Sevgili Günlüğüm..

Üyelerin kaynaşma mekanı :)
ZAGROS
Moderator
Moderator
Ruh Hali:Huzurlu
Burç:Koç
Takım:Fenerbahçe
Re: Sevgili Günlüğüm..

Mesaj gönderen ZAGROS » 28 Ağu 2008 13:56

sevgili günlük çok yorgunum ve bugün ısrahatlıyım .
İilerleyen saatlede daygenin işyerine gidecem malumemoğlum 3. kez baba oldu ne mutlu Daygen'e :artiii

şahrud
Üstteğmen
Üstteğmen
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray

Mesaj gönderen şahrud » 28 Ağu 2008 23:33

analı babalı buyusun
naughty.child
Yarbay
Yarbay
Burç:Aslan

Mesaj gönderen naughty.child » 29 Ağu 2008 23:46

Sevgülü Günlük bu sıralar kendimi çok cadı görmeye başladım hayırdır inşallah.Şu imitate olayı bir baş yapıt.İnsanı gülmekten öldürüyor :yuvarrr Bu arada neden bilmiyorum ama açık konuşmak gerekirse sitede şöyle birkaç kişi benden nefret ediyor.Siteden soğudum sanki.Artık eski havası,eski sıcaklığı yok sitenin :noooo :noooo Bir şeyler oldu bize
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay

Mesaj gönderen SEYDUNA » 30 Ağu 2008 01:02

sevgili günlük şimdi kalkıp sana izmirden bahsetsem olmaz o kadar büyük bir şehri sana analatmak mümkün değil anlayacağın tüm günüm izmir
Ehmede_Omeri
Banned
Banned
Ruh Hali:Kızgın
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 30 Ağu 2008 20:48

sevgili günlük bende bi zamanlar izmiri çok severdim ama uğruna dünyaları dize getireceğim kadınım diyeceğim kız bana uzun zaman sonra yalan söylediğini itiraf etti neymiş ben ciddi sanmıyordum tabiki ehmede omeri bir omeriye yakışır şekilde kıcına tekmeyi koydu. Onun içindirki allahtan seyduna dayıma akıl fikir vermesini dilerim. Dayıcım ben 10 gün sonra oraya gidecem bu arada ordan bi emrin varmı? Beni ziyarete geleceksende bucada olacam bu defa rota değişik artı sana öyle ibretler göstereceğimki kısmet olursa tabi izmirden nefret edeceksin sevgili günlük bizimki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı hade alasmaldık.
SEYDUNA
Yarbay
Yarbay

Mesaj gönderen SEYDUNA » 31 Ağu 2008 13:25

eğer bana izmirin kötü taraflarını göstereceksen kalsın diyeyim bende kadife kale buca ve eski izmir üçgenindeyim hergün bir yerdeyim 10 sonra dönüyorum
naughty.child
Yarbay
Yarbay

Mesaj gönderen naughty.child » 01 Eyl 2008 23:35

Sevgülü günlük anladığıma göre Seyduna benim okulun oralarda takılıyor.Tam cennet mekanı bulmuş.Ama asıl cenneti görmek istiyorsa bence Konak'a,Kordon'a ya da Mavişehir'e gitmeli.İşte o zaman cennete düştüğünü anlar.
beyazgül
Yönetici
Yönetici
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Yay

Mesaj gönderen beyazgül » 02 Eyl 2008 09:28

sevgili günlüğüm.. .................................................................... böle günlerin içindeyim işte..boşlukları doldurmaktan sıkıldım artık..
Ehmede_Omeri
Banned
Banned
Ruh Hali:Kızgın
Burç:Terazi

Mesaj gönderen Ehmede_Omeri » 02 Eyl 2008 15:00

naughty.child yazdı:Sevgülü günlük anladığıma göre Seyduna benim okulun oralarda takılıyor.Tam cennet mekanı bulmuş.Ama asıl cenneti görmek istiyorsa bence Konak'a,Kordon'a ya da Mavişehir'e gitmeli.İşte o zaman cennete düştüğünü anlar.
sevgili günlük cennet dediği yerleri insanlar parayla cehennemi satın alıyo nne yazık o bahsettiği semtleri küçük hanım çözememiş bi konk saat külesi güzel diğeri boş kordonda gün içinde git tavsiyem yanına gaz maskesi al denizi çok iğrenç kokuyor nede olsa izmir normaldir. neyse bu gün her zamanki gibi sıkıcı bi gün o bahsettiğim memlekete bi kaç gün sonra bende gideceğim ısınamadım sana izmir ısınamadım
naughty.child
Yarbay
Yarbay

Mesaj gönderen naughty.child » 02 Eyl 2008 15:04

Ehmede_Omeri yazdı:
naughty.child yazdı:Sevgülü günlük anladığıma göre Seyduna benim okulun oralarda takılıyor.Tam cennet mekanı bulmuş.Ama asıl cenneti görmek istiyorsa bence Konak'a,Kordon'a ya da Mavişehir'e gitmeli.İşte o zaman cennete düştüğünü anlar.
sevgili günlük cennet dediği yerleri insanlar parayla cehennemi satın alıyo nne yazık o bahsettiği semtleri küçük hanım çözememiş bi konk saat külesi güzel diğeri boş kordonda gün içinde git tavsiyem yanına gaz maskesi al denizi çok iğrenç kokuyor nede olsa izmir normaldir. neyse bu gün her zamanki gibi sıkıcı bi gün o bahsettiğim memlekete bi kaç gün sonra bende gideceğim ısınamadım sana izmir ısınamadım

Sevgülü günlük Ehmede_Omeri'ye söyle benim İzmirime laf atmasın.Tamam Mavişehir'i pek bilmiyorum daha bir kere gittim.Ama Kordun'a ve Konak(Merkez)'a laf söyletmem.Kendisi İzmirimi sevmiyor olabilir ama iftira atmaya hakkı yok

“Muhabbet & Tanışma Faslı” sayfasına dön