Zedelerin Tavrını Anlamakta Zorlanıyorum

Paylaşmak istediğiniz her şey
Cabir
Başçavuş
Başçavuş
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Yengeç
Takım:Galatasaray
Zedelerin Tavrını Anlamakta Zorlanıyorum

Mesaj gönderen Cabir » 08 Eyl 2007 13:00

Zedelerin gelin, haklarımızı son kuruşuna kadar bi tamam almak için bir araya gelelim,çağrısına ilgisiz kalmalarını inanın anlamakta zorlanıyorum. Ne olur anlayan biri varsa çıksın bana da anlatsın.

Kim bunlar? Bankerzedeler,holdingzedeler,ihlaszedeler,İmarzedeler ve daha önce batan 16 bankada paraları,bono,ofşor ve hisse senedinde batan bankazedeler.

Bunlardan Holdinzedelerin,İmarın ofşorzedelerinin,bankerzedelerin ve bankalarda paraları bono,ofşor ve hisse senedinde patan zedelerin paraları hepten gitti gözüyle bakılıyor.

İmarzedelerden mevduattakiler haklarının ancak % 30'unu,Bonodan dönenler ana paralarını aldılar. Bonozedeler de belki sadece ana paralarını alabilecekler. Ofşordan dönenler para almak şöyle dursundaha borçlu çıktılar devlete.

İhlaszedeler beş yıl önce dolara endekslenen alacakları sadece ana paraları,onuda S.Ören canı ne zaman isterse o zaman ödeyecek.

Şimdi esas almaları gereken gerçek haklarına gelelim.

İhlasa para yatıran bir ihlaszede onunla bir koyun alsaydı 8 sene sonra 256 koyunu olacaktı. Haydi bunların yarısı erkek olsun,128 koyunu olacaktı,yarısını da itlafa düşelim,64 koyunu olacaktı. Yarısını da koyunları güttüğü için S.E.Ören' verelim çobanlık hakkı olarak. Geriye 32 koyunu kalacaktı ihlaszedenin. Şimdi ihlaszede sadece yatırdığı bir koyunu verseler güle oynaya razı olacak hem de sekiz sene sonra. Nasıl razı oluyorsunuz bu tür gaspa dayalı hak ödeme sistemine anlayamıyorum. Ve niye bir araya gelmiyorsunuz haklarınızı bi tamam almak için bir araya?

Ben ihlaszedelerin hesabını yaptım sadece,buna göre diğer zedelerde kendi hesaplarını yapsınlar da aldıkları paraların,almaları gereken haklarının yanında DEVEDE KULAK OLDUĞUNU görsünler.

Peki hakkaniyete dayalı şekilde haklarınızı almak istemiyor musunuz? Gaspçılara mı bırakacaksını haklarınızı? Peki o zaman niye gelmiyorsunuz zedeler olarak bir araya. İnanın sizin bu tavrınızı ben anlayamıyorum,ne olur anlayan biri varsa çıksın da, bana da anlatsın. Şimdi bazı arkadaşlar l koyun 8 senede nasıl 256 koyun olur diye merak ederler belki. Onun da dökümünü çıkardım aşağıya. Selamlar.

Birinci sene 2 koyun,
İkinci sene 4 "
3 " 8
4 " 16
5 " 32
6 " 64
7 " 128
8 " 256

Bunların yarısını erkeğe düşelim 128 koyun kalır,
Bunların yarısını da itlafa düşelim 64 koyun kalır
Bunların yarısını da çıbanlık hakkı olarak S.E.Ören'e versinler,geriye 32 koyunu kalır ihlaszedenin

“Serbest Kürsü” sayfasına dön