Türkiye'nin St. Tropezi diye tanıtılan sevimli Türkbükümüz, son on yılda epey 'kalkındı'. Vip, hip, art, zart her çeşit otel açıldı. Biz yetişmekte zorlanıyoruz, sosyete zorlanmıyor. Kaktüs Çiçeği ise, tüm bunlardan uzak, 30 yıl önce açıldığı günkü kadar kişilikli, sevimli ve cana yakın olmayı sürdürüyor. Her yıl yenilene yenilene ama havasından bir şey kaybetmeden bugünlere geldi. Üstelik bu yıl taptaze bir kan da geldi. Tomris Hanım'ın süpervisörlüğünde işletmeyi Türk Fransız genç bir çift, Neay ve Franc üstlendi. Franc, Tayvan dahil dünyanın çeşitli köşelerinde Fransız lokantası işletmiş çok başarılı bir aşçı. Neay ile Paris'te tanışıp evlendikten sonra Bodrum'a yerleşiyorlar. Kaktüs Çiçeğini yaz kış hem otel hem restoran olarak işletmek üzere devralıyorlar. İlk iş olarak odaları yenilediler. Çok hoş bir Avrupa tuşesi getirdiler. Mini bar gibi ihtiyaçları giderdiler. Mönüyü heyecan verici yemekler ve şaraplarla yenilediler. Mekanları güzel detaylarla süslediler. Otel, denizin hemen dibi. Deniz hâlâ güzel. Eski Bodrum havasını yaşayabileceğiniz az yerlerden biri.
Rezervasyon:
http://www.kucukvebutikoteller.com/detail.aspx?id=41