Çikolata yemek öpüşmekten 4 kat zevkliymiş
- Siyabend
- Belawela Muhtarı
- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Kova
- Takım:Galatasaray
Çikolata yemenin öpüşmekten daha fazla heyecan ve zevk verdiği ortaya çıktı. Middlesex Üniversitesi’nin çiftler üzerinde yaptığı araştırmaya göre, çikolata ağızda erirken alınan zevk, öpüşmenin verdiği zevkin tam dört katı. Çikolata kalp atışlarını iki katına çıkarıyor ve beyinde heyecan dalgası yaratıyor. Araştırmada, çikolatanın ağızda eridiği anda yarattığı etkiyi saptamak amacıyla, kalp ve beyindeki hareketleri izlemek için gönüllüler bazı cihazlara bağlandı. Araştırma sonucunda, çikolata yemenin beyni öpüşmeye göre daha aktif hale getirdiği, kalp atışlarının dakikada 60’tan 140’a çıktığı belirlendi.
Re:
nrsisya neden herşeye böyle ters bakıyosun anlam veremedimnarsisya yazdı:cıkolata yemeyı tercıh ederım...
bütün canlılar dişi ve erkek olarak yaratılmışlardır ve birbirlerini tamamlarlar
yani bu yaşına kadar hiçbi erkeği öpmedin mi sende çok farklı bişey var çok karamsar hırçın ve erkeklerden nefret ediyosun sanki büyük bi kalp kırığlığı yaşamışsın gibi
Re:
narsisya yazdı:cıkolata yemeyı tercıh ederım...
erkek olsaydım senin gibi bi sevgilim olmasını asla istemezdim ne yani ben seni öpmk isteyecem sen hadi çikolatamı yiyelim diyeceksin
anında şutlardım seni çikolatayı değilde beni isteyen bi sevgili bulurdum kendime
:komik6 :komik6 :komik6
Re:
adminim sen istermiydin böle sevgilin olsun çikolatayı sana tercih etse naparsınsiyabend yazdı:ya bu konu çok kışkırtıcı olmaya başladı,kapısına bir kilit mi vursak.
böyle konular açılmamalı bence..