Biranın Şok Edici Özelliği
-
ZAGROS
- Moderator

- Ruh Hali:Huzurlu
- Burç:Koç
- Takım:Fenerbahçe
ne alakası var
kolanyayı hoş kokmak için insan kulanır
ona bakarsanız İLAÇ 'lardada alkol var (bazı ilaçlarda )
o,zaman ilaçlardamı kulanılmamalı
ve ikincisi alkolu içecekler arasında yinede bira diğerleri fkadar kötü olamaz tabiki
kolanyayı hoş kokmak için insan kulanır
ona bakarsanız İLAÇ 'lardada alkol var (bazı ilaçlarda )
o,zaman ilaçlardamı kulanılmamalı
ve ikincisi alkolu içecekler arasında yinede bira diğerleri fkadar kötü olamaz tabiki
-
Çılgın Leyla
- Üstteğmen

- Ruh Hali:Mutlu
- Burç:Yengeç
- Takım:Galatasaray
Re: Biranın Şok Edici Özelliği
anlamsız bir tartışmada inat ediyorsunuz bence.
-
ZAGROS
- Moderator

haklısın :shock:
-
isun
- Yüzbaşı

- Ruh Hali:Yorgun
- Burç:Boğa
hoş kokmak için kolonya kullanılırsa hoş sohbet için de bazen bira kullanılır..alkollü içecekler arasında da en kötüsü biradır demen için hepsini deneyip hepsinden kötü bi anı almış olman lazım....
ben bira ile kolayı eşleştirmiyorum ben alkolden bahsediyorum alkol haram dediler bende alkollü içeceklerden en çok kullanılan kolayı örnek gösterdim alkol haram diyen biri kolayıda içmemeli raporlar çıkartılıyor araştırma sonuçları var ama alkol yok deniliyor neyse yaa ben karışmıyorum artıkZAGROS yazdı:bira'yı kola ile eşleştirmek çok mantıksız
bakın arkadaşlar kolayla birayı kıyaslamak gibi komik bir durum içindeyiz.
şu gerçektir ki bira bir içki türüdür ve alkol niyetine içelir .koladaki ve geçenlerdede gazoza aynı yakıştırma yapıldı onlara direk olarak alkol eklenmiyor fermente olarak açığa çıkıyorlar bu durum ekmektede var ozaman ekmekde yemeyelim..Tarım ve köy işleri bakanlığından bahsediyosun eğer gerçekten bu doğru olsaydı ya şuan kolada alköllü içecektir yazıp içindeki alkol miktarı belirtilmeliydi yada böle bir durum yasak olduğu için toplatılmalıydı..
herşey göründüğü gibi değildir 
şu gerçektir ki bira bir içki türüdür ve alkol niyetine içelir .koladaki ve geçenlerdede gazoza aynı yakıştırma yapıldı onlara direk olarak alkol eklenmiyor fermente olarak açığa çıkıyorlar bu durum ekmektede var ozaman ekmekde yemeyelim..Tarım ve köy işleri bakanlığından bahsediyosun eğer gerçekten bu doğru olsaydı ya şuan kolada alköllü içecektir yazıp içindeki alkol miktarı belirtilmeliydi yada böle bir durum yasak olduğu için toplatılmalıydı..
-
ZAGROS
- Moderator

:alkis :alkis
süper yorum tebrikler BEYAZGÜL
süper yorum tebrikler BEYAZGÜL
teşekkürlerrrr 
alkol almak yasak değil ki yasaklasınlar yasak olsaydı barlar discolar restorantlar (içkili olanlan) hepsi kapatılırdı ama alkol yasağın diye birşey yokkiii üretici firma alkol yazmamakla islami bölgelerde de müşteri portföyü oluşturabiliyor islam ülkelerinin bazılarında yasak alkollü içecekler kolada yasak sağduyulu olan heryerde bu yasak varbeyazgül yazdı:bakın arkadaşlar kolayla birayı kıyaslamak gibi komik bir durum içindeyiz.
şu gerçektir ki bira bir içki türüdür ve alkol niyetine içelir .koladaki ve geçenlerdede gazoza aynı yakıştırma yapıldı onlara direk olarak alkol eklenmiyor fermente olarak açığa çıkıyorlar bu durum ekmektede var ozaman ekmekde yemeyelim..Tarım ve köy işleri bakanlığından bahsediyosun eğer gerçekten bu doğru olsaydı ya şuan kolada alköllü içecektir yazıp içindeki alkol miktarı belirtilmeliydi yada böle bir durum yasak olduğu için toplatılmalıydı..![]()
herşey göründüğü gibi değildir
burası özğürlükler ülkesi olduğu için öyle bi yasaklama söz konusu olamaz bizim akrabalardan çoğu kola içmiyorrr alkollü olduğu için
-
ZAGROS
- Moderator

ya jilan kapat artık şu mevzuyu uzatmmmma