Milliyetçi Çeteler ve Siteleri
Eylül kardeşim,herkes kendi gördüklerinin şahididir. Sen onları görmüşsün,ben bunları. Az çok beni tanımışsındır. Zulmü yapan kim olursa olsun,iterse sempati dıyduğum taraftan olsun asla söylemekten çekinmem. Hangi sertlikte eleştirilmesi gerekiyorsa,o sertlikte eleştirmekten çekinmem,bu bizdendir biraz yumuşatayım diye düşünmem. Belki hatırlayacaksınız,Başbakanı da eleştirmişimdir,askeri de eleştirmişimdir,Cumhuriyet mitinglerini de eleştirmişimdir,yeri gelmiş müslümanları da eleştirmişimdir,Atatürk'ü de. Ama doğru yaptıkları şeyleri de söylemişimidr. Yani zulmu sağcı da yaptıysa,solcu da yaptıysa lanetliyorum yapanları. Ama bugün sağcı çetelerin yaptıklarındaydı sıra. Belki de o kadar. Nitekim solculara ait pek site yok gibi,ama bu milliyetçi çetelere ait adım başı site var,çeşitli başlıklar altında. Öbürleri bitirmiş gibiler ama,bunlar hala çeteliklerini devam ettiriyorlar buralarda. Selamlar.
Re: MİLLİYETÇİ ÇETELER VE SİTELERİ
eleştiri yapabilirsin tabiki.ama mümkünse hakaret ,isim,makam vermen kurallara aykırdır
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
eylül yazdı::oo
lütfen iletilerde sadece smiley kulanmayın sevgili Eylül
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
ve sizde sevgili Pascal bir çok iletiyi ya rd arda yada sadece tek bir kelime yazarakRcPascal94 yazdı::komik9 ne oldu
gönderiyorsunuz bu yaptığınız forumö kuralarına aykırıdır
lütfen bu tür iletileri tekrarlamayın
Türkiyede geçmişten bu zaman kadar iktidarlar her zamn sağ yanlısı olmuştur.. infazlar her zaman sola yapılmıştır.. bakın 70 lere; Deniz Gezmiş Hüseyin iİnan Yusuf Arslan Mahir Çayan İbrahim Kaypakkaya vs.. hepsi hakız yere, anayasaya karşı çıkılarak yada işbirlkiçi iktidarın uşağı olan polisin, amerikan bekçiliği ypaan polisin haince kurşunuyla öldü...
evet Sağdan da ölenler oldu.. ama hiçbirinde devletin paramğı yoktu..
6. filoya taş atan bir tane ülkücü göstermezsiniz bana.. çünkü o dönemde Denizler ve onun gibi nice devrimci 6 filoya taş atarken, ülkeyi satan iktidarın memuru, Amerikan üssünde bekçilik ypaan memuru devrimcileri taşlıyor; Ülkücü gençlik de Devrimci Gençleri o polisle beraber taşlıyordu..
o dönemi iyi araştırmak lazım..
evet Sağdan da ölenler oldu.. ama hiçbirinde devletin paramğı yoktu..
6. filoya taş atan bir tane ülkücü göstermezsiniz bana.. çünkü o dönemde Denizler ve onun gibi nice devrimci 6 filoya taş atarken, ülkeyi satan iktidarın memuru, Amerikan üssünde bekçilik ypaan memuru devrimcileri taşlıyor; Ülkücü gençlik de Devrimci Gençleri o polisle beraber taşlıyordu..
o dönemi iyi araştırmak lazım..
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Sağcılık kavramı bir yerde statükoyu korumak anlamında olduğu için devletin sağcılara karşı bir duruş içinde olması düşünülemez.
Sağcı düşüncenin esası kutsal görülen devletin olduğu gibi kalması için mücadele etmektir ve işi abartıp çoğu zaman gayri meşru yollara başvurmuşlardır.
Devletin kanunlarını hiçe sayıp devletin korumak adına insanları linç etmeye kalkışmak bunun en güzel örneği olsa gerek.
Devlet sağcılara karşı olmaz.Şöyle bir şey olabilir ;bir kişiyi istediği şekilde kullanır sonra da o kişinin varlığını bir sakınca olarak görüp onu tasfiye etme yoluna girebilir.
Ki bunun bir çok örneği yakın geçmişte yaşanmıştır..
Sağcı düşüncenin esası kutsal görülen devletin olduğu gibi kalması için mücadele etmektir ve işi abartıp çoğu zaman gayri meşru yollara başvurmuşlardır.
Devletin kanunlarını hiçe sayıp devletin korumak adına insanları linç etmeye kalkışmak bunun en güzel örneği olsa gerek.
Devlet sağcılara karşı olmaz.Şöyle bir şey olabilir ;bir kişiyi istediği şekilde kullanır sonra da o kişinin varlığını bir sakınca olarak görüp onu tasfiye etme yoluna girebilir.
Ki bunun bir çok örneği yakın geçmişte yaşanmıştır..
güzel açıklamanız için teşekkür ederim sn.siyabend..
dediklerinizin hepsine katılıyorum.. ve zamanında da iktidar ülkeyi satmaya kaslkmış ve yine sağcı kesim devletin yanında olmuş "Kızıllara ölüm" sloganlarıyla linçe girişmişleridr..
Bakınız Atatürk BURSA NUTKUNDA ne diyor? ;
"
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”
Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!"
bu nutukta direk oalrak Denizler anlatılmış gibi.. tam oalrak bunu uygulamışlar..
dediklerinizin hepsine katılıyorum.. ve zamanında da iktidar ülkeyi satmaya kaslkmış ve yine sağcı kesim devletin yanında olmuş "Kızıllara ölüm" sloganlarıyla linçe girişmişleridr..
Bakınız Atatürk BURSA NUTKUNDA ne diyor? ;
"
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”
Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!"
bu nutukta direk oalrak Denizler anlatılmış gibi.. tam oalrak bunu uygulamışlar..