Geyik Muhabbeti
Beyazgül tek tek resim eklemeye sinir oluyorum dikkat edersen pek fazla resim eklemiyorum foruma bu her konuda geçerlii uğraşmak istemedim sohbet bölümünde link olarak verdim görmek isteyen senin gibi görür linki
Re: Geyik Muhabbeti
sen geyik muhabbetine verdin o linki jılan..hangi amaçla verildiğide ortadadır..
ben o linki verirken aklımdan herhangi hiç bişey geçmedi kötü olarakk ama istemiyorsanız linki silerim size iyilik yapanda kabahat ya
iyide arkasından nasıl yorumlar geldi sende onayladın..ilk mesajını gördümde şaşımıştın hatta sevinmiştim jılan ne güzel bayrak resimleri avatarları linkini eklemiş diye ama arkasından yorumları okuyunca anladım neden ve niçin olduğunu..sen olsan ne sanırsın şu yapılan yorumlara bak..
-
- Moderator
- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
beyazgül yazdı:konu ordaki yorumlar değildi bayrak resimleriydi madem yorumları beğenediniz ozaman ya konuyu açmayacaksınız yada yorumları beğenmediniz hakkında başlık açacaksınız..
yaptığınıza bakarmısınız hem türk bayrağı avatarları diye link veriyor jılan ,hemde bunu geyik muhabbetine açıyor ayrıca sende buna konu açmaya değmez diyorsun..söylediğiniz kelimelere dikkat edermisiniz.saygısılıktan başka bir şey değil
biraz sakin ol beyazgül benim bayrak resimlerine bir şey dediğim yok kimin bayrağı olursa olsun bayrak kutsaldır ben buna inanıyorum. sitede ırkçı yorumlar vardı ben onlar için bu yorumu yaptım . aban saygısız diyorsun ama yagısız infaz yaptığından seninde bu kaba söylemden daha çok pay aldığın beli oluyor .
bir daha birisine saygısızlıkla suçlamadan önce oalyı iyice araştır ve sonra istediğini söyle ! eyvalah
ne zmndır burası bomboş ya gidip gelenimiz yokk yaşlandık tabii soranımız olmazz
-
- Moderator
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
forumda soğuk bir hava var sanki
ewet ya kimse yok diye hiç giresim gelmiyorr
-
- Moderator