bunca ülke özğürlüğünü nasıl kazandı onlarda kazansınlar başkasının sömürgesi olmasınlar hindistan yakın bi zmna kadar ingilizlerin sömürgesiydi ama özgürlüğünü aldı onlar neden alamasınnnjilan; sen bu konu hakkında hiç araştırma yaptın mı da, açlıktran ölen insanlar hakkında bu kadar rahat ve adice atıp tutuyorsun..
100 bin bakire kuyrukta!
Re: 100 bin bakire kuyrukta!
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.Afrikada yaşanılan dram bütün insanlığın utancıdır.Oturduğumuz yerden akıl vererek onlara yardımcı olamayız.
JİLAN yazdı:bunca ülke özğürlüğünü nasıl kazandı onlarda kazansınlar başkasının sömürgesi olmasınlar hindistan yakın bi zmna kadar ingilizlerin sömürgesiydi ama özgürlüğünü aldı onlar neden alamasınnnjilan; sen bu konu hakkında hiç araştırma yaptın mı da, açlıktran ölen insanlar hakkında bu kadar rahat ve adice atıp tutuyorsun..
yahu bu nasıl bir mantık ya.. birileri direnişe geçti bağımsızlık kazandı o halde ezenler haklı mıdır?
Afriakda da direniş örgütleri faaliyette ama çok ksııtlı çünkü imkan yok...insanların ortalama yşaı 50 bile yok.. yahu günde yüzbinlerce çocuk ishalden ölüyor Afrikada.. hastalıkllar, açlık vs kol geziyor.. ne direnişinden bahsediyorsun sen..
bu söylediklerinden dolayı insanlığımdan utanıoyorum.. sen de insansın ben de.. zaten bu siteye girdiğimden beri senin kişiliğini tahmin ediyordum.. bu yorumların kanıtladı.. bı kadar da olmaz..
yazıklar olsun..
özgürlük ben bu zmn da babama dahi acımam ki onlara acıyayım
işte ben de ondan bahsediyorum siz de duygu denilen bişey kalmamış..
çünkü sizin tuzunuz kuru.. keyfiniz yerinde.. siz yiyip içerken, açlıktan ölenler umurunuzda değil.. ama emin ol gün gelcek bunun hesabı sorualcak..
sizin gibi ona buna özenen, kişiliğinbi yerleştirememiş insanlar o zaman kaçacak delik arayacak..
bin defa yazıklar olsun size..
çünkü sizin tuzunuz kuru.. keyfiniz yerinde.. siz yiyip içerken, açlıktan ölenler umurunuzda değil.. ama emin ol gün gelcek bunun hesabı sorualcak..
sizin gibi ona buna özenen, kişiliğinbi yerleştirememiş insanlar o zaman kaçacak delik arayacak..
bin defa yazıklar olsun size..
http://www.youtube.com/watch?v=6ZYP_8_F ... ed&search=
buyrun arkdaşlar, konuyla ilgili çok hoş bir vidyo.. tesadüfen izledim.. jilan özellikle senin için bu vidyo.. izle de insanlık duyugların biraz depreşsin..
buyrun arkdaşlar, konuyla ilgili çok hoş bir vidyo.. tesadüfen izledim.. jilan özellikle senin için bu vidyo.. izle de insanlık duyugların biraz depreşsin..
böyle bir zihniyet olmamalı bu olayın neresinde özgürlük var. Ben Orada Olsam Ernesto gibi Devrim İÇİN Ugrasırdım.. Orada birisinin cıkıp olaya dur demesi ve halkı kıskırtıp o Adamı tahttan indirmessi lazım..