Baba Üstümü Ört
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış...
Re: Baba Üstümü Ört
bu nebe insanlar bu kadar alçalmışmı . bursa zaten çok afedersin şeylerle dolu gitsin ne yaparsa yapsın ölülerden istiyor dahamı zevk alıyor m.y resmen bu adam
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

Adaletin olmadığı yerde her türlü sapkınlık olabilir,
ben bunu bilir bunu söylerim
ben bunu bilir bunu söylerim
şok oldum ya hala şoktayım başka bi sonuç bekliyordum allahım yaa bu ne böle yaaa rezalet yaa allahıma şükürler olsun ki kötü huylarımız var ama hiç bu kadar alçalacak benzeri durumlarımız olmadı böle insanlar bizden uzak allaha yakın olsun
bu bekçi geceleri rahat uyuyabiliyormuyaaa
bu bekçi geceleri rahat uyuyabiliyormuyaaa
- Siyabend
- Belawela Muhtarı

En fazla bu dünyada rahat uyuyabilir..
Cehennemde rahat uyuması pek mümkün olmayacak..
Cehennemde rahat uyuması pek mümkün olmayacak..
allah onu ıslah etsin ne diyimm