Maillerinizi ABD ve İsrail okuyor

Paylaşmak istediğiniz her şey
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Siyabend » 23 Mar 2007 15:22

Arkadaşınıza attığınız mailin sadece onun tarafından okunduğunu sanıyorsanız, fena halde yanılıyorsunuz. Yolladığınız her mail önce Amerika'nın eline geçiyor. Sadece onlar da değil, mailleri izleyen bir diğer ülke de İsrail...

ABD BİZİ NASIL GÖZETLİYOR?

Gmail, Hotmail ya da Yahoo gibi uluslararası e-mail sistemlerini kullanıyorsanız, Amerika'ya yakalanmamanız mümkün değil. Bu mail zincirleri bir numaralı casusluk alanı.

Türkiye'nin internet çıkışının bir kısmı İtalya üzerinden, bir kısmıysa Ankara'dan uydu üzerinden gerçekleşiyor. Yolladığınız e-mailler bu çıkış kapılarından siber uzayda dolaşmaya başlıyor.

TELEFON KONUŞMALARI DAHİ İZLENİYOR

Amerika'nın ulusal güvenlik sistemleri bu yazışmaların hepsini algılıyor. Sadece elektronik yazışmalar değil, hava üzerinden yollanan tüm iletiler, telli-telsiz telefon konuşmaları, faks, teleks gibi bütün ilişetim kanallarından akan dijital bilgilerin hepsi Amerika'da toplanıyor. Bu bilgiler belli bir algoritma üzerinden filtre ediliyor. Amerika'daki networklar üzerinden üçüncü gözler bunları denetlemeye tabi tutuyor.
Mailler buralarda filtrelenip arşivlendikten sonra ancak sizin iletmek istediğiniz kullanıcının adresine ulaşıyor.

Sisteme 100 milyon mail gelmişse bunların 3-5 bini incelemeye değer olabiliyor. Amerika'nın iddiası bu denetimin insanların özeline fazla girilmeden yapıldığı yönünde. Amerika'nın önümüzdeki yılın bütçesinden bu işe tam 65.5 milyar dolar ayırdığı düşünülecek olursa, bu iddia geçersiz kalıyor.

narsisya
Yüzbaşı
Yüzbaşı
Burç:Koç
Takım:Beşiktaş

Mesaj gönderen narsisya » 23 Mar 2007 16:07

bı bu kalmıstı..... gercı varmıs ta bız yenı duyuyoruz işte...
Çılgın Leyla
Üstteğmen
Üstteğmen
Burç:Yengeç

Mesaj gönderen Çılgın Leyla » 23 Mar 2007 16:11

Bence bu biraz abartılıyor o kadar maili okumaları imkansızdır.Okusalarda okusunlar. :twisted: :twisted:
adadams
Çavuş
Çavuş

Mesaj gönderen adadams » 23 Mar 2007 21:22

BUNLARDAN BEKLENIR ARKADAŞ DİKKATLİ OLALIM O ZAMAN HANGISI INCELENMIYOSA ONLA GONDERELIM MADEM DİNLİYO O ZAMAN BEN BAŞLAYAYIM

!!!!!!! A B D DEFOL IRAKTAN AÇ GÖZLÜ PİSLİKLER DÜNYANIN YAMYAMLARI MENFAATCİ ACİZLER BAŞINIZIN BELASI LADIN SİZİ BIRAKMAMASI ICIN DUZ EDECEM TAA KI SİZ ADAM GİBİ KENDİ SINIRLARINIZDA KALANA KADAR !!!!!!!

ALIN BUNLARIDA OKUYUN BAKALIM..........!!!!!!!
Heval
Yarbay
Yarbay
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Heval » 24 Mar 2007 13:39

:? :? öylemi :?

bbbben zaten oldum olası amerikalıları sevmişimdir , israillilere zaten bi sempatim var :? :?
ali
Acemi Er
Acemi Er

Mesaj gönderen ali » 25 Mar 2007 13:28

cok igrenc bir olay 8)
adadams
Çavuş
Çavuş

Mesaj gönderen adadams » 26 Mar 2007 02:10

dieforyou yazdı::? :? öylemi :?

bbbben zaten oldum olası amerikalıları sevmişimdir , israillilere zaten bi sempatim var :? :?

DİEFORYOU KARDEŞ BİLİYORUM SEMPATIN VAR AMA KORKMA SANA BISEY YAPTIRMAM BEN SENI KORURUM KORKMA SAKIN HAAA
Heval
Yarbay
Yarbay
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Heval » 12 Şub 2008 23:22

adadams yazdı:
dieforyou yazdı::? :? öylemi :?

DİEFORYOU KARDEŞ BİLİYORUM SEMPATIN VAR AMA KORKMA SANA BISEY YAPTIRMAM BEN SENI KORURUM KORKMA SAKIN HAAA

sen onlardanmısın yoksa ? :oo
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Re: Maillerinizi ABD ve İsrail okuyor

Mesaj gönderen beyazgül » 16 Şub 2008 12:48

yorumsuz :asabi2
realkurd47
Binbaşı
Binbaşı