Atatürk'ü Peygamberle Kıyasladı

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
siya_evin268
Üstteğmen
Üstteğmen
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Aslan
Takım:Galatasaray
Atatürk'ü Peygamberle Kıyasladı

Mesaj gönderen siya_evin268 » 01 May 2008 10:36

Resim

CHP Denizli İl Başkanı Kavak, canlı yayında Denizli Vali Yardımcısı Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüyle ilgili öyle bir kıyaslama yaptı ki stüdyo buz kesti.

CHP'li Başkandan Peygambere büyük saygısızlık... CHP İl Başkanı, CNN'de "Hz. Muhammed" hakkında söylediği kelimelerle izleyenleri şok etti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafız Bölge programına, canlı yayın konuğu olarak katılan CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney hakkındaki iddialar hakkında konuşurken inanılmaz bir mukayese yaptı.

CHP'li Başkan, Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney'in "Dünya, Hazreti Muhammed gibi bir lider istiyor" sözüne istinaden "Atatürk gibi bir lider varken peygamber gibi lider bekliyorlar" dedi.

Kavak'ın bu kelimelerinin ardından salonda buz gibi bir hava eserken Ahmet Hakan hemen devreye girerek reklam arası vermek zorunda kaldı.
Programa CHP Denizli İl Başkanı Alli Kavak'ın yanısıra; AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Sema Kendirci Taraf Yazarı Yasemin Çongar ile Yazar Eser Karakaş konuşmacı olarak katıldı.

CHP yönetiminin, Denizli İl Başkanı Alli Kavak'a nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

Kendi Yorumum: NE kadarda çirkince bişey bu....atatürkün kendisi hz.MUHAMMED'e hayrn olduğunu söylemişti. ve ben AKP ye destek verdiğimden değil saygısızlıktan buna karşıyım.
En son siya_evin268 tarafından 01 May 2008 11:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Re: atatürkü Peygamberle Kıyasladı

Mesaj gönderen SEYDUNA » 01 May 2008 11:40

zaten hep böyle düşünürler neden içlerinde tutarlar anlamadım söylemeleri hiç şaşırtmadı beni
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Re: atatürkü Peygamberle Kıyasladı

Mesaj gönderen Siyabend » 01 May 2008 12:05

CHP zihniyetinde olan herkesin düşüncesini dile getirmiş,fazla şaşırmadım..
siya_evin268
Üstteğmen
Üstteğmen
Burç:Aslan

Re: Atatürk'ü Peygamberle Kıyasladı

Mesaj gönderen siya_evin268 » 01 May 2008 23:01

CHP AKP takıntım yoktur. fakat HZ muyhammed i bile alay konsus alanlar işi z,ıvandan çıkarmış demktir. hani sölesinler ayıı yok. türkiye hristiyan parti yada bilemdim yahudi parti yada atesit yada ne bileyim işte böle bi partiyiz desinler gizlemenin alası yok. bunu diyenler müslüman olmaz ki
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Re: Atatürk'ü Peygamberle Kıyasladı

Mesaj gönderen Siyabend » 01 May 2008 23:08

Onlara sorarsan cevapları hazır
"Elhamdülillah müslümanız"....

“Gündem & Haberler” sayfasına dön