Şeytan Diyor ki ...

Üyelerin yarattığı oyunlar
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Re: Şeytan Diyor ki ...

Mesaj gönderen Siyabend » 29 Ağu 2008 23:53

Şeytan diyorki bu gece uyuma
ama ben şeytanın kıçına temeyi basıp 5 dakika sonra uyumaya gideceğim :silahs

SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SEYDUNA » 30 Ağu 2008 01:00

şeytan diyorki izmirdeki fuarda bütün tehlikeli makinelere bin ama abi gerçekten süperdi yav anlatılmaz herkes görmeli :musicc :artiii
naughty.child
Yarbay
Yarbay
Burç:Aslan

Mesaj gönderen naughty.child » 30 Ağu 2008 14:06

Şeytan diyor ki insanları keklemeye devam et
naughty.child
Yarbay
Yarbay

Mesaj gönderen naughty.child » 30 Ağu 2008 14:16

SEYDUNA yazdı:şeytan diyorki izmirdeki fuarda bütün tehlikeli makinelere bin ama abi gerçekten süperdi yav anlatılmaz herkes görmeli :musicc :artiii

Vay Seyduna seni İzmir'de görmek ne güzel(Ben görmedim ama olsun).Demek sen de fuara geldin.Kendi şehrim diye demiyorum tabi ama İzmir'in fuarı bir başkadır.Ben de ordaydım Seksendört konseri için gitmiştim.Eee nasıl buldun bakalım şehri :) (Özür dilerim konuyu biraz saptırdım galiba)
Ehmede_Omeri
Banned
Banned
Ruh Hali:Kızgın
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 30 Ağu 2008 20:41

naughty.child yazdı:
SEYDUNA yazdı:şeytan diyorki izmirdeki fuarda bütün tehlikeli makinelere bin ama abi gerçekten süperdi yav anlatılmaz herkes görmeli :musicc :artiii

Vay Seyduna seni İzmir'de görmek ne güzel(Ben görmedim ama olsun).Demek sen de fuara geldin.Kendi şehrim diye demiyorum tabi ama İzmir'in fuarı bir başkadır.Ben de ordaydım Seksendört konseri için gitmiştim.Eee nasıl buldun bakalım şehri :) (Özür dilerim konuyu biraz saptırdım galiba)
Ulan şeytan diyo git bu seksendörtü 94 yap çoğalt
izmir fuarından nefret ederim genelde geceleri geyler kalıyo orda bi gece 3.4 gibi fuaara gittim nereye baksam top var biri geldi erkek ama karı hali almış sulandı bana git lan dedim ecelinemi susadın manyak onun için fuara geç saatte gideyim demeyin sakın artı trene kafanız güzel binmeyin ben kriz geçirecektim korku tünelide fısss bi kaç örümcek ağından başka bişey yok ama hareketli her allah var konak pasaportta uzun zaman çalıştım en güzeli bi kaç saat yol çekip çeşme altına gitmek orda kendi mızrağınla mürekkep balığı yakalayıp kızartma bu arada dikkat edin rus karılar fena villalar dıştan güzel görünsede içten o kadar güzel bi manzaraya sahip değil her neyse çok konuştum yinede tavsiye ederim ..
:sapkaaa
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen SEYDUNA » 31 Ağu 2008 13:22

yeğen konu başlığından sapmakta birebirsin ha yazmadığın birşey kalmamış ki

valla izmir güzel ne yalan söylüyeyim şuana kadar gördüğüm diğer büyük şehirler arasından en güzeli
naughty.child
Yarbay
Yarbay

Mesaj gönderen naughty.child » 01 Eyl 2008 23:17

Özür dilerim konuyu ben saptırdım ilk başta.Kusura bakma ama Ehmede_Omeri ben 15 yaşındayım ve 8 yıldır İzmir'de yaşıyorum.Çok şükür başıma kötü bir şey gelmedi.Uslu ve adam akıllı durunca kimse sana bir şey yapamaz.Hiç güzelim şehrimi lekelemeye çalışma!
Ehmede_Omeri
Banned
Banned

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 04 Eyl 2008 02:32

:kahkk :kahkk :kahkk her güzelliğin altında bi pislik vardır gülüm senin bi 15 yıl daha yaşaman lazım çözmen için sen sokağından okuluna yol alırken ben ne alemlerdeydim küçük hanım :sapkaaa
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 04 Eyl 2008 10:01

işte zaten öle alemlere o giriyo bu giriyo koskoca bi ordu oluyor ondan bayanlarımızın da başı yanıyor.. :sinirr
Ehmede_Omeri
Banned
Banned

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 04 Eyl 2008 13:52

anlamadım ama neyse
o alemlere yanlışın var senin dediğin bayanlar yüzünden giriyorlar beyazgül hanım alo dikkatini çekeyim

“Forum Oyunları” sayfasına dön