Oyumu Geri İstiyorum ! (Herkes Baksın Lütfen )
-
- Moderator
- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
bu mesaji enaz 10 kisiye gönderin>>>>>OYUMU GERI ISTIYORUM>22.Temuz 2007 secimlerin öncesinde Akp Kürdistan ve kürd halki icinde cok >etkili bir>propaganda yapmistir,yaptigi propagandanin temelinde kürd sorunu cözecegine >Genel bir af´in>cikartacagina,operasyona son verecegine demokratik acilimlar >yapacagina,Kürdistanda ekonomik>yaptirimlar yapacagini,ve benzeri veatlerle kürd halkina gidilmistir. >Giderken özelikle kürd dilini>kulanmis ve kendilerin de kürd halkinin de temsil edeceklerini >söylemislerdir.Yine dini>söylemlerle halkimizi dini duygulari sömürerek halkimizin kendilerine >güvenmelerine saglamislardir>Bundan dolayi kürd halki kendilerine bir firsat vermek amaciyla belki bu >atesi söndürür bu kani>durdurup ve demokratik acilimlar yapar düsüncesiyle kendilerine oy >vermislerdir.>Kürd halkindan aldigi oylarla türkiyede yapilan secimlerde yüzde 47 oy >alarak tek basina iktidar olan Akp, hükümet olduktan sonra Kürd halkina >verdigi vaatleri ve yaptigi propangadalari unutarak tam tersi bir politika >izlenmistir.>Akp ve tayip Erdogan yaptiklari bütün aciklamalarda ve toplantilarda >Kürdleri Düsman ilan etmis Kürd halkina hakaret etmis Özgürlük mücadelesini >bastiracagini ve ortadan kaldiracagini söylemistir ve bütün politilarini >kürd halkinin düsmanligin üzerine kurmustur.>Havuc ve sopa politikasi uyguluyarak bır yerden demokratık acılımlar >yapacagini izlenimi yaratarak, Isbirlikci kürdleride kulanarak ve bazi >kirintilar vererek kürd halkini kendine baglamayi kendi kürdünü yaratmayi, >Kürd halkini demokratik mücadeleden uzak tutmaya amaclanmistir.>Diger yandan da ulusal mücadele üzerinde imha ve yok etme yöntemleri >kulanmistir.>Bir yandan bütün uluslararasi gezilerinde kürd halkinin imhasina karsi >destek istemis diger yandan tezkereler cikararak sinir disi operosyan >gelistirmis ve pismanlik yasalari yeniden gündeme getirmistir. Bir yanda da >DTP özerinde baskilar uygulamis, kapatilmasi icin davalar acilmis ve Genel >baskani Gözaltina alinarak DTP tasviye etmeye calismislar.>Kürd ulusal mücadele tarihinde belkide ilk kez böylesi bir imha ve yok etme >konseptiyle karsi karsiya gelmistir. Kuskusuz Akp ´nin bu politikayi >uygulma temelinde Ulusalarasi güclerin,ABD´nin AB yine güneydeki güclerin >ve ordunun da destegiyle olmustur.Ama en önemlisi Kürd halkinin kedisine >verdigi oylar bu politikayi uygulamasina cesaret vermistir.Erdogan kürd >halkinin artik kedisini destekledigini ulusal mücadeleden uzaklastigini >aldigi oylarla bunun bir belirtisi oldugunu bir kac kirinti vererek kürd >ulusal mücadelesini bastira bilecegini kürd halkini ikna edebilecegini,ve >yine PKK ´yi imha politikasini gelistirerek kürdlerin de buna sesiz >kalacagini düsünerek bu imha politikasi uygulamistir.>>Kürd ten aldigi oylarla kürdü imha etmeye calismistir. Yani kürdü kürd >eliyle yok etmeye amaclamistir.Kürd halkinin cok masumca iyi niyetce belki >barisa vesile olur düsüncesiyle Akp´ye verdigi oylarin aslinda kendisine >karsi böylesice imhaca kulanacagini mutlaka düsünememistir.Cok basitca ve >mahsumca verilen bir oy´un nelere yol acabilecegini Akp ´in uyguladigi >politikalariyla su anda daha iyi anlasilmaktadir. Cünkü Akp kürdlerden >aldigi oylarla tek basina türkiyede iktidar olmustur ve bu imha >politikasini böylece yürürlüge koyabilmistir.Bundan dolayi kürd halki >üzerine bu kadar vahsice saldirmaktadir.Eger kürd halki oylarini Akp ye >degil de kendi iradesine kendi onuruna kimligine verseydi,kuskusuz bu gün >uygulanan politikalar tam tersi olurdu.Cünkü dünya kamuoyu ve türkiydeki >gücler kürd halkinin tercihini ve kararligini görerek ona göre politika >izlemek zorunda kalacaklardi.>Bir oy´un nelere yol actigini bir oy´un ``bir cok seyini degistirmedigini >versem ne olur vermesem ne olur ``düsüncesinin ne kadar yalnis oldugunu >simdi daha iyi görmekteyiz.>Inaniyoruz ki Akp oy vermis insanlarimizin su anda verdigi oydan dolayi >pisman olduklarini vicdan azabi cektiklerini ve verdigi oylari nelere yol >acitigini mutlaka görmüslerdir.>Iclerinde ´´KESKE OYUMU VERMESEYDIM´´düsüncesi mutlaka su anda iclerinde >gecmektedir.>Bizlerde bunu düsünerek Akp ye verilen oylarin geri alinabilecegini,Akp´in >politikasi bosa cikarabilecegimizi ve kürd halkinin kendisini >desteklemedigini mesajini verecegimize inaniyoruz.Bunun icin ``OYUMU GERI >ISTIYORUM´´ kampanyasini baslatigimizi kamuoyuna duyuruyoruz.Akp ye oy >vermis bütün namuslu, onurlu ve seref sahibi insanlarimizin bu kampanyaya >katilmalarini cagiriyoruz.>>
Not= Bu konu Jan47 Adlı üyemize ayittir
Not= Bu konu Jan47 Adlı üyemize ayittir
-
- Yarbay
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Terazi
- Takım:Galatasaray
Re: Oyumu Geri İstiyorum ! (Herkes Baksın Lütfen )
oy verenler düşünsün !!!
aynen oy verenler düşünsünn :cool
-
- Moderator
iyide onların ateşinde biz yanıyoruz siz bekleyin hele daha başımıza neler gelecek Akp yüzünden
konuda oy geri istiyorlar biz oy vermedikki geri isteyelim diğer konularda tabiki hakkımızı isterizz
-
- Moderator
Sende haklısın umarım bu oalnlar seçmene bir ders olur !
ama nerde akılanmazlar
ama nerde akılanmazlar
-
- Üstteğmen
- Burç:Aslan
kesinlikle. katılıyorum. şu konuda. onlara oy verenler düşünsün. zaten bu ülkede biri allahu ekber dese bazı kişiler bunlar kimidr neyin nesidir demeden peşlerindne giderler..... :)
ama benim hiç oyum olmadı li :embar :embar
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Burç:Kova
AKP'ye oy vermediğim az biraz huzurluyum.Ana oy vermemekle iş bitmiyor.Önümüzdeki seçimlerde yine "aynı tas aynı hamam" olayının yaşanmaması için çaba göstermeliyiz.En azından çevrenizdekilere bunların icraatlarını anlatabilirsiniz..
ya iyide ozaman başa kim gelecek.. :cons
ben en iyisini yaptım oy filan kullanmadım :mad
ben en iyisini yaptım oy filan kullanmadım :mad