Dağdaki Gençler !!! Kimin Kardeşi?

Paylaşmak istediğiniz her şey
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay
Re: Dağdaki Gençler !!! Kimin Kardeşi?

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Eki 2007 10:07

siyabend yazdı:Öncelikle yazıda büyük bir yanıltma var!
Olayda öldürüldü denilen çocuk ölmemiştir!
Olayın hangi güçler tarafından yapıldığı şimdilik bilinmiyor.

Şu konu belki biraz yardımcı olur olayları daha iyi anlamamız için;
Emekli Bir Albayın İtirafları : http://www.serfinaz.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=8576

Beyazgül yazının kimin tarafından yazıldığının önemli olmadığını söylüyor.
Bizce önemlidir.Yazıyı yazan zihniyet ırkçı bir zihniyettir.
Birgün gelecek “birlikte yaşamasını bilmeyen, öğrenemeyen nankörler” , alacaklar
kardeşlerini gidecekler bu topraklardan arkalarına bakmadan…
Bütün bir milleti nankörlükle suçlamak hiç kimsenin haddine değildir!
Tarihte yaşanmış çok güzel bir örnek var onun detaylarını sonra buraya aktaracağım.
Her zaman Türklerle birlikte savaşıp malını canını ortaya koyan Kürtlere
birilerinin çıkıp "nankör" demesi ve alkış alması gerçekten garip bir durum.
Bence nankörlüğün tanımına tekrar bakıp öyle değerlendirme yapalım.

Birkere yazının nezaman yazıldığını bilmiyoruz belki olayın duyulduğu gece yazıldı ve internete verildi ozaman o çocuk öldü biliniyordu..zaten herkes onun artık hayatta olduğunun farkında..
Gelelim yazıyı yazanın ırkçı bir zihniyet olduğuna,burada ne bir ırk kötülenmiştir nede Türk milletinden başka milletin bu topraklarda yaşamaya hakkı yoktur denilmiştir..Bilakis başka kökene sahip olan insanların vefatına içtenlikle üzülmüşler vede bunun için bu yazıyı yazmışlardır.ırkçılık bir durum olsaydı yukarıda yazan kelimeler yerine öldürülenlerede üzülmemeleri gerekirdi sonuçta köken farkı var değilmi..
Şimdi kardeş sözcüğüne gelelim bu ülkeyi bölmeye çalışanlara dağa çıkan teröristlere nankör denilmiştir..Kürt sözcüğü geçmişmidir geçmemeiştir..neden üstünüze alınıyosunuz..Burada bölücü örgütten bahsedilmiştir ve ne tarihi bir karalama nede bir iftira söz konusudur..Kardeşleri derkende kürt halkını değil pkk destekleyen insanlardan bahsedilmiştir..Yoksa benim anlayamadığım kürtlerin hepsi pkkcımı yada hepsi bu ülkeyi bölmek mi istiyor gerçekten kafam karıştı...

herşeyi kendi üzerinize alınmaktan nezaman vazgeçeceksiniz ben neden bu yazıyı okuduğumda kelimeleri üzerime alınmıyorum...

JİLAN yazdı:herşeyin bir sebebide vardır mutlaka
Ah jılan herşeyin bir sebebi vardır diyorsun sen nasıl böyle bir kelime kullanırsın ordaki halk senin halkın değilmi..senin soyunun parçası değilmi..içlerinde bikaç tane köy korucusu olduğu için mi bu kelimeleri ifade ediyorsun..masum insanların ölümünü bu şekilde değerlendiriyorsun demek nediyim artık..

ZAGROS yazdı:ortda cidi bir savaş var ve bunu durdurmak sadece ve sadece Türkiyenin elinde
ne savaşından bahsediyorsun zagros..teröristlerin arada sırada masum insanları bombalamasını savaş olarakmı görüyorsun..adilikten başka bir ey değildir bu ve inan bana savaş olsa bu bizler bu şekilde yerimizde oturuyor olmazdık..Bu sadece bir arada yaşamaya çalışan bir toplumun içinden bazı kendini bilmezlerin çıkıpta ülkeyi yaralamaya kalkmasıdır okadar..
SEYDUNA yazdı:hani yapılan pişmanlıklar vardırya işte bende bu konuyu okuyayım dedikten sonra çok pişman oldum tamam yazaan kişi kendince haklı olabilir ama kurunun yanında yaş yanııyorsa o zaman iş değişir
Doğru hala olayın arkasında başka güzler olduğuna inanaıyorsunuz hala simsiyah gözlüklerle bakıyorsunuz etrafınıza belki çok küçük bir olasılıktır bu ama yapılan araştırmalar pkk gözsteriyor genede kesin pkk yaptı demiyorum ve eğer bunu yapan pkk ise benimde inandığım budur zaten ozaman bu yazıya gönülden katılıyorum..

Bu arada yazı değiştirilmiş...çocuğunun ölmediği ortaya çıkınca yazıyı değiştirmişler..
gelelim yaıyı yazana http://enda.azbuz.com/readArticle.jsp?o ... 0004605395 buyrun burdan yaıyı birkere daha okuyabilirsiniz..

JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen JİLAN » 06 Eki 2007 13:17

Ah jılan herşeyin bir sebebi vardır diyorsun sen nasıl böyle bir kelime kullanırsın ordaki halk senin halkın değilmi..senin soyunun parçası değilmi..içlerinde bikaç tane köy korucusu olduğu için mi bu kelimeleri ifade ediyorsun..masum insanların ölümünü bu şekilde değerlendiriyorsun demek nediyim artık..

kendini 2 kuruş paraya satan insanlara hiçbir zmn acımam satılık bi insanda asla benim milletimden olamazz canları cehenneme :asabi2
En son JİLAN tarafından 06 Eki 2007 13:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Eki 2007 13:19

JİLAN yazdı:

kendini 2 kuruş paraya satan insanlara hiçbir zmn acımam satılık bi insanda asla benim milletimden olamazz
ordaki 12 insanların satılık olduklarını nerden biliyorsun söylermisin..içlerinden bir tanesi bile masum olmazmı
JİLAN
Albay
Albay

Mesaj gönderen JİLAN » 06 Eki 2007 13:21

haberleri daha dikkatli izlemeni tavsiye ederim
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Eki 2007 13:26

ben izlicemi izledim jılan senin avatarın zaten düşüncelerini ortaya koymuş nedesekde birbirmize boş...
JİLAN
Albay
Albay

Mesaj gönderen JİLAN » 06 Eki 2007 13:40

sana sadce şunu sölim hiçbirşey dışardan göründüğü değildirr
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Eki 2007 14:00

ben zaten hiç birşeye dışardan bakmıyorum jılan..
JİLAN
Albay
Albay

Mesaj gönderen JİLAN » 06 Eki 2007 14:03

kesinlikle dışardan bakıyorsunn
bi konu eklemiştim göl olmak tı başlığı onu oku ve göl ol
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 06 Eki 2007 14:11

Birkere yazının nezaman yazıldığını bilmiyoruz belki olayın duyulduğu gece yazıldı ve internete verildi ozaman o çocuk öldü biliniyordu..zaten herkes onun artık hayatta olduğunun farkında..
Gelelim yazıyı yazanın ırkçı bir zihniyet olduğuna,burada ne bir ırk kötülenmiştir nede Türk milletinden başka milletin bu topraklarda yaşamaya hakkı yoktur denilmiştir..Bilakis başka kökene sahip olan insanların vefatına içtenlikle üzülmüşler vede bunun için bu yazıyı yazmışlardır.ırkçılık bir durum olsaydı yukarıda yazan kelimeler yerine öldürülenlerede üzülmemeleri gerekirdi sonuçta köken farkı var değilmi..
Şimdi kardeş sözcüğüne gelelim bu ülkeyi bölmeye çalışanlara dağa çıkan teröristlere nankör denilmiştir..Kürt sözcüğü geçmişmidir geçmemeiştir..neden üstünüze alınıyosunuz..Burada bölücü örgütten bahsedilmiştir ve ne tarihi bir karalama nede bir iftira söz konusudur..Kardeşleri derkende kürt halkını değil pkk destekleyen insanlardan bahsedilmiştir..Yoksa benim anlayamadığım kürtlerin hepsi pkkcımı yada hepsi bu ülkeyi bölmek mi istiyor gerçekten kafam karıştı...
Yazının ırkçı bir zihniyet tarafından yazıldığını düşünüyorum.Çünkü bu düşüncemi destekleyen bir sürü ifade kullanılmış;
Türk’üm diyemeyip , demek istemeyip, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yemin edenlerin mi?
Bir insan Türk değilse niye "Türk'üm" desin?
Bu ırkçı bir dayatma değil de nedir?
Farzedinki bundan sonra Yunanistan'da yaşamaya devam edeceksiniz.
Yunan devleti size bir dayatmada bulunup Yunan olduğunuzu söylemenizi isterse ne yaparsınız?
Bilakis başka kökene sahip olan insanların vefatına içtenlikle üzülmüşler vede bunun için bu yazıyı yazmışlardır.
Senin gibi temiz kalpli olanlar üzülmüş olabilir.Ki bu düşüncede olanlar azınlıktadır.
Haber sitelerine girip o habere yapılan yorumlara bakarsan ne kadar çok üzüldüklerini görürsün!!!

"Nankör" sözcüğü kimin için kullanılmış?
PKK'ye terörist demeyen DTP için kullanılmış.
DTP'yi meclise taşıyan kim?

Kullanılan her kelimenin ucunun nereye dayandığını iyi bilmek gerekir.
Kürtler bölücü değil.Değil hepsi yarısı bile ülkeyi bölmek isteseydi çoktan ülke bölünürdü.
İnsan gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti vattandaşı olarak hayatını sürdürmek istiyor.
Bunu söylemekten dilimizde tüy bitti.
beyazgül
Yönetici
Yönetici

Mesaj gönderen beyazgül » 06 Eki 2007 14:24

o halde neden kalkıpta eli kanlı terör örgütü destekliyor söylermisiniz..ben bunu anlayamıyorum illa biryerlere gelmek için düşüncelerin uygulatılması için; mayınla ,silahla bu ülkeyi korumaya çalışan erleri şehit düşürmek mi gerekir..Evet PKK ya teörist demiyor DTP ve bende onları nefretle kınıyorum..Türkiye Büyük Mileet Meclisinde yemin edildiği zaman istiklal marşımızı gençliğe hitabemimizi tüm içtenlikle söylemeleri gerekir fakat Türk vatandaşlığından utanıyorlarsa bunu tabikide diyemezler..Bayrağımız gökde dalgalanırken ona nefretle değil sevgiyle bakılması gerekir bunların hangisini DTP içtenlkle yapıyor söylermisiniz..Yukarıda bahsedilen türküm demek istemeyen kelimesinin altındada bu yatıyor zaten..ben bu mısralarda ırkçılık göremedim çünkü çok beğendim..Çokta güzel yazmış nesrin hanım tebrikler..Haber sitelerine girip yorumları okuduğum zaman midem bulanıyor..karşılıklı konuşmalar,ifadeler iğrenç ötesi..peki bu mısralarda o yorumlardan bir tanesine rastladınızmı ben rastlamadım..Bilmem ama ırkçı aşırı milliyetçi birinin yazacağı mısralar bu şekilde olmazdı..

“Serbest Kürsü” sayfasına dön