Şeytan Diyor ki ...
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Şeytan diyorki bu gece uyuma
ama ben şeytanın kıçına temeyi basıp 5 dakika sonra uyumaya gideceğim :silahs
ama ben şeytanın kıçına temeyi basıp 5 dakika sonra uyumaya gideceğim :silahs
-
- Yarbay
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
Re: Şeytan Diyor ki ...
şeytan diyorki izmirdeki fuarda bütün tehlikeli makinelere bin ama abi gerçekten süperdi yav anlatılmaz herkes görmeli :musicc :artiii
-
- Yarbay
- Burç:Aslan
Şeytan diyor ki insanları keklemeye devam et
-
- Yarbay
SEYDUNA yazdı:şeytan diyorki izmirdeki fuarda bütün tehlikeli makinelere bin ama abi gerçekten süperdi yav anlatılmaz herkes görmeli :musicc :artiii
Vay Seyduna seni İzmir'de görmek ne güzel(Ben görmedim ama olsun).Demek sen de fuara geldin.Kendi şehrim diye demiyorum tabi ama İzmir'in fuarı bir başkadır.Ben de ordaydım Seksendört konseri için gitmiştim.Eee nasıl buldun bakalım şehri :) (Özür dilerim konuyu biraz saptırdım galiba)
-
- Banned
- Ruh Hali:Kızgın
- Burç:Terazi
Ulan şeytan diyo git bu seksendörtü 94 yap çoğaltnaughty.child yazdı:SEYDUNA yazdı:şeytan diyorki izmirdeki fuarda bütün tehlikeli makinelere bin ama abi gerçekten süperdi yav anlatılmaz herkes görmeli :musicc :artiii
Vay Seyduna seni İzmir'de görmek ne güzel(Ben görmedim ama olsun).Demek sen de fuara geldin.Kendi şehrim diye demiyorum tabi ama İzmir'in fuarı bir başkadır.Ben de ordaydım Seksendört konseri için gitmiştim.Eee nasıl buldun bakalım şehri :) (Özür dilerim konuyu biraz saptırdım galiba)
izmir fuarından nefret ederim genelde geceleri geyler kalıyo orda bi gece 3.4 gibi fuaara gittim nereye baksam top var biri geldi erkek ama karı hali almış sulandı bana git lan dedim ecelinemi susadın manyak onun için fuara geç saatte gideyim demeyin sakın artı trene kafanız güzel binmeyin ben kriz geçirecektim korku tünelide fısss bi kaç örümcek ağından başka bişey yok ama hareketli her allah var konak pasaportta uzun zaman çalıştım en güzeli bi kaç saat yol çekip çeşme altına gitmek orda kendi mızrağınla mürekkep balığı yakalayıp kızartma bu arada dikkat edin rus karılar fena villalar dıştan güzel görünsede içten o kadar güzel bi manzaraya sahip değil her neyse çok konuştum yinede tavsiye ederim ..
:sapkaaa
-
- Yarbay
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
yeğen konu başlığından sapmakta birebirsin ha yazmadığın birşey kalmamış ki
valla izmir güzel ne yalan söylüyeyim şuana kadar gördüğüm diğer büyük şehirler arasından en güzeli
valla izmir güzel ne yalan söylüyeyim şuana kadar gördüğüm diğer büyük şehirler arasından en güzeli
-
- Yarbay
Özür dilerim konuyu ben saptırdım ilk başta.Kusura bakma ama Ehmede_Omeri ben 15 yaşındayım ve 8 yıldır İzmir'de yaşıyorum.Çok şükür başıma kötü bir şey gelmedi.Uslu ve adam akıllı durunca kimse sana bir şey yapamaz.Hiç güzelim şehrimi lekelemeye çalışma!
-
- Banned
:kahkk :kahkk :kahkk her güzelliğin altında bi pislik vardır gülüm senin bi 15 yıl daha yaşaman lazım çözmen için sen sokağından okuluna yol alırken ben ne alemlerdeydim küçük hanım :sapkaaa
işte zaten öle alemlere o giriyo bu giriyo koskoca bi ordu oluyor ondan bayanlarımızın da başı yanıyor.. :sinirr
-
- Banned
anlamadım ama neyse
o alemlere yanlışın var senin dediğin bayanlar yüzünden giriyorlar beyazgül hanım alo dikkatini çekeyim
o alemlere yanlışın var senin dediğin bayanlar yüzünden giriyorlar beyazgül hanım alo dikkatini çekeyim