA ANCAK YARDIM EDERİZ MÜMİNİN SİLAHİDA DUADIR
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
Ey Müslümanlar! Neredesiniz Müslümanlar... Neredesiniz Araplar... Bu çığlıklar Gazze'den yükseliyor. Düşen her bombanın ardından feryatlar ambulans ve siren seslerine karışıyor.. Tüm dünya katliamı sadece seyrederken Gazze halkı çareyi Allah'a yakarmakta buluyor.. Ancak ardı arkası hiç kesilmeyen bu çığlıklardan biri diğerlerinden çok farklı. Yakınlarını bombaların altında kaybeden Filistinli bir kadın kendinden geçercesine Müslümanlara sesleniyor.. Belki sesime bir kulak veren olur ümidiyle sesinin çıktığı kadarıyla çığlık atıyor....
O bebeleri aklımıza getirip acımızı,merhametimizi Lailaheillallah zikri ile İSRAİLE BOMBA yapıp yollayalım.
LÜTFEN EL ELE OLALIM.
LÜTFEN BU SESE KULAK VERELİM
LÜTFEN DUADA BULUŞALIM.
LÜTFEN...
ALLLAHIM BİZ ONLARA YARDIM EDEMİYORUZ SEN ONLARI KORU VE ONLARA YARDIM ET YARABBİ BİZ DUALARIMIZLA ANCAK YARDIM EDERİZ MÜMİNİN SİLAHİDA DUADIR
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
amin amin..ama yapılan mitingler,gönderilen mesajlar hiçbiri bir işe yaramıyor..herkes susuyor..ne yapmamız gerektiğini hala çözemedik..bz kendi kendimize feryat ediyoruz..etsek ne olcak gene olan oluyor..bu çaresizliğimiz insanı mahvediyor