Ahmet Kaya tişörtlüye linç girişimi
ya bakın arkadaşlar ben zaten herşeye inanamam ama gerçekten çok ama çok sevdiğim ve çok yakın arkadaşımdan bunları duydum daha öncede duymuştum fakat inandırıcı gelmemeişti bana..anlattıkları kesinlikle yalan değildi buna eminim öyle bir şey yapmaz çünkü..
ben çok kişiden bunu duydum mesela bir arkadaşımın erkek arkadaşı askerdi yani subaydı..okuduğu okulda doğulu arkadaşları evlenince bize yalnız gelebilirsin biz türk askerini evimize sokmayız demişlerdi bu ve bunun gibi bir çok söz duydum..
ben daha yeni tanıdığım yada bir kere muhabbet ettiğim birinden bunları duysam zaten burda yazamam..dün gözleri doldu arkadaşımın kendi memleketimde istediğim yere gidemedim diye

ben çok kişiden bunu duydum mesela bir arkadaşımın erkek arkadaşı askerdi yani subaydı..okuduğu okulda doğulu arkadaşları evlenince bize yalnız gelebilirsin biz türk askerini evimize sokmayız demişlerdi bu ve bunun gibi bir çok söz duydum..
ben daha yeni tanıdığım yada bir kere muhabbet ettiğim birinden bunları duysam zaten burda yazamam..dün gözleri doldu arkadaşımın kendi memleketimde istediğim yere gidemedim diye
Re: Ahmet Kaya tişörtlüye linç girişimi
YAWW ne oluyor bu memlekette bide herkes her millet özgürdür diyorlar bu ülke şuan varsa bilinki bu kürtlerin halk kardeşliğinin sayesindedir kurtuluş savaşında çanakkale savaşında savşmasaydı kürtler kim alıcaktı kurtaracaktı bu ülkeyi biz artık bu ülkede sosyalizim görmek istiyoruz TRabzona giden mardinliler neden kötü tapkiye maruz kalıyorlar bunlar kendilerini ne sanıyorla bu ülkenin tek ihtiyzcı ne BİLİYOR musunuz DEVRİm che yılmaz güney deniz gezmiş ahmet kaya neredesiniz neredesinizz YILLARDIR SUSUYORUM ARTIK BAĞIRMAK İSTİYORUM duyun sesimi YAŞAmak İSterken DElicesine ÖLmeyi ÖZLedim :asabi6 :asabi6 :asabi6 :asabi6 :asabi6 :asabi6 :asabi6 :asabi6 :asabi6 :asabi6
-
düş sokağı sakini
- Binbaşı

- Burç:Oğlak
- Takım:Beşiktaş
Re: Ahmet Kaya tişörtlüye linç girişimi
ne devrimi ne ihtiyacı nerden çıktı bunlar....
devrim istiyorsak önce kendi kafalarımızda beynimizde güzel bir devrim yapalım...
neye karşı kime karşı diyeceksiniz şimdi...
neye karşı olacak kafamızdaki tüm aşırı fikirlere,kötü davranış ve düşüncelere....
devrim neyi getirsin barışı kardeşliği insanca yaşamayı getirsin...
eğer sende benim kadar iyi isen,ve sende benim sevdiğim kadar sevebiliyorsan bu devrim işi tamamdır dostum...
devrim istiyorsak önce kendi kafalarımızda beynimizde güzel bir devrim yapalım...
neye karşı kime karşı diyeceksiniz şimdi...
neye karşı olacak kafamızdaki tüm aşırı fikirlere,kötü davranış ve düşüncelere....
devrim neyi getirsin barışı kardeşliği insanca yaşamayı getirsin...
eğer sende benim kadar iyi isen,ve sende benim sevdiğim kadar sevebiliyorsan bu devrim işi tamamdır dostum...