İclal Aydından Tuna Kiremitçiye Güzel Bir Yazı

Paylaşmak istediğiniz her şey
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay
İclal Aydından Tuna Kiremitçiye Güzel Bir Yazı

Mesaj gönderen beyazgül » 09 Şub 2008 14:52

KULAĞIMIN İÇİ KAŞINIYOR...FELAKET...ÖNCE AZAR AZAR BAŞLIYOR KAŞINTI, GECELERİ...SONRA ARTIYOR. KAŞIMAK DA BİR ZOR Kİ KULAĞIN İÇİNİ...BİR TÜRLÜ GEÇMİYOR. NE YAPSAM ACABA DİYORUM. GÜNLER GEÇTİKÇE DAHA DA ARTIYOR...DOKTORA GİTMEYE KARAR VERİYORUM...ARKADAŞLARIMA SORUYORUM...TANIDIĞINIZ İYİ BİR KULAK BURUN BOĞAZCI VAR MI? DİYE. N’OLDU Kİ? DİYE SORUYOR ARKADAŞLARIM. KAŞINIYOR KULAĞIM DİYORUM. UYUYAMIYORUM GECELERİ, KULAK KAŞINMASINDAN. BİR DOKTORUN ADINI SÖYLÜYOR BİR TANESİ...ÇOK İYİ DOKTORDUR DİYOR. KİMSENİN ÇÖZEMEDİĞİNİ ÇÖZER, İYİLEŞTİREMEDİĞİNİ İYİLEŞTİRİR. GİDİYORUM DOKTORA. GÖZLÜKLÜ ŞİRİN BİR AMCA...ELİNDE BİR BÜYÜTEÇ, KULAĞIMA BAKIYOR...ŞAŞIRIYORUM ÖNCE. İÇİNDE KAŞINTI VAR DİYORUM. ÖYLE BÜYÜTEÇLE NE ANLAYACAKSINIZ Kİ?... YOK DİYOR BEN ÇOKTAN ANLADIM NE OLDUĞUNU DA, ŞİMDİ DAHA İYİ GÖRMEK İÇİN BAKIYORUM... NEDİR DİYORUM DOKTORA. ESKİ SÖZLER KAÇMIŞ KULAĞINIZA DİYOR...NASIL YANİ DİYORUM...KİMİN SÖZLER...BAKACAĞIZ DİYOR. SONRA BİR ALET ÇANTASINDAN KOCAMAN, UCU İNCE, CIMBIZA BENZER BİR ALET ÇIKARTIYOR...YAN DURUN KIPIRDAMAYIN DİYOR BANA... BİRAZ İRKİLİYORUM. ESKİ SÖZLER DİYORUM HA? CIMBIZIN UCU KULAĞIMA GİRİYOR, CANIMI ACITMIYOR NEDENSE...BİR ERKEK SESİ BU DİYOR...CIMBIZI ÇIKARTIYOR KULAĞIMDAN. YALAN KAÇMIŞ KULAĞINIZA DİYOR...DOKTOR. YALANA BAKIYORUM. KÜÇÜCÜK BİR ŞEY GİBİ GÖZÜKÜYOR. VAY BE GÜNLERDİR KULAĞIMI KAŞINDIRAN BU MUYMUŞ? HANGİ YALAN PEKİ DİYORUM. DURUN BEKLEYİN DİYOR DOKTOR. DİKKATLİ OLMAMIZ LAZIM. TEKRAR KULAĞINIZA KAÇABİLİR. ÖNCE ŞU DENEY TÜPÜNÜN İÇİNE KOYALIM. SONRA SERBEST BIRAKIRIZ. YALANI TÜPÜN İÇİNE KOYUYUR...KAPAĞINI DA KAPIYOR TÜPÜN... BIRAKIYOR. SERBEST KALIYOR YALAN. ‘’SENİ SEVİYORUM’’ DİYE CILIZ BİR SES GELİYOR TÜPÜN İÇİNDEN...

YALANMIŞ HA DİYORUM.

KULAĞIM BİLE ANLAMIŞ, KALBİM HALA ANLAMIYOR

maureen09
Acemi Er
Acemi Er
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Aslan
Takım:Galatasaray

Re: İclal Aydından Tuna Kiremitçiye Güzel Bir Yazı

Mesaj gönderen maureen09 » 09 Şub 2008 14:55

aşk böyle bir şey :komik10
sinan
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen sinan » 12 Şub 2008 22:58

desene bir sürü kızı sağır bıraktık..... gerçekse tabi...
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 12 Şub 2008 23:13

Zamanında kocasını yerlere göklere sığdıramayan İclal Aydın şimdi böyle büyük harflerle başkasına hitap ediyorsa ben aşkın varlığına inanmam...
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 13 Şub 2008 10:22

demek kocası ona aşık değilmiş :cons
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 13 Şub 2008 10:41

Valla orasını bilmiyorum ama İclal Aydın hep bana soğuk gelmiştir.
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 13 Şub 2008 10:43

ben severim iclal aydını..ee renkler ve zevkler tartışılmaz demekki :komik9 :komik10

“Serbest Kürsü” sayfasına dön