Gelinine tecavüz etti
-
Çılgın Leyla
- Üstteğmen

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Yengeç
- Takım:Galatasaray
Allah belasını versin :asabi6
Re: Gelinine tecavüz etti
AMİNNN :8)
geçen gün ark bi olay anlattıı bu ark şark görevini mersinde sorguda yapıyor camide 10 günlük bebk bulunuyor araştırıyolar mersinin bi köyünde annesini buluyolar bebeğin babasını soruyolar kim diye kimse bişe söylemiyor önce polis jandarma ile birlikte baskı yapınca bebeğin babası aynı zamanda kızın babası olduğunu öğreniyolar adam öz kızını hamile bırakınca korkup kıbrısa kaçmış bunu getirtip savcılığa sevkediyolar
yukarda anlatılan geline karşı yapılmış bi davaranış örneği ama öz kızına karşı yapanlarda var bu anlattığım gerçekten yaşanmışşş
yukarda anlatılan geline karşı yapılmış bi davaranış örneği ama öz kızına karşı yapanlarda var bu anlattığım gerçekten yaşanmışşş
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Ensest ilişki diye tabir edilen ahlaksızlığın toplumda giderek artması çok vahim ve düşündürücüdür.Eğitim kalitesizliğin yol açtığı bu sapkınlıklar için devletin çok önemkemli atması gerekir.Ortaçağ Avrupasının yaşadığı ensest ilişkilerin anlatıldığı ve övüldüğü internet siteleri ve benzeri yayın kuruluşlarına derhal yasak getirilmesi gerekir..
insanları insan olaraak görmek artık çok zorlaştı..bizim neslimizden sonrasını düşünemiyorum :asabi5 :asabi6
yeni yetişen çocukları görüyorumda şuanki halimize şükrediyorum ilerde bugünleri çok arayacağızz