Ahmet Kaya tişörtlüye linç girişimi
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Adapazarı Çark Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, giydikleri tişörtlerin üzerinde Ahmet Kaya resmi bulunan 2 kişi, linç edilmek istendi.
Alınan bilgilere göre, Çark Caddesi'nde saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, Adapazarı Karaçam'da devam eden duble yol inşaatında çalıştıkları ve Diyarbakırlı oldukları öğrenilen M.A. ile S.İ, tişörtlerinde bulunan Ahmet Kaya resmi nedeniyle bir grup gençle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine gençler, saldırdıkları 2 kişiyi linç etmek istedi.
Polisin kısa sürede müdahalesine rağmen şahıslardan S.İ feci şekilde darp edildi. M.A. ise bir apartmana saklanarak saldırıdan kurtuldu. Polis, S.İ.'yi saldırganların elinden güçlükle kurtararak, Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Polis, toplanan yaklaşık 500 kişilik gruba dağılmaları konusunda uyarıda bulunurken, kalabalık dağılmamakta ısrar etti.
Şahsın bulunduğu apartmana girmek isteyen vatandaşları, polis gaz bombası kullanarak dağıtmak istedi. Bu arada bir çok kişi gazdan etkilendi. Olay yerine gelen Sakarya Valisi Hüseyin Atak, vatandaşları dağılmaları konusunda uyardı. Atak'ın tüm uyarılarına rağmen kalabalık dağılmamakta ısrar ederek, hep birlikte tekbir getirdi, İstiklal Marşı okudu. Bir grup ayrıca, "Vali bunları bize ver", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.
Kalabalık zaman zaman, kendilerine müdahale etmek isteyen polisle de tartışmaya girerek, arbede yaşanmasına neden oldu. Daha sonra apartmana gizlenen M.A. da gizlice güvenlik güçleri tarafından emniyete götürüldü. Şahısların götürülmesinin ardından kalabalık da dağıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Alınan bilgilere göre, Çark Caddesi'nde saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, Adapazarı Karaçam'da devam eden duble yol inşaatında çalıştıkları ve Diyarbakırlı oldukları öğrenilen M.A. ile S.İ, tişörtlerinde bulunan Ahmet Kaya resmi nedeniyle bir grup gençle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine gençler, saldırdıkları 2 kişiyi linç etmek istedi.
Polisin kısa sürede müdahalesine rağmen şahıslardan S.İ feci şekilde darp edildi. M.A. ise bir apartmana saklanarak saldırıdan kurtuldu. Polis, S.İ.'yi saldırganların elinden güçlükle kurtararak, Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Polis, toplanan yaklaşık 500 kişilik gruba dağılmaları konusunda uyarıda bulunurken, kalabalık dağılmamakta ısrar etti.
Şahsın bulunduğu apartmana girmek isteyen vatandaşları, polis gaz bombası kullanarak dağıtmak istedi. Bu arada bir çok kişi gazdan etkilendi. Olay yerine gelen Sakarya Valisi Hüseyin Atak, vatandaşları dağılmaları konusunda uyardı. Atak'ın tüm uyarılarına rağmen kalabalık dağılmamakta ısrar ederek, hep birlikte tekbir getirdi, İstiklal Marşı okudu. Bir grup ayrıca, "Vali bunları bize ver", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı.
Kalabalık zaman zaman, kendilerine müdahale etmek isteyen polisle de tartışmaya girerek, arbede yaşanmasına neden oldu. Daha sonra apartmana gizlenen M.A. da gizlice güvenlik güçleri tarafından emniyete götürüldü. Şahısların götürülmesinin ardından kalabalık da dağıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
NE BU ZİHNİYET ALLAH AŞKINA HERKES HAYRAN OLDUĞU KİŞİLERİN TİŞÖRT VEYA BENZERİ ŞEYLERİ KULANABİLİR
BUNLARI TAHAMÜL ETMEYENLER İNSANLIKTAN HİÇ PAY ALMAMIŞ DEMEKİ .ŞİMDİ AHMET KAYA TİŞÖRTÜ GİYDİĞİ İÇN LİNÇ EDİLMEYE MARUZ KALAN KİŞİDE . GİDİP ARKADAŞLARINI TOPLASA VE KİMİN ÜZERİNDE TARKAN VE YA ONUN GİBİ SANATÇILARIN TİŞÖRTÜNÜ GİYENLERİ LİNÇ ETSELER İYİMİ OLUR .
BUNLARI TAHAMÜL ETMEYENLER İNSANLIKTAN HİÇ PAY ALMAMIŞ DEMEKİ .ŞİMDİ AHMET KAYA TİŞÖRTÜ GİYDİĞİ İÇN LİNÇ EDİLMEYE MARUZ KALAN KİŞİDE . GİDİP ARKADAŞLARINI TOPLASA VE KİMİN ÜZERİNDE TARKAN VE YA ONUN GİBİ SANATÇILARIN TİŞÖRTÜNÜ GİYENLERİ LİNÇ ETSELER İYİMİ OLUR .
-
ZAGROS
- Moderator

Re:
beyazgül yazdı:yaptıkları hoş değil ama tarkanla Ahmet kaya arasında çok fark var sevgili zagros
Farklı olduklarını bende biliyorum .Demek istediyim bir hiç uğrana kavga çıkartılması bunlar sakaryada böylebir şey yaptılar
yarın belki diyarbakırdada bir türkün giydiyi tişörtün üstündeki resmi bahane edip onu döve bilirler.Demek istediyim bu tür
hareketler türk ve kürtleri bir birine düşürürmekten başka bir işe yaramaz .bunu yapan kişilerde kesinlikle TÜRKİYENİN iyiliğini istemiyorlar .Biraz sağ duyulu olalım lütfen ortamı germek yerine iyi şeyler yapılmalı
allah bilir kavga neden oldu bilinmez ama; alıştık batı dediğğimiz bazı şehirlerimizde arkadaşlar dayak yiyeceklerini anladıkları zaman tekbir derler vatan derler sakaryadan girer çanaakkaleden çıkar vatanı kurtatrırlar.
size sorarım dayak yiyen arkadaşlar ve onların ailelerinin türklere bakışı ne olur;
ikisini sülalesi türklere düşman olurlar....................
size sorarım dayak yiyen arkadaşlar ve onların ailelerinin türklere bakışı ne olur;
ikisini sülalesi türklere düşman olurlar....................
-
SoSYoLoG
- Üstteğmen

şimdi bu iki kişi dövüldükleri için tüm türklere türklerde pkklılar yüzünden kürtlerin hepsine düşman oldukça bu tür olaylar daha çok olur bu ülkede...burda ırklara değil insanlığa bakmak lazım ...ben zaten kıl oluyorum şu kendilerine ülkücü deyip ortalıkta gezinenlere...küpeni çıkar eteğin kısa uzun giy fatiha oku bakıyım herkes türktür bu vatanda diyenlere ayrıcaaa kıl oluyorum...ama bölelerinin gazına gelip dağa çıkanlarada ...
-
ZAGROS
- Moderator

Re: Ahmet Kaya tişörtlüye linç girişimi
BENCE BÜTÜN TÜRK HALKI BİR YANA SAKARYA HALKI BİR YANA .SAKARYADAKİ HALKIN KESİNLİKLE TÜRKİYE DEVLETİNİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ ZANET MİYORUM .BUNLAR VATAN MİLET DİYORLAR TÜRKİYENİN TOPRAK BÖLÜNMEZLİYNİ BAHANE EDİP
KÜRTLERE SALDIRIYORLAR .BÖYLELERİ DOĞUYA ÖĞRETMEN ,DOKTOR VEYA ASKERLİK İÇİN GİTMEK ZORUNDA KALDIKLARI ZAMAN İSE KESİNLİKLE GİTMEYİ İSTEMİYORLAR .BU MU VATAN SEVGİSİ
VE SAKARYADAKİ BU ÇİRKİN OLAYIN KÜRTLERİN KARŞILIK VERECEYİNİ ZANETMİYORUM .
ÇÜNKÜ KÜRTLER DAYİMA HER IRKTAN KİM OLURSA OLSUN DOSTÇA YAKLAŞMAYI TERCİH EDMİŞTİR .
BU OLAYI KINIYORUM .VE BİR DAHA ÖYLE BİR ŞEYİN TEKRAR'LANMAMASINI DİLİYORUM
KÜRTLERE SALDIRIYORLAR .BÖYLELERİ DOĞUYA ÖĞRETMEN ,DOKTOR VEYA ASKERLİK İÇİN GİTMEK ZORUNDA KALDIKLARI ZAMAN İSE KESİNLİKLE GİTMEYİ İSTEMİYORLAR .BU MU VATAN SEVGİSİ
VE SAKARYADAKİ BU ÇİRKİN OLAYIN KÜRTLERİN KARŞILIK VERECEYİNİ ZANETMİYORUM .
ÇÜNKÜ KÜRTLER DAYİMA HER IRKTAN KİM OLURSA OLSUN DOSTÇA YAKLAŞMAYI TERCİH EDMİŞTİR .
BU OLAYI KINIYORUM .VE BİR DAHA ÖYLE BİR ŞEYİN TEKRAR'LANMAMASINI DİLİYORUM