Yılmaz Güney'i Sildiler
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
kim kime isterse aşık olabilir.bu eleştiri konusu olabilecek bir mevzu değil.başbakan kendini çevrecilerin daniskası ilan ederken çevrecilere etmediği hakaret kalmadı.siz de küfür seviyesizliğinden bahsederken bir yerlere küfür göndermeyi ihmal etmiyorsunuz.
koumuz küfür değil.ki küfür ve hakaret konusunda bizim forum kadar duyarlı bir forum yoktur.
ortada büyük bir ayıp var.ya bu buna karşı durulur ya da tepki verilir.
kendi adıma verdiğim tepkiyi kendime pek fazla yakıştırmadığımı söylemek istiyorum.akp hükümetinin yaptıkları ve yapmadıklarını düşündükçe büyük bir öfkenin içinde buluyorum kendimi.
o söylem biraz rahatlattı beni.
koumuz küfür değil.ki küfür ve hakaret konusunda bizim forum kadar duyarlı bir forum yoktur.
kendi adıma verdiğim tepkiyi kendime pek fazla yakıştırmadığımı söylemek istiyorum.akp hükümetinin yaptıkları ve yapmadıklarını düşündükçe büyük bir öfkenin içinde buluyorum kendimi.
Re: Yılmaz Güney'i Sildiler
keşke bu özeleştirini ilk önce yapsaydın ama söylemleriniz beni rahatsız etmedi desem yalan olur daniska demek bir başbakana daniskalığın içinde olunulduğunu göstermektedir ben sevmediğim hiç bir siyaset adamına hele birde başbakanda olmuşsa yinede hakaret etmedim ama her zaman en güçlü şekilde eleştirdim bunda başarılı olduğumu söyleyebilirim bu göstergelerden tam olarak belli olmakta ne baykalı nede onun gibileri asla sevmedim ama asla hakaret etmedim bence sizde hakaret ve küfür etmeden eleştirinizi yazın aşşağılamaksa ancak insanın kendini aşağılamaktır sevgilerimle..Siyabend yazdı:kim kime isterse aşık olabilir.bu eleştiri konusu olabilecek bir mevzu değil.başbakan kendini çevrecilerin daniskası ilan ederken çevrecilere etmediği hakaret kalmadı.siz de küfür seviyesizliğinden bahsederken bir yerlere küfür göndermeyi ihmal etmiyorsunuz.
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

Başbakana hakaret etmedim hiçbir zaman!
Kendisi "ben çevrecilerin daniskasıyım" dedi..
Bunu haberlerde görmüş olmanız gerekirdi.
Kendisi "ben çevrecilerin daniskasıyım" dedi..
Bunu haberlerde görmüş olmanız gerekirdi.
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
Her daim kaybeden Türkiyedir .Kybeden halktır .
Halk kazanmasını öğrenecek bunun mücadelesini mantık çerçevesinde göstereceğiz asgari hata yapmanın yollarını arayacağız ve herkez hatasını anlayacak mutlaka ama mesele galiba hazmetmeyi öğrenmekte bir türlü bunu beceremiyoruz mesela burda bir örnek var bir sinemacının (yönetmenin)kişisel özel durumunu öyle bir konuma indirgeyebiliyoruz ki bunu memleket meselesi ve sorunu yapacak kadar bu ikisinin durumunu birbirinden ayırmadan değerlendiremiyoruz bu sadece bu ülkede binlercesinden birisi ne zaman bunları birbirine karıştırmadan eleştiririz o zaman yol katetme girişiminde olduğumuzu gösteriyoruz demektir yanı ne başbakanı sevmek zorundayız nede yılmaz güneyi kimsede kimseye dayatamaz bunları hazmetmek ve tahammül etmeyi en kısa zamanda öğrenmemiz dileklerimle ...
-
siya_evin268
- Üstteğmen

- Burç:Aslan
Allah AKP ninde onların uyguladığı kürd kasaplığı politikalarınında. maskelerinin ardındaki siyonist yüzlerininde . allahu ekber diyince peşlerindne koşan sahtekarlarında ta belasını versin
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

adadams yazdı:Halk kazanmasını öğrenecek bunun mücadelesini mantık çerçevesinde göstereceğiz asgari hata yapmanın yollarını arayacağız ve herkez hatasını anlayacak mutlaka ama mesele galiba hazmetmeyi öğrenmekte bir türlü bunu beceremiyoruz mesela burda bir örnek var bir sinemacının (yönetmenin)kişisel özel durumunu öyle bir konuma indirgeyebiliyoruz ki bunu memleket meselesi ve sorunu yapacak kadar bu ikisinin durumunu birbirinden ayırmadan değerlendiremiyoruz bu sadece bu ülkede binlercesinden birisi ne zaman bunları birbirine karıştırmadan eleştiririz o zaman yol katetme girişiminde olduğumuzu gösteriyoruz demektir yanı ne başbakanı sevmek zorundayız nede yılmaz güneyi kimsede kimseye dayatamaz bunları hazmetmek ve tahammül etmeyi en kısa zamanda öğrenmemiz dileklerimle ...
Memleket meselesi dediğiniz nedir?
Sizin düşüncenizde olanlar ülkede en önemli sorun olan Kürt sorununu bile sorun olarak görmüyor.Onlara göre herkesin yaşadığı sorunlardan farklı sorunları olmayan Kürtler keyfi olarak "bizim bir sorunumuz var" diyor.
Kimse durduk yere ortada bir sorun olduğunu söylemez ama birileri ısrarla ülkeyi güllük gülistanlık gösterme çabası içinde.
Bu iyimserlik hiçbir zaman ülkenin sorunlarını çözmez.
-
SEYDUNA
- Yarbay

- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
yılmaz güneyi sildiler konusunun ne kadar küçük bir sorun olduğunu bunu bizlerin büyüttüğünü söylüyorsun
aslında sen haklısın senin bizleri anlaman için bir kürt olman gerekir
eğer bizlere sizde türk olmalısınız dersen sana orda dur derim
zaten şuan biz o sorunu yaşıyoruz sizin bizi zorla türkleştirmeye çalışmanızı bizi ve diğer ırkları
istersen bunu inkar et
aslında sen haklısın senin bizleri anlaman için bir kürt olman gerekir
eğer bizlere sizde türk olmalısınız dersen sana orda dur derim
zaten şuan biz o sorunu yaşıyoruz sizin bizi zorla türkleştirmeye çalışmanızı bizi ve diğer ırkları
istersen bunu inkar et
:sinirr PKK yada eynı kufur ediyor musunuz acaba..Yılmaz Guney in kultur bakanlıgının arşivinde filmini olmaması hepimizin kafasında bir gerekcesi var ki o gerekce bence fazlasıyla yetiyor..Yaptıgı filmlerle devşeti kucuk dusuruyor
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

Devleti sadece Yılmaz Güney mi küçük düşürdü?
Ceplerine para dolsun diye cinayet çeteleri kuranlar devleti küçük düşürmyor ama Yılmaz Güney gibi bir sanatçı ülkeyi küçük düşürüyor..
Ceplerine para dolsun diye cinayet çeteleri kuranlar devleti küçük düşürmyor ama Yılmaz Güney gibi bir sanatçı ülkeyi küçük düşürüyor..