BAHÇELİ'YE CUMHURBAŞKANLIĞI TEKLİF ETTİK
-
Sabrina
- Üstteğmen

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Akrep
- Takım:Galatasaray
Kanal A'da Ömer Şahin'in hazırlayıp sunduğu 'Görüş Farkı' adlı programa katılan Adalet eski bakanı Cemil Çiçek ve AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz'dan da çarpıcı açıklamalar geldi. Çiçek ve Kapusuz, AK Parti'ye karşı olan çevrelerin 'CHP-MHP koalisyonu' tezgahladıklarını savunarak, "MHP'ye verilen oylar CHP'ye gider" diye konuştu. AK Parti'li Kapusuz, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ilişkin bir iddiada da bulundu. Kapusuz, "1999 seçiminden sonra Bahçeli'ye Başbakanlık teklif ettik, kabul etmedi. DSP'yi, solu tercih etti. Sonra Ecevit'in tahsili yetmiyordu. 'Cumhurbaşkanı ol, destek verelim' dedik. Yine kabul etmedi" diye konuştu.
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re: BAHÇELİ'YE CUMHURBAŞKANLIĞI TEKLİF ETTİK
Devlet Bahçeli ile Ahmet Necdet Sezer arasında pek bir fark göremiyorum.
Yine de Devlet Bahçeli'yi tercih ederdim.
AKP'nin de ne kadar milliyetçi olduğu konusunda bu not önemlidir bence..
Yine de Devlet Bahçeli'yi tercih ederdim.
AKP'nin de ne kadar milliyetçi olduğu konusunda bu not önemlidir bence..
insan mı kalmadıııı ona tekliff ediyorlaarrrrr
çokkk ayıp arkadaşım bahçelinin insan olmadığının altını çizmene gerek yok kim kimi nasıl belliyorsa bellesin bunu allelen demene gerek yok...
benimde bahsi geçen kişinin şahsi manevisine pek itimadım yok ama yinde kendimize olan saygımızı koruyalım...
BAHSE KONU OLAN İSMİN İNSAN OLMADIĞININ ALTINI ÇİZEREK SÖYLEMENE GEREK YOK CNM... ALALALAA :shock: :shock: :shock:
(yaw benim melek olmam gerekmezmiy dibaçeliyi bile kruyorum)
benimde bahsi geçen kişinin şahsi manevisine pek itimadım yok ama yinde kendimize olan saygımızı koruyalım...
BAHSE KONU OLAN İSMİN İNSAN OLMADIĞININ ALTINI ÇİZEREK SÖYLEMENE GEREK YOK CNM... ALALALAA :shock: :shock: :shock:
(yaw benim melek olmam gerekmezmiy dibaçeliyi bile kruyorum)