İstanbul’da, bazı internet sitelerinde kendini “kiralık katil” olarak tanıtarak ilan verdiği öne sürülen bir güvenlik görevlisi gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, emniyetin internet sitesindeki ihbar hattına gelen ihbardan yola çıkarak, bir internet sitesinde verilen “kiralık katil” ilanıyla ilgili inceleme başlattı.
“TETİKÇİ TEMİN EDİLİR” • Siteye giren görevliler ilanda, “Kiralık katil, tetikçi temin edilir. Şaka değil tamamen gerçektir. Güvenliğiniz açısından irtibat sadece e-mail üzerinden ya da sizin bırakacağınız telefon numarasından uygun zamanda ve uygun yerde sizinle irtibat kurulacaktır” ifadesi kullanılarak irtibat için bir elektronik posta adresi verildiğini belirledi. Polis, bunun üzerine e-posta adresinde de “tetikçi” ibaresini kullanan şüpheliyle bu adresten temasa geçti. Ancak sadece internet kafelerden e-posta atan ve yarım saatten fazla kafede kalmayan şüpheli yakalanamadı.
GAFİL AVLANDI • Bir süre sonra kocasını öldürmek isteyen kadın gibi davranan bir bayan polis memuru bu kişinin e-postasına mail gönderdi. Bir ay süren yazışmayla şüphelinin güvenini kazanan kadın polis memuru, cinayet şartlarını konuşmaları için Mecidiyeköy’de bir kafede buluşma teklifinde bulundu. Teklifi kabul ederek kafeye gelen ve Hakan K. (32) olduğu belirlenen kişi, çevrede gizlenen diğer polislerce yakalandı. Hakan K’nin üzerinde yapılan aramada cinayet için anlaşma sağlanması halinde kullanılacak boş senetler elde edildi.
Hakan K’nin ifadesinde, “Ben şaka yapıyordum. Ciddi değildim” dediği, ancak üzerinden çıkan boş senetler ve ilan için birçok siteye para vermesi nedeniyle bu ifadesinin inandırıcı bulunmadığı belirtildi. Polisteki işlemleri biten şüpheli, Şişli Adliyesi’ne gönderildi.
‘Şaka Değil Gerçek, İtinayla Cinayet İşlenir’
-
Militan Girl
- Çavuş

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Yay
- Takım:Galatasaray
-
Çılgın Leyla
- Üstteğmen

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Yengeç