Siteden soğumasına neden olarak da şöyle bir cevap yazdı:Merhaba
Belawela forumuna yıllar önce kayıt olmuştum. Arada sırada okuyordum, çok az yazdım. Daha sonra Serfinaz'a dönüştü. Foruma hiç girmiyorum. Sadece gelen iletilerden konu başlıklarını görüyorum. Gittikçe yoldan çıkan bu forumdan kaydımın silinmesini istiyorum. Kesinlikle ileti gelmesini istemiyorum. Konuyla ilgili anlayışınızı rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Son zamanlarda görsel basında dolaşmakta olan yalan haberlerin farkındasınız. Taraf Gazetesi'nin yayın politikasını beğenmiyorum. Bu tür yalan dolan haberler yapan basın organlarının destekçileri içerisinde bulunmaktan rahatsızlık duyuyorum.
Öncelikle Belawela ve Serfinaz arasında yayın çizgisi olarak hiçbir fark yok.
Bizi az çok takip eden bunun farkına varmıştır.
Her zaman farklı bir noktada durduğumuz bir gerçektir.
Burada üyenin eleştiri noktası Taraf gazetesinin yazarı Ahmet Altan'ın dünkü Genelkurmay Başkanına... yazısını foruma eklememizdir.
Bir köşe yazısını foruma eklemek,o yazıdaki her şeye katılıyorum anlamına gelmez.
Ben genel olarak TARAF gazetesinin yayın politikasını doğru buluyorum ve bazen oradan haber eklediğim oluyor.
Sadece oradan değil bir çok kaynaktan haber ekliyorum.
Ben istediğim yerden haber eklerken diğer üyeler de istedikleri yerden haber ekleyebilir.Çoğu zaman eklenen haberlerden rahatsızlık duysam da buna tepkimi ancak o habere yorum yazarak veriyorum..
Bir kaynaktan haber eklediğimiz zaman oraya bağlanmıyoruz.
Herkesin kendine göre bir fikri var.Ortada bir dayatma yoksa bence sorun olmamalı..