Çikolata yemek öpüşmekten 4 kat zevkliymiş
-
- Üstteğmen
- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
kocamızın bizi aldatması için senin gibi biri olmak gerekiyorsa (ikinci el araba misali)hiç evlenmem daha iyi...seviyene düşmem yaptığın çirkinlikler kadar yaptığın yorumlarda çok çirkin...köylüleri aşşağılama onlar senden daha insandırlar ve daha namuslu..bize maval anlatma bizim paradigmamız evrensel ahlak normlarıyla özdeşleşiyor...ama inan bana namuslu ve cahil ölmeyi, kültürlü(ki bu senin kültür namus kavramından habersiz ise)ve ahlaksız ölmekten tercih ederim...burası itiraf.com değilki seni hoşgörüyle karşılayalım alacağın tepkileri düşünerek yazmalıydın yorumlarını
Re:
SoSYoLoG yazdı:kocamızın bizi aldatması için senin gibi biri olmak gerekiyorsa (ikinci el araba misali)hiç evlenmem daha iyi...seviyene düşmem yaptığın çirkinlikler kadar yaptığın yorumlarda çok çirkin...köylüleri aşşağılama onlar senden daha insandırlar ve daha namuslu..bize maval anlatma bizim paradigmamız evrensel ahlak normlarıyla özdeşleşiyor...ama inan bana namuslu ve cahil ölmeyi, kültürlü(ki bu senin kültür namus kavramından habersiz ise)ve ahlaksız ölmekten tercih ederim...burası itiraf.com değilki seni hoşgörüyle karşılayalım alacağın tepkileri düşünerek yazmalıydın yorumlarını
:komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6 :komik6
-
- Üstteğmen
bazı insanlar bakarlarki fazla ezilmişler...sinirleri tavana zıplar ama karşısındakine bunu göstermemek için gülmeyi yada tınlamadığını gösteren hareketlerde bulunur aslında karşısındakinin sözleri onu yiyip bitirmiştir ne diyeceğini bilemez kişi çünkü söyleyecek kendini savunacak sözler literatüründe yoktur:)
Re:
SoSYoLoG yazdı:bazı insanlar bakarlarki fazla ezilmişler...sinirleri tavana zıplar ama karşısındakine bunu göstermemek için gülmeyi yada tınlamadığını gösteren hareketlerde bulunur aslında karşısındakinin sözleri onu yiyip bitirmiştir ne diyeceğini bilemez kişi çünkü söyleyecek kendini savunacak sözler literatüründe yoktur:)
harbiden baya güldüm sayenizde ama şunuda belirteyim çok geri kafalısınız yaaa at gözlüklerini çıkartın arkadaşlar
ben sabrımı zorluyor derken saygı çerçevesinden çıkmama konusunda söylemiştim
ama normaldir doğup büyüdüğünüz ye belli
hiç bi şey görmemişinizki sanal alemin sanal insanları
-
- Üstteğmen
doğup büyüdüğümüz yer hakkında nekadar şey biliyorsunki yada bizim hakkımızda ben siirtte doğdum ama siirtte yaşamıyorum bu bir ikincisi doğuluyum ve hiç utanmadım doğulu olmaktan sende doğulusun ama sürekli bizim doğup büyüdüğümüz yeri aşşağılıyorsun yani kendi doğduğun yeri...bir forumda mahsun kırmızıgül ile ilgili bişeyler yazdın sende bir dön kendine bakk...gerikafalılık değil bu bunu söyleyerek geri kafalılık yapıyorsun...üniversite okuduğunu söylüyorsun bizim okumaduığımızı nerden biliyorsunki üniv okumak kültürlü olmayı sağlamaz bunu kişi kendi kazanır...insanların evlilik dışı ilişkilerini onaylarakmı gerikafalı olmayacağız yapma ya...
Re:
SoSYoLoG yazdı:doğup büyüdüğümüz yer hakkında nekadar şey biliyorsunki yada bizim hakkımızda ben siirtte doğdum ama siirtte yaşamıyorum bu bir ikincisi doğuluyum ve hiç utanmadım doğulu olmaktan sende doğulusun ama sürekli bizim doğup büyüdüğümüz yeri aşşağılıyorsun yani kendi doğduğun yeri...bir forumda mahsun kırmızıgül ile ilgili bişeyler yazdın sende bir dön kendine bakk...gerikafalılık değil bu bunu söyleyerek geri kafalılık yapıyorsun...üniversite okuduğunu söylüyorsun bizim okumaduığımızı nerden biliyorsunki üniv okumak kültürlü olmayı sağlamaz bunu kişi kendi kazanır...insanların evlilik dışı ilişkilerini onaylarakmı gerikafalı olmayacağız yapma ya...
ben sana evlilik dışı ilişkiyi onayla demiyorum ki o kadar barbar davranma diyorum
hayatta doğduğum yeri unutmam
-
- Üstteğmen
ozaman doğduğun yerde (hangi il olursa olsun sonuçta doğudaki iller benzzer kültürü paylaşıyor) doğanları köylü yada gerikafalı diye nitelendirme...onaylamadığımız için gerikafalı diyip duran sendin...bence doğduğun yeri unutmuşsun ve o yer böyle şeyleri kaldıran bir yer değil bundan eminim sen kendi toplumuna aykırı yaşayıp öyle yaşamayanları da basit görüyorsun yazık...
-
- Albay
- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Balık
Re: Çikolata yemek öpüşmekten 4 kat zevkliymiş
eeeeeeeeeeeeeeee fazla uzattınız
çıkolatayı terçih edenler demek hayatında öpüşmemişler
buyursunlar öpüşsünler belki düşünceleri farklı ola bilir :komik10
çıkolatayı terçih edenler demek hayatında öpüşmemişler
buyursunlar öpüşsünler belki düşünceleri farklı ola bilir :komik10