Öcalan İmralı'da yazdı, Avrupa'da yayınlandı
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
okumam demenin sebebi ne olabilir acacba sakınkitapları okuduktan sonra o nun gerçek yüzünü görmekten korktuğun olmasın sakınbunu unutma eğer inandığın her ne ise her kim ise ona iyi inan onun sana inanaca ğı bi şekilde inan yani kısaca demek istediğim başkalarını n anlattığı yada yalan haberlere kurban olmuş birini sevmediğin için onakinkustuğun için okumam demebelki onu sevmezsin bende sev demiyorumama bana sorarsan oku belkide yeni şeyler öğrenirsin okumak güzel şey ama özünde kalmak daha güzel bunu unutma oku belki de yeni bi bilgi alır kalıplaşmış binlerce bilgiyi unutur atar gidersin fikrimce beni yanlış anlamazsın umarım :)beyazgül yazdı:teşekkür ederimm..eee bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış..ama bu adamın kitaplarını okumam..çok sağol :)
aynen katılıyorumSEYDUNA yazdı:okumam demenin sebebi ne olabilir acacba sakınkitapları okuduktan sonra o nun gerçek yüzünü görmekten korktuğun olmasın sakınbunu unutma eğer inandığın her ne ise her kim ise ona iyi inan onun sana inanaca ğı bi şekilde inan yani kısaca demek istediğim başkalarını n anlattığı yada yalan haberlere kurban olmuş birini sevmediğin için onakinkustuğun için okumam demebelki onu sevmezsin bende sev demiyorumama bana sorarsan oku belkide yeni şeyler öğrenirsin okumak güzel şey ama özünde kalmak daha güzel bunu unutma oku belki de yeni bi bilgi alır kalıplaşmış binlerce bilgiyi unutur atar gidersin fikrimce beni yanlış anlamazsın umarım :)beyazgül yazdı:teşekkür ederimm..eee bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış..ama bu adamın kitaplarını okumam..çok sağol :)
-
reis
- Albay

- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
- Takım:Fenerbahçe
ben sıze hıc katılmıyorum herseyi bil yap oku neyın nerde lazım olacagı bellı olmaz dedıyın gıbi baskasının uydurdugu yalanları deyıl okuyun ıkıtarafı karsılastırın kımın nakadar haklı yada haksız oldugunu anlarsınızGülistan yazdı:aynen katılıyorumSEYDUNA yazdı:okumam demenin sebebi ne olabilir acacba sakınkitapları okuduktan sonra o nun gerçek yüzünü görmekten korktuğun olmasın sakınbunu unutma eğer inandığın her ne ise her kim ise ona iyi inan onun sana inanaca ğı bi şekilde inan yani kısaca demek istediğim başkalarını n anlattığı yada yalan haberlere kurban olmuş birini sevmediğin için onakinkustuğun için okumam demebelki onu sevmezsin bende sev demiyorumama bana sorarsan oku belkide yeni şeyler öğrenirsin okumak güzel şey ama özünde kalmak daha güzel bunu unutma oku belki de yeni bi bilgi alır kalıplaşmış binlerce bilgiyi unutur atar gidersin fikrimce beni yanlış anlamazsın umarım :)beyazgül yazdı:teşekkür ederimm..eee bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış..ama bu adamın kitaplarını okumam..çok sağol :)
sakan yanlıs anlamayın burda kımseyı desteklemıyorum sadece gorup ve okuduklarınızı karsılastırınsıze tavsıyem