Barış Akarsu komada

Gündemdeki olaylar,tartışmalar
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe
Barış Akarsu komada

Mesaj gönderen ZAGROS » 30 Haz 2007 17:33

Resim
Resim

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Sanatçının tedavi gördüğü özel Bodrum Hastanesinde görevli Op. Dr. Abdullah Servet, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akarsu'nun solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu kaydetti.

Akarsu'nun kafatasında çok sayıda kırık olduğunu anlatan Dr. Servet, şöyle dedi:

''Hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. Beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. Hasta tam komada geldi. Aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. Burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü. Solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. Kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var. Beyin kanaması yok. Yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. Bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Anti ödem tedavisi sürüyor. Bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız.''

Akarsu'yu ''geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacaklarını'' anlatan Dr. Servet, ''Beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. Bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. Felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. Beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. Ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil'' dedi.

30 Haziran 2007, Cumartesi

JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Re: Barış Akarsu komada

Mesaj gönderen JİLAN » 30 Haz 2007 18:13

geçmiş olsun diyelim bari
ZAGROS
Moderator
Moderator

Mesaj gönderen ZAGROS » 30 Haz 2007 18:28

HAYRAN OLDUĞUM BİR SANATÇI BU HABERİ DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM
ALLAH ŞİFA VERSİN UMARIM SAĞLIĞINA KAVUŞUR
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 05 Tem 2007 11:14

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu'nun cenazesi İstanbul'a getirildi.

Akarsu'nun cenazesi, Atatürk Havalimanı'nda Seyhan Müzik'in sahibi Mehmet Seyhan, gazeteci Yüksel Aytuğ, yakınları ve sevenleri tarafından karşılandı.

Kadıköy Belediyesi tarafından tahsis edilen cenaze nakil aracına konulan Akarsu'nun cenazesi, memleketi olan Bartın'ın Amasra ilçesine götürülmek üzere yola çıkarıldı.

Allah rahmet eylesin..
buseminbuse
Üstteğmen
Üstteğmen
Burç:Ikizler

Mesaj gönderen buseminbuse » 05 Tem 2007 11:45

aaaaaaaa öLmüŞ mu :?:

yaw benım magazın dunyasından hıc haberım yok :evil:

ALLah rahmet eyLeSın gerıde kaLanLarada Sabır werSın :cry:
ZAGROS
Moderator
Moderator

Mesaj gönderen ZAGROS » 05 Tem 2007 13:27

ALLAH'TAN RAHMET SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERRİM

ÇOK HAYRAN OLDUĞUM BİR SANATÇIYDI BU HABERİ DUYARKEN ÇOK ÜZÜLDÜM
İYİ İNSANLAR MALESEF ARAMIZDAN ÇOK ERKEN AYRILIYORLAR MALESEF

SEYDUNA
Yarbay
Yarbay

Mesaj gönderen SEYDUNA » 05 Tem 2007 22:52

ölüm yakışmadı sana tıpkı diğer sanatçılar gibi siz bize çok yakındınız sen de ben gibii bende sen gibiydim allah rahmetini üzerinden eksik etmesin neden ölecek gibi bakmışsın fotoğraflaar barış seni unutmak mümkün değil tıpkı öldüğüne inanmak gibi
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Mesaj gönderen JİLAN » 05 Tem 2007 23:15

allah rahmet eylesinn
dün gece bi tv izleyesim tuttu her kanalda aynı haber hiçilgimi çekmezdi ama üzüldüm ya genç yaşta ölümm hiç kimseye yakışmazzz
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Tem 2007 12:08

ben çok ama çok üzüldüm..onu çok seviyordum çünkü :cry: Allah rahmet eğlesin :cry:

“Gündem & Haberler” sayfasına dön