Davos’ta Erdoğan Krizi
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davos'taki zirvede düzenlenen "Gazze" oturumunda İsrail Cumhurbaşkanı Peres ile tartışarak paneli terk etti.
İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in konuşması ardından söz alatan Erdoğan, Peres'e hitaben, ''Sayın Peres benden yaşlısın. Sesin çok yüksek çıkıyor. Bu suçluluk psikolojisi. Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları öldürdünüz. Bu insanları öldürenleri alkışlamak insanlık suçudur. (Panel yöneticisine dönerek) Benim için bundan böyle Davos bitmiştir. Davos’a bir daha gelmem" dedi.
Erdoğan, Peres' Tevrat'ın 6. maddesini hatırlatarak, o maddede 'Öldürmeyeceksin' dendiğini söyledi.
Erdoğan'ın konuşmasına müdahale etmek isteyen panel yöneticisine de tepki gösteren Erdoğan, "Benim için Davos bitmiştir, bundan sonra gelmem. Beni konuşturmuyorsunuz" diyerek paneli terketti.
Erdoğan, paneli terkettikten sonra ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Davos budur. Davos beli bir anlayışın belli bir oluşumun tezahürüdür. Burada konuşmacılara aynı dakikaların verilmesi gerekir. Herkese aynı dakikayı vermediler ve buna saygı duymam. Peres 25 dakika ben 12 dakika konuştum. Benim sözümü kestiler. Ben bundan sonra da Davos'a katılmam" dedi.
Video: http://www.serfinaz.com/play/Enteresan/ ... i_Terketti
ANF NEWS AGENCY
İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in konuşması ardından söz alatan Erdoğan, Peres'e hitaben, ''Sayın Peres benden yaşlısın. Sesin çok yüksek çıkıyor. Bu suçluluk psikolojisi. Siz öldürmeyi iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları öldürdünüz. Bu insanları öldürenleri alkışlamak insanlık suçudur. (Panel yöneticisine dönerek) Benim için bundan böyle Davos bitmiştir. Davos’a bir daha gelmem" dedi.
Erdoğan, Peres' Tevrat'ın 6. maddesini hatırlatarak, o maddede 'Öldürmeyeceksin' dendiğini söyledi.
Erdoğan'ın konuşmasına müdahale etmek isteyen panel yöneticisine de tepki gösteren Erdoğan, "Benim için Davos bitmiştir, bundan sonra gelmem. Beni konuşturmuyorsunuz" diyerek paneli terketti.
Erdoğan, paneli terkettikten sonra ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Davos budur. Davos beli bir anlayışın belli bir oluşumun tezahürüdür. Burada konuşmacılara aynı dakikaların verilmesi gerekir. Herkese aynı dakikayı vermediler ve buna saygı duymam. Peres 25 dakika ben 12 dakika konuştum. Benim sözümü kestiler. Ben bundan sonra da Davos'a katılmam" dedi.
Video: http://www.serfinaz.com/play/Enteresan/ ... i_Terketti
ANF NEWS AGENCY
-
zinê
- Yarbay

- Ruh Hali:Üzgün
- Burç:Koç
Re: Davos’ta Erdoğan Krizi
kendine söz verilmediğinden mi yoksa çocuk katili olduklarına mı kızmış acaba
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

Tartışmaları eğer izlediyseniz İsrail Cumhurbaşkanı çok sert bir şekilde ve Erdoğan'a yönelik olarak konuştu.Erdoğan orada altta kalmamak için cevap vermek zorundaydı..
Erdoğan'ı sevmiyorum ama bu davranışını alkışlıyorum..
Erdoğan'ı sevmiyorum ama bu davranışını alkışlıyorum..
-
zinê
- Yarbay

ben onun hiçbir davranışını alkışlamam
iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmalı
kendileri neler yapıyorlar
ne farkları var
iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmalı
kendileri neler yapıyorlar
ne farkları var
-
düş sokağı sakini
- Binbaşı

- Burç:Oğlak
- Takım:Beşiktaş
beni orada temsil eden başbakanımı tebrik ediyorum...helal olsun diyorum..biz osmanlının torunlarıyız..o meymenetsiz ucube adam haketti.. :artiii
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

O ayrı bir tartışma..
Şu an bu davranışıyla İsrail gibi barbar bir devlete kafa tutan bir başbakandan bahsediyoruz..
Şu an bu davranışıyla İsrail gibi barbar bir devlete kafa tutan bir başbakandan bahsediyoruz..
-
zinê
- Yarbay

ben meymenetsiz ucube dediğiniz kişiyi onayladığım için değil
erdoğanın da ondan aşağı kalır yanı olmadığı için alkışlamıyorum
al birini vur öbürüne
erdoğanın da ondan aşağı kalır yanı olmadığı için alkışlamıyorum
al birini vur öbürüne