TRT sunucusunun hayatı kaydı

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
Nude Girl
Çavuş
Çavuş
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Ikizler
Takım:Galatasaray
TRT sunucusunun hayatı kaydı

Mesaj gönderen Nude Girl » 06 Haz 2007 23:18

TRT’nin deneyimli sunucusu Fulin Arıkan (38), dün TRT’nin resmi internet sitesinin ’Aktif Hattı’na düşen ve e-posta yoluyla da yayılan, yatak odasında kendisini iç çamaşırlarıyla gösteren fotoğraflar yüzünden şokta.
Resim
Bu fotoğrafları yaklaşık bir yıl önce boşandığı eski eşi profesör Kaan Erler’in yaydığını gözyaşları içinde anlatan Arıkan, "Bu fotoğraflar bir yıl önce boşandığım, aynı zamanda profesör doktor olan eski eşim Kaan Erler tarafından internet ortamına dağıtılmıştır" dedi.

Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı’na başvurduğunu, boşandığı için başına bunların geldiğini söyleyen Arıkan, sözlerine şöyle devam etti: "Bugüne kadar, ’Bu adam hasta, en iyisi onu kışkırtmayayım’ dedim. Ama bu son olay bir felaket. Gerçekten de ruh hastasıymış. Fotoğrafların çekildiği mekan evliyken kaldığımız yatak odamız. Ben devlet memuruyum. Daire başkanım ve başkan yardımcım bana bu konuda destek oldular. Hayatım kaydı. Bu fotoğraflar başıma gelebilecek en büyük felaket ve buna layık bir insan değilim. En büyük hatam bu adamla evlenmek oldu..."

Eski eş: Sizden duydum

İddialar karşısında Kaan Erler ise olayla ilgisinin olmadığını söyledi. Herhangi bir suçlama karşısında kendisinin de özlük haklarını koruyacağını belirtti. Erler şöyle konuştu: "Fulin Hanım’la ayrılalı bir yıldan fazla oldu. Internette uygun olmayan yazışmaları ve fotoğrafları olduğunu arkadaşlarımdan duymuştum. İnsan önce kendini sorgulamalı. İçine düştüğü durumu kendisine yakıştıramıyorum. Olayı duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü."

Pınar Yılmazerler/Hürriyet

ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen ZAGROS » 07 Haz 2007 09:45

KİM HAKLI KİM HAKSIZ ŞMDİLİK BİLİNMEZ
sinan
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen sinan » 07 Haz 2007 18:01

yazık be insanlar nasıl böyle aşşağılanabilir, fulin hanım için değil ona bu kötülüğü yapanlara diyorum.
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Re: TRT sunucusunun hayatı kaydı

Mesaj gönderen beyazgül » 07 Haz 2007 18:42

haklı yada haksız burda önemli değil önemli değil her nekadar haksızda olunsa bir bayanı o şekilde görüntülemek iğrençliktir.... :asabi5
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 07 Haz 2007 18:48

forum kuralları bu konu için yorum yapmamı engelliyor!
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen ZAGROS » 07 Haz 2007 21:28

HABERİN TAMAMI OKUSANIZ NEDEN KİM HAKLI KİM HAKSIZ DEDİYİMİ ANLARSINIZ
BAYAN SUNUCUNUN EŞİ DİYORKİ KENDİSİ İNTERNETE KENDİSİ BU TÜR FOTOĞRAFLAR GÖNDERİYORMUŞ
VE BUNU ARKADAŞLARIDA DOĞRULUYOR .BOŞUNA DEMEMİŞLER İNSAN OĞLU İ SÜT EMMİŞ
KENDİSİ O FETEĞRAFLARI BELKİ YOLAMIŞ YADA ESKİ KOCASI İFİRA ATIYOR .BUNDAN ÇIKAN DERS İSE ŞÖYLE

KİM HAKLI KİM HAKSIZ BELİ DEYİL
adadams
Çavuş
Çavuş

Re: TRT sunucusunun hayatı kaydı

Mesaj gönderen adadams » 11 Haz 2007 01:36

YAZIK OLMUŞ UMARIM HAKLIDIR YOKSA TRT DEN VE ALEMDEN SİLİNİR SHOW KADINI OLUR
reis
Albay
Albay