İlköğretim kitabında erotik hikaye

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Aristo
Onbaşı
Onbaşı
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Aristo » 18 Şub 2007 11:40

İlköğretim okullarının 3'üncü ve 4'üncü sınıflarında dağıtılan ’Paşa Kızı İle Köylü Çocuğu’ ve ’Uçan Küheylan’ hikáye kitaplarında; "Kahvecinin balmumu gibi vücudu var", "Bakire çıkmadı. Öteki de bakire çıkmadı", "Kız bakire değil, gerdeğe girdiler, öptü... öptü" gibi cümleler yer aldı.

Sakarya Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, kitapların birkaç okulda dağıtıldığını doğrulayarak, "Bu hikáyeler okullara tavsiye edilirken sıkı bir şekilde inceleniyor. Ama yine de araştıracağız" dedi.

NELER VAR

Aydede Dizisi'nde yer alan ’Paşa Kızı İle Köylü Çocuğu’ ve ’Uçan Küheylan’ adlı hikáye kitaplarında yer alan bazı bölümler şöyle:

Gece oldu. Hoca hanım ayrı bir odaya yattı. Banu ile Safa, altın ile gümüş şamdanları yakarak bir odada kuş tüyü yatağa yattılar. Banu, Safa’ya sarıldı. öptü... öptü... Sen de beni öp dedi. Safa da Banu’yu öptü ama Banu, ’Aaa bu kadın öpüşü değil, erkek öpüşü’ diye bağırdı. Bunun üzerine Safa bütün meseleyi Banu’ya anlattı.

Bu kahveci güzeli gerçekten müstesna bir delikanlı... Balmumundan dökülmüş gibi yumuşak ve biçimli vücudu var. Zengin adam kahveci güzelini yanına alıp konağa götürdü. Hemen cemaati çağırarak kızını kahveci güzeline nikáh etti. Şerbetler içildi. Herkes yerli yerine ayrıldı. Gelin hamınla kahveci güzeli o gece gerdeğe girdiler. Girdiler amma kahveci güzeli kızı kolları arasına alınca bir de ne görsün. Kız bakire değil. Sabah olur olmaz kahveci güzeli bu kızı boşadı. Aradan bir kaç zaman geçince bir zengin kız daha aldı. Baktı ki bu kız da bakire değil. Sözde kızdır. Sabah onu da boşadı.

Aman çoban, kuzum çoban. Kızını Allah’ın emriyle peygamberin kavliyle nikáh etmek istiyorum. Aman efendim bir çoban kızı size layık mıdır? Layıktır ben bu kızı kendime layık gördüm. Kahveci güzeli kızı kendisine nikáh etti. O gece gerdeğe girdiler. Fakat kahveci güzelinin bir çoban kızının aldığını işiten öteki zenginler el birliğiyle delikanlı aleyine bir ırz davası açmak istediler.

Hürriyet

Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 18 Şub 2007 20:14

Çüş yani 8) 8) 8)
ANTER
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen ANTER » 18 Şub 2007 20:47

Gelde yorum yap.en iyisi yorumsuz diyelim!
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 19 Şub 2007 11:57

bi 10 sene sonrasını düşünemiyorum bileee :twisted:
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SEYDUNA » 24 Şub 2007 15:29

beyazgül yazdı:bi 10 sene sonrasını düşünemiyorum bileee :twisted:
doğru diyorsun sana katılıyorum
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık

Mesaj gönderen reis » 25 Şub 2007 01:04

sıradan yaşantıya vede davranışlara gore gec bile kalmiştir okadar abartılı gormeyin
yigido

Mesaj gönderen yigido » 25 Şub 2007 14:36

gelde cocugunu bu okullara gonder
Heval
Yarbay
Yarbay
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Heval » 25 Şub 2007 15:32

karrrrdeşim biz değlmiyiz okullarda çocuklara cinsellikle ilgili dersler verilsin diyen..

alın işte ne güzel başlamışlar azar azar eşşek herifler.. :evil:
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç

Mesaj gönderen SEYDUNA » 25 Şub 2007 15:56

BU OLANLARI NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEMYİN SANKİ HİÇ BİRİMİZ GEÇMEDİK İLK OKUL SIRALARINDAN BİZ HİÇ ÖYLE ŞEYLER GGÖRDÜKMÜ BİZ ZİL ÇALSINDA OYUN OYNAYALIM DİYE TANRIYA YALVARIYORDUK ALLAHTAN BİZLERE GÖSTERMEMİŞLER HAALLAHALLA 8) 8) 8) 8)
yigido

Mesaj gönderen yigido » 28 Şub 2007 15:01

dieforyou yazdı:karrrrdeşim biz değlmiyiz okullarda çocuklara cinsellikle ilgili dersler verilsin diyen..

alın işte ne güzel başlamışlar azar azar eşşek herifler.. :evil:
ben cinsellik dersinin ailenin vermesi gerektiğini düşünüyorum.
hem okulda verilse bile bu cinsellik dersi değil cinselliği cocuklara açıklamadan ahlaksız hikayeler anlatmaktır :!:

“Gündem & Haberler” sayfasına dön