ELİNDE SİGARAYLA UYUP KALINCA YANDI

Paylaşmak istediğiniz her şey
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe
ELİNDE SİGARAYLA UYUP KALINCA YANDI

Mesaj gönderen ZAGROS » 15 May 2007 16:39

Elinde sigarayla uyuyup kalınca yandı 15 Mayıs 2007

KAYSERİ’de, elinde sigarayla uyuyup kalan zihinsel engelli 47 yaşındaki Zeynel Bekar, yatağın tutuşması sonucu yandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde 3'üncü derecede yanık oluşan Bekar, hastanede tedavi altına alındı.

Melikgazi İlçesi Yeniköy Mahallesi Atasoy Sokak'taki 7 katlı Pınar Siteleri C Blok’un son katında annesi Sadiye ve babası Hacı Ahmet Bekar ile birlikte oturan Zeynel Bekar, balkona çıkıp, buraya koydukları yatağa uzandı. Zeynel Bekar, elinde sigarayla uyuyup kalınca yatak tutuştu. Alevler çevreye yayılırken, yangını söndürmeye çalışan ve yanan eşyaların bir kısmını balkondan aşağı atan Zeynel Bekar’ın eli, yüzü ve göğsü yandı.

İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, vücudunda 3’üncü derece yanık oluşan Zeynel Bekar, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne götürüldü. Yangın sırasında, annesi Sadiye’nin mutfakta olduğu balkon kapısının da kapalı olması nedeniyle yangını farkedemediği belirtildi

SoSYoLoG
Üstteğmen
Üstteğmen
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç

Mesaj gönderen SoSYoLoG » 06 Haz 2007 01:08

yazjık bak bak sigara nelere yol açıyor ben sigara yavaş yavaş öldürür sanıyordum valla hemencikte öldürüyormuş..Allah korumuşş..zeynel beyde bırakır artık sigarayı:)
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın

Mesaj gönderen JİLAN » 06 Haz 2007 18:43

çok yazık ya benim bi ark da böle sigarayı ağzında unutup yatanlardan yastıklarında hep yanık izleri vardır mutlaka bide geçen yıl kırşehirdeyken yorganı yakmıştı çok kötü ya

“Serbest Kürsü” sayfasına dön