İnsanlığın Sonu 10 Eylül Mü Olacak?

Hayatta öğrenilecek çok şey var
pandora
Acemi Er
Acemi Er
Ruh Hali:Mutlu
Takım:Galatasaray
Re: İnsanlığın Sonu 10 Eylül Mü Olacak?

Mesaj gönderen pandora » 07 Eyl 2008 00:23

........................
En son Siyabend tarafından 07 Eyl 2008 10:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu ne olursa olsun forumda hakaret içeren mesaj yazmak yasaktır.

benunuttum
Acemi Er
Acemi Er
Burç:Koç

Mesaj gönderen benunuttum » 07 Eyl 2008 02:03

kızmakta haklısınız ama bu kadar hakaret ederek değil.insanoğlunun araştıracağı daha çook şey var ne kadar güzel ilim.ayrıca ilim Allahın işine karışmak falan demek değildir!öyle hemende dünyanın sonu gelmez yani :noooo
reis
Albay
Albay
Ruh Hali:Yorgun
Burç:Balık
Takım:Fenerbahçe

Mesaj gönderen reis » 07 Eyl 2008 02:22

sayın adminimiz bu yoruma nasıl oyle suskun kalmiş anlıyamıyorum yoksa fark etmemişmi acaba
herkesin bir bakış açısı var
herkez ne yazacagında ozgur amahakaret içerikli olmadan tabiki
bunun duzenlenmesini admine bırakıyorum
pandora
Acemi Er
Acemi Er

Mesaj gönderen pandora » 07 Eyl 2008 02:44

:ell evet arkadaşlar belki biraz eleştrinin dozunu kaçırmış olabilirim ama elimde deil bu tarz bi yazı gerçekten beni çok rahatsız etti... gerçekten çok kızdım kimse kusura bakmasın ama bu kafayla biz bırak ilerlemeyi ancak emekleriz.. muhasır medeniyetlerin arasında yerimiz olamaz tabii lafım herkes işin deil.. ayrıca bi arkadaş da araştırılacak başka konular var demiş yaa bundan büyük araştırma mı olurrr adamlar maddedinin özünü araştıracak belki kimbilir neleri değiştirecek bize ne faydalar sağlıcak lisede gördüğümüz atom modelleri varsayımları, varsayım olmaktan çıkacak ve belki doğru bildiğimiz gerçekler çöpe gidecek yeniden atom modelleri üretilecek tabi bu sefer daha gerçek temellere dayandırılarak bence bu deney hiç geeksiz deil hatta 1000 yılın deneyi ortaya koyacağı gerçeklerle maddenin özünü anlıyabilecezz..
dr_emre21
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Mesaj gönderen dr_emre21 » 07 Eyl 2008 08:56

big bang teorisi bu deneyle nasıl ispatlanabilir Allah aşkına ya.şaşırdınız mı siz.mesela bu deneyle varsayalımki bişeyler oluştu.peki o şeylerin içinde uçsuz bucaksız ormanlar yoktan varolabilirlermi.öyle ki o ormanları binlerce ağaç oluşturmalı ve öyleki o ağaçlarda yüzlerce yaprak olmalı ve öyleki o yapraklar binlerce hücreden oluşmalı ve hücrelerinde klorofil olmalı ve o klorofille fotosentez yapıp oksijen üretebilmeli.düşünebiliyomusunz sadece ağaç örneğini verdik.daha milyonlarca çeşit canlı cansız şeyi hadi oluştursunlar da görelim.bırakın insanı insan vücudunda yaşayan yüzlerce bakteriden sadece birinin yaşam mekanizmasına şöyle bi baksanız anlarsınız.bunlar tesadüflerle olacak şeyler diil.
şahrud
Üstteğmen
Üstteğmen
Burç:Kova

Mesaj gönderen şahrud » 07 Eyl 2008 12:20

arastırılacak baska konularda var... ınsanlıgın sonunun gelmesını ıstıyorlar herhalde ılerde o delık yuzunden sıcaktan kavrulup içecek su bulamadıklarında ne yapacaklar acaba
ne kadar saçma ya goz gore gore bunu yapmalarını mı beklıyecekler yoksa ne olursa olsun engellıyecekler mı
pandora
Acemi Er
Acemi Er

Mesaj gönderen pandora » 07 Eyl 2008 13:56

:kizzz bu deneyle kimse bi şeyi yoktan var etmicek atomaltı parçaçıklarla madde oluşturmayı denicekler tıpkı bigbangte olduğu gibi küçük parçaıkların büyük maddelere dönüşümü olayınının bir nevi simülasyonunu yapacaklar ayrıca bu deneyin riski ortaya çıkaracağı sıcaklık falan deil oluşturabileceği varsayılan karadelikler bu da biliyosunuz her şeyi yutuyo yani aslında baya büyük risk bu deney bilim adına yapılmalı ama dünyada deil ayda yapsınlar yada marsta ama dünyada yapmamaları gerekirrdi bence..
unforgiven_aa
Acemi Er
Acemi Er

Mesaj gönderen unforgiven_aa » 07 Eyl 2008 20:34

ilim çinde olsun alsınlar gelsinler de. çindeki ilim allah ın işine karışmak mı oluyo yani. kuran-ı kerim de ne yazıyosa o bunun nasıl olduğunu anlamaya gerek varmı bir evren dahamı yapacaklar haşa. bilim bu kadar komik olamaz bence. adamlar yine allah ın yarattığı buluşuna izin verdiği araç gereçlerle allah a kafa tutucak.tövbe yarabbim..
.:LaHuTi:.
Yönetici
Yönetici
Burç:Başak

Mesaj gönderen .:LaHuTi:. » 07 Eyl 2008 20:39

benim bildiğim deney insanlık adına,bilim adına yararlı olması için yapılır.eğer bir zararı olacaksa bu deneye karşıyım. :eksiii ama açıklamaları dinledim inşallah hiçbir şey olmayacakmış.. :noooo
reis
Albay
Albay

Mesaj gönderen reis » 08 Eyl 2008 01:00

tabiki deney deneydir lakin faydalısı var zararlısı var
eyer ınsan yararına yapılacaksa tum dunya buna destek olur
ama zamanında silah ve uzerinde yapılan deneyler olmamış olsaydı belki dunya bukadar hırcın davranmazdı ınsanlara
gel gelelimki bır cok devletler basta savunma için icat ettiikleri yada merak ettikleri seyleri gun gelir savaş için kullanılırlar.
işte o deney engelenip karsı cıkmalıdır arkadasın demek ıstedikleri sanırım

“Bilelim-Öğrenelim” sayfasına dön