Midesinde Çatal Çıktı

Hayatın her alanında karşılatığımız garip olaylar
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Ruh Hali:Mutlu
Burç:Kova
Takım:Galatasaray
Midesinde Çatal Çıktı

Mesaj gönderen Siyabend » 27 Tem 2007 22:44

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Röntgen çekilince midesindeki çatal ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde bir genç kız, karın ağrısı şikâyeti ile gittiği hastanede, midesinde çatal olduğunu öğrenince şok oldu. Genç kızın çatalı küçük yaşta yuttuğu sanılırken, çatal başarılı bir ameliyatla çıkartıldı.

Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Ali Özpolat, genç kızın midesindeki çatalı görünce kendisinin de şaşırdığını ifade ederek, "Bu, tıpta ender vak'alardan biri diye düşünüyorum. Hastamız çatalı ne zaman yuttuğunu hatırlamıyor. Muhtemelen çok küçük yaşlarda olabileceğini tahmin ediyoruz" dedi.

Ayfer Karakaya ise, çatalın nasıl midesine gittiğini bilmediğini belirterek, "Gerçekten şok oldum. Psikolojim bozuldu. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum bile" diye konuştu.

Kullanıcı avatarı
yakamoz
Teğmen
Teğmen

Re: Midesinde Çatal Çıktı

Mesaj gönderen yakamoz » 27 Tem 2007 22:59

bunu çok eskiden duymuştum ya çatalı nasıl yutmuş yaw ıraktan gelen boru hattı gibi herhalde boğazı :shock:
JİLAN
Albay
Albay
Ruh Hali:Kızgın
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen JİLAN » 28 Tem 2007 09:10

gaeip tatlı çatalımı yemek çatalı mı acaba bende kulak ağrısı şikayetiyle geçen yıl doktora gittim kulağımdan nohut çıktı ben ne zmn girdiğini hatırlamıyorum doktor bana baya gülmüştü
Kullanıcı avatarı
Siyabend
Belawela Muhtarı
Belawela Muhtarı
Burç:Kova

Mesaj gönderen Siyabend » 28 Tem 2007 10:07

nohut :roll: :roll: :roll:

“Garip Mevzular” sayfasına dön