Ç.A.K.Ç.U

Paylaşmak istediğiniz her şey
medlan
Acemi Er
Acemi Er
Ç.A.K.Ç.U

Mesaj gönderen medlan » 25 Kas 2006 20:29

bazan insanların yaptığı herşeyin belli bir anlam taşıması gerekmez. ama insan bilmese de yaptığı herşeyin bir anlamı olabilir ve bence vardır da.

Sabrina
Üstteğmen
Üstteğmen
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Akrep
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen Sabrina » 25 Kas 2006 20:34

iyi de en azından başlıkta kullandığın şey için ipucu versende neye kafa yorduğumuzu bilelim
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Re: Ç.A.K.Ç.U

Mesaj gönderen Siyabend » 28 Kas 2006 11:40

medlan yazdı:bazan insanların yaptığı herşeyin belli bir anlam taşıması gerekmez. ama insan bilmese de yaptığı herşeyin bir anlamı olabilir ve bence vardır da.
sanırım şunu demek istiyorsun!
"İnsan arada bir saçmalık yapmak ister"!
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 28 Kas 2006 14:06

genede başlıkta nedemek istediğini merek ettim :roll:
Heval
Yarbay
Yarbay
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Heval » 28 Kas 2006 19:02

Çalıntı Araba Kulübü Çalıntı Us lar :roll:
medlan
Acemi Er
Acemi Er

Mesaj gönderen medlan » 29 Kas 2006 23:51

forma fazla girmediğim için hepinize birden cevap vereyim. yapılan ve olan şeyin görünürdeki anlamı yanıltıcı olabilir. bu da yapılan şeyin mutlak anlamsızlığını göstermeyebilir. bazan insan istemediği ve bilmediği kadar (yaptıklarının onun iç dünyasından geldiği ölçüde) gerçekçidir. algılayıcının sıfır hatayla çalıştığı durumlarda gözden kaçmayacak bir gerçekliktir bu. algılayıcıların ilgi alanlarına göre duyulanların konumlandırıldığı sürece tanı yanlışlıkları ve anlam karışılıklar yaşanacaktır. bu da hayatın olmazsa olmazlarındandır
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 29 Kas 2006 23:56

buyrun burdan yakın :roll:
be kardeşim sen bizi filozaf mu zannettin :mrgreen:
5 kuruşluk aklımız var onu da bu yazdıklarına harcasak da yine bir şey anlamayız :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 30 Kas 2006 15:15

:lol: :lol: :lol:

güzel cevaptı adminim :D bende bişey anlamadım :D
Heval
Yarbay
Yarbay
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Heval » 30 Kas 2006 20:01

anladım canım kardeşim :P peki sen ç.a.k.ç.u nun ne olduğunu söylesene bana :roll: ben sadece bunu merak ediyorum :roll: benim algılayıcılarım şu anda sadece çakçu ya endeksli :roll:
medlan
Acemi Er
Acemi Er

Mesaj gönderen medlan » 02 Ara 2006 22:09

arkadaşkar kusura bakmayın. bunun serbest kürsü olduğunu sanıyordum. bir de anlamadıysanız sorun yalnız bende mi? Hocanın evine hırsız girince herkes hoca kapını açık bırakmışsın yok haca niye nöbet tutmamışsın yok hoca bilmem ne yapmamışsın. ya arkadaşlar herkes bana yükleniyor. bu hırsızın hiç mi suçu yok! diye sormuş.

bazan dedim kendiside yaptığı şeeye anlam vermeyebilir. Aslında dedim bu tamamen anlamsız olmayabilir dedim onun bilinçaltından izler taşıyabilir dedim.kendi kendime dedim. değil mi Abdulhak hamit böyle demişti en meşhur şiiri için ben Makberi kendim okuyayım diye yazdım. bir tartışma daha başlamasın.

Başlığa gelince serbest olduğundan rastgele harflar yazdım. ama işte dedeiğim gibi mutlak anlamsızlık olmayabilir. bilinçaltından gelen gerçekliği şu. insanın biliç altı dünyası olur ya işte o dünyamda bu kelimenin yeri ve anlamı şu ÇAK-ÇU (BİRDEN FAZLA BELİRLENEN HEDEFTEN HANGİSİ TUTURULSA) O KAZANCIN OLACAK bu da işlemin son işlemidir ki. bir anlamda mutlak sonda olabilir. ve veya mutlak sona atılan ok.

“Serbest Kürsü” sayfasına dön