Ahmet Kaya tişörtlüye linç girişimi
-
reis
- Albay

- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
- Takım:Fenerbahçe
Re: Ahmet Kaya tişörtlüye linç girişimi
Çok haklısın BEYAZGÜL AHMET KAYAYLA TARKANIN cok farkı far demek sende bunu farkındasın
PEKİ AHMET KAYA TİŞÖRTLÜSÜNÜ GEÇELİM HADİ
şunu soruyorum güneydoğudaki bazı bölgelerdeki asker arkadaşlarımızn çarşı iznini kullanmak için sivil olarak dışarıya çıktıklarında oradaki halk bunları gördüğü zaman takındıkları tavır ,tepkiye nedemeli.atılan taşlara,sopalara nedemeli..arkadaşlarımızn Kendi vatanlarında sanki düşman bir ülkeye gitmiş gibi dolaşmalarına nedemeli
şunu soruyorum güneydoğudaki bazı bölgelerdeki asker arkadaşlarımızn çarşı iznini kullanmak için sivil olarak dışarıya çıktıklarında oradaki halk bunları gördüğü zaman takındıkları tavır ,tepkiye nedemeli.atılan taşlara,sopalara nedemeli..arkadaşlarımızn Kendi vatanlarında sanki düşman bir ülkeye gitmiş gibi dolaşmalarına nedemeli
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re:
beyazgül yazdı:PEKİ AHMET KAYA TİŞÖRTLÜSÜNÜ GEÇELİM HADİ
Sevgili Beyazgül böyle bir kanıya nerden vardın çok merak ediyorum.
Hiçbir şekilde bu suçlamayı kabul etmiyorum!
Bunu söyleyen her kimse bilinçli olarak Kürtleri kötülemek adına yalan söylüyor!
Böyle bir şey yoktur!
Türkiye'nin her yerinde askere nasıl davranılıyorsa doğuda da öyle davranılıyordur!
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
Re:
böyle yalandan bir probogandaya nasıl inanırsın ALLAH aşkına beyazgülbeyazgül yazdı:PEKİ AHMET KAYA TİŞÖRTLÜSÜNÜ GEÇELİM HADİ
bir kere birincisi ben askerlik görevimi şırnakta yaptım ve hiç türk askerlere böyle bir şey yapıldığını görmedim
ve şu an yaşadığım yerdede (mardin) aynı durum var hiç bir zaman askerlere kötü gözle bakılmıyor ve hakaret edilmiyor
böyle bir yalanı kimden duyduysan o kişi mutlaka kürlerden nefret edilsin diye böyle bir yalan uydurmuş
JILAN DAHA DÜN EN YAKIN ARKADAŞLARIMDAN BİRİYLE KONUŞTUM YÜZYÜZE İZNE GELDİDE VE HERŞEYİ TEK TEK ANLATTI
sevgilisiyle internette görüşmek için internete girmiş ve nerdeyse ordan çıkamıyormuş..hıı ama şimdi siz o askeri suçlarsınız kimbilir neyaptı diye..yaptığı bişey yok sadece asker olduğu anlaşıldı okadar
sevgilisiyle internette görüşmek için internete girmiş ve nerdeyse ordan çıkamıyormuş..hıı ama şimdi siz o askeri suçlarsınız kimbilir neyaptı diye..yaptığı bişey yok sadece asker olduğu anlaşıldı okadar