Öcalan İmralı'da yazdı, Avrupa'da yayınlandı

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen dr_emre21 » 24 Şub 2007 10:58

çok ilginç,abdullah öcalan on binler ölmesin diye kitap yazmış,hadi yaaa...

beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 24 Şub 2007 13:31

dr_emre21 yazdı:çok ilginç,abdullah öcalan on binler ölmesin diye kitap yazmış,hadi yaaa...
işte insanların içine böyle işliyorlar..
ANTER
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen ANTER » 24 Şub 2007 14:56

Belkide gerçekte kimin ne olduğunu bilmiyoruz
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SEYDUNA » 24 Şub 2007 15:24

beyazgül yazdı:teşekkür ederimm..eee bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış..ama bu adamın kitaplarını okumam..çok sağol :)
okumam demenin sebebi ne olabilir acacba sakınkitapları okuduktan sonra o nun gerçek yüzünü görmekten korktuğun olmasın sakınbunu unutma eğer inandığın her ne ise her kim ise ona iyi inan onun sana inanaca ğı bi şekilde inan yani kısaca demek istediğim başkalarını n anlattığı yada yalan haberlere kurban olmuş birini sevmediğin için onakinkustuğun için okumam demebelki onu sevmezsin bende sev demiyorumama bana sorarsan oku belkide yeni şeyler öğrenirsin okumak güzel şey ama özünde kalmak daha güzel bunu unutma oku belki de yeni bi bilgi alır kalıplaşmış binlerce bilgiyi unutur atar gidersin fikrimce beni yanlış anlamazsın umarım :)
Gülistan
Başçavuş
Başçavuş

Mesaj gönderen Gülistan » 24 Şub 2007 18:10

SEYDUNA yazdı:
beyazgül yazdı:teşekkür ederimm..eee bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış..ama bu adamın kitaplarını okumam..çok sağol :)
okumam demenin sebebi ne olabilir acacba sakınkitapları okuduktan sonra o nun gerçek yüzünü görmekten korktuğun olmasın sakınbunu unutma eğer inandığın her ne ise her kim ise ona iyi inan onun sana inanaca ğı bi şekilde inan yani kısaca demek istediğim başkalarını n anlattığı yada yalan haberlere kurban olmuş birini sevmediğin için onakinkustuğun için okumam demebelki onu sevmezsin bende sev demiyorumama bana sorarsan oku belkide yeni şeyler öğrenirsin okumak güzel şey ama özünde kalmak daha güzel bunu unutma oku belki de yeni bi bilgi alır kalıplaşmış binlerce bilgiyi unutur atar gidersin fikrimce beni yanlış anlamazsın umarım :)
aynen katılıyorum
reis
Albay
Albay
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen reis » 25 Şub 2007 00:50

Gülistan yazdı:
SEYDUNA yazdı:
aynen katılıyorum
ben sıze hıc katılmıyorum herseyi bil yap oku neyın nerde lazım olacagı bellı olmaz dedıyın gıbi baskasının uydurdugu yalanları deyıl okuyun ıkıtarafı karsılastırın kımın nakadar haklı yada haksız oldugunu anlarsınız
sakan yanlıs anlamayın burda kımseyı desteklemıyorum sadece gorup ve okuduklarınızı karsılastırınsıze tavsıyem
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 26 Şub 2007 15:05

ben hala okumak istemiyorum.tavsiyeleriniz için çok teş.ederim ama o adamın kitaplarını okumam..elime bile almam.. :twisted: :twisted:
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 26 Şub 2007 15:07

yaa neden her kürt insanı bu adamı destekler anlamam.... :roll:
Piremerd
Üstteğmen
Üstteğmen

Mesaj gönderen Piremerd » 26 Şub 2007 16:11

İşte bunu bütün Türklerin düşünmesi lazım.Bu adam söylenildiği kadar kötü biriyse niye bu kadar çok seviliyor.Onu sevenlerin hepsi kör olmayacağına göre
anlayamadığınız yada anlamak istemediğiniz noktalar vardır.
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen dr_emre21 » 26 Şub 2007 18:19

peki ben de soruyorum bu adam sizin sevdiğiniz kadar iyi biriyse niye bu kadar sevmeyeni var,kürtlerden bile...
Kilitli

“Gündem & Haberler” sayfasına dön