siyabend yazdı:Öncelikle yazıda büyük bir yanıltma var!
Olayda öldürüldü denilen çocuk ölmemiştir!
Olayın hangi güçler tarafından yapıldığı şimdilik bilinmiyor.
Şu konu belki biraz yardımcı olur olayları daha iyi anlamamız için;
Emekli Bir Albayın İtirafları : http://www.serfinaz.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=8576
Beyazgül yazının kimin tarafından yazıldığının önemli olmadığını söylüyor.
Bizce önemlidir.Yazıyı yazan zihniyet ırkçı bir zihniyettir.
Bütün bir milleti nankörlükle suçlamak hiç kimsenin haddine değildir!Birgün gelecek “birlikte yaşamasını bilmeyen, öğrenemeyen nankörler” , alacaklar
kardeşlerini gidecekler bu topraklardan arkalarına bakmadan…
Tarihte yaşanmış çok güzel bir örnek var onun detaylarını sonra buraya aktaracağım.
Her zaman Türklerle birlikte savaşıp malını canını ortaya koyan Kürtlere
birilerinin çıkıp "nankör" demesi ve alkış alması gerçekten garip bir durum.
Bence nankörlüğün tanımına tekrar bakıp öyle değerlendirme yapalım.
Birkere yazının nezaman yazıldığını bilmiyoruz belki olayın duyulduğu gece yazıldı ve internete verildi ozaman o çocuk öldü biliniyordu..zaten herkes onun artık hayatta olduğunun farkında..
Gelelim yazıyı yazanın ırkçı bir zihniyet olduğuna,burada ne bir ırk kötülenmiştir nede Türk milletinden başka milletin bu topraklarda yaşamaya hakkı yoktur denilmiştir..Bilakis başka kökene sahip olan insanların vefatına içtenlikle üzülmüşler vede bunun için bu yazıyı yazmışlardır.ırkçılık bir durum olsaydı yukarıda yazan kelimeler yerine öldürülenlerede üzülmemeleri gerekirdi sonuçta köken farkı var değilmi..
Şimdi kardeş sözcüğüne gelelim bu ülkeyi bölmeye çalışanlara dağa çıkan teröristlere nankör denilmiştir..Kürt sözcüğü geçmişmidir geçmemeiştir..neden üstünüze alınıyosunuz..Burada bölücü örgütten bahsedilmiştir ve ne tarihi bir karalama nede bir iftira söz konusudur..Kardeşleri derkende kürt halkını değil pkk destekleyen insanlardan bahsedilmiştir..Yoksa benim anlayamadığım kürtlerin hepsi pkkcımı yada hepsi bu ülkeyi bölmek mi istiyor gerçekten kafam karıştı...
herşeyi kendi üzerinize alınmaktan nezaman vazgeçeceksiniz ben neden bu yazıyı okuduğumda kelimeleri üzerime alınmıyorum...
Ah jılan herşeyin bir sebebi vardır diyorsun sen nasıl böyle bir kelime kullanırsın ordaki halk senin halkın değilmi..senin soyunun parçası değilmi..içlerinde bikaç tane köy korucusu olduğu için mi bu kelimeleri ifade ediyorsun..masum insanların ölümünü bu şekilde değerlendiriyorsun demek nediyim artık..JİLAN yazdı:herşeyin bir sebebide vardır mutlaka
ne savaşından bahsediyorsun zagros..teröristlerin arada sırada masum insanları bombalamasını savaş olarakmı görüyorsun..adilikten başka bir ey değildir bu ve inan bana savaş olsa bu bizler bu şekilde yerimizde oturuyor olmazdık..Bu sadece bir arada yaşamaya çalışan bir toplumun içinden bazı kendini bilmezlerin çıkıpta ülkeyi yaralamaya kalkmasıdır okadar..ZAGROS yazdı:ortda cidi bir savaş var ve bunu durdurmak sadece ve sadece Türkiyenin elinde
Doğru hala olayın arkasında başka güzler olduğuna inanaıyorsunuz hala simsiyah gözlüklerle bakıyorsunuz etrafınıza belki çok küçük bir olasılıktır bu ama yapılan araştırmalar pkk gözsteriyor genede kesin pkk yaptı demiyorum ve eğer bunu yapan pkk ise benimde inandığım budur zaten ozaman bu yazıya gönülden katılıyorum..SEYDUNA yazdı:hani yapılan pişmanlıklar vardırya işte bende bu konuyu okuyayım dedikten sonra çok pişman oldum tamam yazaan kişi kendince haklı olabilir ama kurunun yanında yaş yanııyorsa o zaman iş değişir
Bu arada yazı değiştirilmiş...çocuğunun ölmediği ortaya çıkınca yazıyı değiştirmişler..
gelelim yaıyı yazana http://enda.azbuz.com/readArticle.jsp?o ... 0004605395 buyrun burdan yaıyı birkere daha okuyabilirsiniz..