Katil Olsanız İlk Kimi Öldürmek İsterdiniz???
-
- Yarbay
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Aslan
- Takım:Galatasaray
Ceren'i :komik10 :komik10
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Re: Katil Olsanız İlk Kimi Öldürmek İsterdiniz???
Kolay kolay katil olmam ama olsam öldüreceğim kişler çok olur sanırım..
katil diil de,ben şu anda kuzey ırak'a giden bordo berelilerden olmak isterdim.canım o kadar çok kalleş öldürmek istiyoki...
-
- Moderator
- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
ne bekliyorsun o zaman sanal alemde kabadayılık yapacağına gönülü olarak git o zaman
hadi ya öyle bişey var mı,hiç durmam valla.sen benimle aynı duyguları yaşasaydın eğer bunun sanal kabadayılık diil gerçek olduğunu bilirdin.şu anda sadece ben diil kadınıyla erleğiyle yaşlısıyla çocuğuyla herkes terörist avlamak istiyor.hiç bişey umurlarında diil.çünkü söz konusu vatansa gerisi teferruattır!
:alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis
-
- Moderator
dr_emre21 yazdı:hadi ya öyle bişey var mı,hiç durmam valla.sen benimle aynı duyguları yaşasaydın eğer bunun sanal kabadayılık diil gerçek olduğunu bilirdin.şu anda sadece ben diil kadınıyla erleğiyle yaşlısıyla çocuğuyla herkes terörist avlamak istiyor.hiç bişey umurlarında diil.çünkü söz konusu vatansa gerisi teferruattır!
herkes diyorsun
peki neden tsk esir askerler hakında hiç bir şey yapmıyor akılı olun biraz acımasız bir kaç devlet yöneticisinini ve komutanların sözlerine aldanıp gaza gelmeyin
orda kaç aker şehit olsa esirde tutulsa ne komutanların umrumnda ne de erdoğan gibi gizli düşüncelere sahip olan bir başbakanın
daha dün esir uzma çavuşun aiesi devlete sitemde bulundu oğlumuz esir alındı ama siz umursamıyorsunuz diye
tabi türk medyasında sansür olduğundan dolayı hiç bir şeyden haberinizde olmuyor
bende sinek avlıyorum şimdi cnm çok sıkıldı böle ya 3 gündür beni cafeye kitlediler tek başıma uff ya bende sineklerle vakit geçiriyorum şu cenaze olayları bitsede bende normal hayata dönsemm
hangi ceaze olayları
-
- Moderator
beyazgül yazdı:hangi ceaze olayları
beyazgül herşeyi aleyne algılıyor gibi sorular soruyorsun !